Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
Ne znam tacno je li ovo izjavio Ali iskreno me ne bi iznenadilo da jeste. Ovo je ona druga strana bosnjako-bosanaca a jednako stetna kao I SDA cetnicija. Ljudi Koji nemaju pojma o historiji, pileci mozak, totalno odsutni I operisani od realnosti, pamcenje zlatne ribice, ciji su mozgovi toliko isprani da recimo kad bi ih pitao za srebrenicu, visegrad, prijedor 90tih oni pojma ne bi imali.
Ma jeste rekao to ili jako slicno medjutim nije bas da nije pomenuo da je on iz Sarajeva i Bosne itd, nego te tamo vijesti…to se tamo oblikuje da izazove reakcije ne treba to uzimati zdravo za gotovo, iako ga ja slabo mogu treba biti objektivan, nije bas on bio toliki mis, jes egommanijak, al ne i mis
Druga stvar, Jugoslavija je bila drzavetina koju minsad tesko mozemo i da ozivimonu sjecanju a kamoli da napravimo takvu drzavu od ovog, pa je to njegovo vise kuknjava sto mi nismo stabilni nego da negira identitet, ne treba vjerovat da se karakter hoce promijenit bas preko noci, bez mozdanig udara ili kakog drugog mozgojedca
Druga stvar, Jugoslavija je bila drzavetina koju minsad tesko mozemo i da ozivimonu sjecanju a kamoli da napravimo takvu drzavu od ovog, pa je to njegovo vise kuknjava sto mi nismo stabilni nego da negira identitet, ne treba vjerovat da se karakter hoce promijenit bas preko noci, bez mozdanig udara ili kakog drugog mozgojedca
Ništa me ne čudi, ovako razmišlja više od 60% Sarajlija, što dokazuju reakcije i zgražavanje fine gradske raje nad "navijačkim divljanjem" u Skenderiji protiv Srbije. Nije nam očito bila dovoljna opsada 4 godine, snajperi i granate, ubijeno preko 11.000 civila, uključujući 1.601 dijete... jugonostalgija, srbofilija i islamofobija je i dalje vrlo prisutna u Sarajevu (doduše Hadžibegić nije vidio rata u Sarajevu). Uostalom, šta da vas čudi od lika koji je svojevremeno za promašen penal protiv Argentine izjavio: Da sam dao gol, rata ne bi bilo. 
invincible1921 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 11:46Mislim da bi sad bilo fer da svi oni sto su se zgrazavali po medjjima radi skenderije sad podrze Faruka...
Ti prebrojo 60% srboljubaca u Sarajevu?galia95 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 19:12Ništa me ne čudi, ovako razmišlja više od 60% Sarajlija, što dokazuju reakcije i zgražavanje fine gradske raje nad "navijačkim divljanjem" u Skenderiji protiv Srbije. Nije nam očito bila dovoljna opsada 4 godine, snajperi i granate, ubijeno preko 11.000 civila, uključujući 1.601 dijete... jugonostalgija, srbofilija i islamofobija je i dalje vrlo prisutna u Sarajevu (doduše Hadžibegić nije vidio rata u Sarajevu). Uostalom, šta da vas čudi od lika koji je svojevremeno za promašen penal protiv Argentine izjavio: Da sam dao gol, rata ne bi bilo.![]()
I jugonostalgičara, možda čak i više. Ko nas bre zavadi majka mu staraBobRock je napisao/la: ↑06 dec 2025, 19:22Ti prebrojo 60% srboljubaca u Sarajevu?galia95 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 19:12Ništa me ne čudi, ovako razmišlja više od 60% Sarajlija, što dokazuju reakcije i zgražavanje fine gradske raje nad "navijačkim divljanjem" u Skenderiji protiv Srbije. Nije nam očito bila dovoljna opsada 4 godine, snajperi i granate, ubijeno preko 11.000 civila, uključujući 1.601 dijete... jugonostalgija, srbofilija i islamofobija je i dalje vrlo prisutna u Sarajevu (doduše Hadžibegić nije vidio rata u Sarajevu). Uostalom, šta da vas čudi od lika koji je svojevremeno za promašen penal protiv Argentine izjavio: Da sam dao gol, rata ne bi bilo.![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Upravo tako! Ovi što se zgražavaju zbog zviždanja himni neprijateljske države, oni bi da živi bratstvo i jedinstvo, ali samo u Sarajevu. Hajde malo u Lukavicu ili Široki Brijeg pa furaj bratstvo i jedinstvo i jugonostalgiju.
Jaruga ne razbacuj se brojevima, to je veliki broj, u Sa zivi pola miliona, negdje si nacuo poluinfo i poluistine pa se brukas okolo ponavljajuci lazgalia95 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 19:28I jugonostalgičara, možda čak i više. Ko nas bre zavadi majka mu staraBobRock je napisao/la: ↑06 dec 2025, 19:22Ti prebrojo 60% srboljubaca u Sarajevu?galia95 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 19:12Ništa me ne čudi, ovako razmišlja više od 60% Sarajlija, što dokazuju reakcije i zgražavanje fine gradske raje nad "navijačkim divljanjem" u Skenderiji protiv Srbije. Nije nam očito bila dovoljna opsada 4 godine, snajperi i granate, ubijeno preko 11.000 civila, uključujući 1.601 dijete... jugonostalgija, srbofilija i islamofobija je i dalje vrlo prisutna u Sarajevu (doduše Hadžibegić nije vidio rata u Sarajevu). Uostalom, šta da vas čudi od lika koji je svojevremeno za promašen penal protiv Argentine izjavio: Da sam dao gol, rata ne bi bilo.![]()
![]()
Forum je, ne zna se ko smo, ali crvenilo od stida ima jednak efekat i u samoci ko i kad si u drustvu
Prvo, nije jasno da li je i da li bi uopste Faruk tako i rekao, jer tesko da bas sad isplovljava njegova prava priroda, internet je tu odavno, on nije Kusturica, a ti vec kazes ovu tvrdnju izgovara 60% Sarajlija. Pa vec je on previse jedan takav, odatle tajve reakcije ovde, Pa jebote ja nisam nikad cuo ni jednog?! Neko od nas dvojice laze tvrdo.
Druze, ti ne razumijes prirodu brojeva, 60 procenata jedne populacije kao dio druge jos brojnije ( nostalgicari) znacilo gotovo unisono razmisljanje, a u takvom okruzenju ne bi nista drugo ni bilo osim Jugislavije, ne bi bilo prilike ni za tebe jer bi bio teska manjina, ili mislis da si ti hrabri zastitnik naseg identiteta sa bajrakom visoko podignutim pred svima uzinat?
Ne moraš meni moralisati i soliti pamet. Poznajem gomilu ljudi koji razmišljaju kao Faruk, radim s njima, družim se s njima, puno je Sarajevo takvih, što dokazuju i komentari poslije utakmice protiv Srbije u Skenderiji. Oni koji su se zgražavali nad navijanjem i pokrenuli hajku na BH Fanaticose zbog "nacionalizma i navijačkog divljanja" su upravo ovi fgr moralisti iz centra koji imaju neobjašnjivu potrebu da se dodvoravaju onima koji se nikad nisu ni izvinili za svoje zločine.BobRock je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:03Jaruga ne razbacuj se brojevima, to je veliki broj, u Sa zivi pola miliona, negdje si nacuo poluinfo i poluistine pa se brukas okolo ponavljajuci laz
Forum je, ne zna se ko smo, ali crvenilo od stida ima jednak efekat i u samoci ko i kad si u drustvu
Prvo, nije jasno da li je i da li bi uopste Faruk tako i rekao, jer tesko da bas sad isplovljava njegova prava priroda, internet je tu odavno, on nije Kusturica, a ti vec kazes ovu tvrdnju izgovara 60% Sarajlija. Pa vec je on previse jedan takav, odatle tajve reakcije ovde, Pa jebote ja nisam nikad cuo ni jednog?! Neko od nas dvojice laze tvrdo.
Druze, ti ne razumijes prirodu brojeva, 60 procenata jedne populacije kao dio druge jos brojnije ( nostalgicari) znacilo gotovo unisono razmisljanje, a u takvom okruzenju ne bi nista drugo ni bilo osim Jugislavije, ne bi bilo prilike ni za tebe jer bi bio teska manjina, ili mislis da si ti hrabri zastitnik naseg identiteta sa bajrakom visoko podignutim pred svima uzinat?
I da, u pravu si, Bošnjaci su trenutno manjina, ako ništa u političkom smislu. Bošnjake u vlasti predstavljaju ljudi koji kažu da uopšte nisu Bošnjaci. Mnoge Sarajlije koje poznajem za sebe kažu da su Bosanci, ateisti, komunisti, Jugosloveni. Oni nisu Bošnjaci jer je bošnjaštvo za njih nešto primitivno, zatucano, povezano sa vjerom i "radikalnim islamizmom". To su ove "ko nas bre zavadi" moralne vertikale koji su se upalile zbog navijanja u Skenderiji i drže nam predavanja kako treba da se ponašamo prema "dragim komšijama" iz Srbije.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 06 dec 2025, 20:48, ukupno mijenjano 7 puta.
Hožu da kažem isto što su za Faruka rekli i BH Fanaticosi: “Poenta cijele priče je da su oni ono najgore iz ovog naroda. Dan nezavisnosti su mudro prešutjeli, a danas su mirno kao kipovi stajali na kojekakve himne i “patriotske note”. Sve zbog lične koristi, pa makar to bila i pohvala na dvolisnici. S vama više nikad, s vama više nigdje, sramote ove države”, pisalo je, između ostalog, u saopštenju navijača reprezentacije.
Faruk Hadžibegić u prisustvu Milorada Dodika i četničke zločinačke SPC prima nagradu u etnički očišćenoj Banjaluci na manifestaciji koja nema veze sa sportom, nego promoviše entitet rs kao državu uz Bože pravde i ostale "patriotske pjesme" uz koje su Karadžićeve i Mladićeve horde klale 90-ih godina. Ali naravno da to našem jugonostalgičaru Faruku ne smeta jer on u tome ne vidi nikakvu politiku, samo fudbal i promociju sporta.
https://****.****/galia95 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:31Hožu da kažem isto što su za Faruka rekli i BH Fanaticosi: “Poenta cijele priče je da su oni ono najgore iz ovog naroda. Dan nezavisnosti su mudro prešutjeli, a danas su mirno kao kipovi stajali na kojekakve himne i “patriotske note”. Sve zbog lične koristi, pa makar to bila i pohvala na dvolisnici. S vama više nikad, s vama više nigdje, sramote ove države”, pisalo je, između ostalog, u saopštenju navijača reprezentacije.
Faruk Hadžibegić u prisustvu Milorada Dodika i četničke zločinačke SPC prima nagradu u etnički očišćenoj Banjaluci na manifestaciji koja nema veze sa sportom, nego promoviše entitet rs kao državu uz Bože pravde i ostale "patriotske pjesme" uz koje su Karadžićeve i Mladićeve horde klale 90-ih godina. Ali naravno da to našem jugonostalgičaru Faruku ne smeta jer on u tome ne vidi nikakvu politiku, samo fudbal i promociju sporta.![]()
odrzana-manifestacija-dan-fudbala-rs-nagrade-dobili-faruk-hadzibegic-i-blaz-sliskovic
Pa to je bila svecanost regularnog dijela naseg Fudbalskog Saveza?? To sto je ovo nakaradna drzava je jedno a potpisano u Dejtonu od strane legalnih predstavnika nase zemlje.
Iskreno smatram da se radilo o izdaji tad, ali danas jedemo corbu koju su drugi zakuhali a ne Faruk.
Potpuno drugo je to da je jedan bivskinfudbaler, koji ni kad je bio u naponu snage nije bio bas najbistriji, jer poznate su sale na racun fudbalera, rijetko ko je bio poput Ivice Osima npr da je imao i mozak, pa je previse tereta stavljeno na ta nepametna pleca.
Apsolutna neistina, ne govorim radi tebe vec ljudi koji nemaju priliku da dodju u Sarajevo, ljudi ovde su izvarani, pokradeni, opljackani, ponizeni, ali imaju i dalje kicmu i samopostovanje i znaju ko su i sta su i sta im se desilo, ja nikad nisam cuo ni jednoga da za sebe kaze bilo sta drugogalia95 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:26Ne moraš meni moralisati i soliti pamet. Poznajem gomilu ljudi koji razmišljaju kao Faruk, radim s njima, družim se s njima, puno je Sarajevo takvih, što dokazuju i komentari poslije utakmice protiv Srbije u Skenderiji. Oni koji su se zgražavali nad navijanjem i pokrenuli hajku na BH Fanaticose zbog "nacionalizma i navijačkog divljanja" su upravo ovi fgr moralisti iz centra koji imaju neobjašnjivu potrebu da se dodvoravaju onima koji se nikad nisu ni izvinili za svoje zločine.BobRock je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:03Jaruga ne razbacuj se brojevima, to je veliki broj, u Sa zivi pola miliona, negdje si nacuo poluinfo i poluistine pa se brukas okolo ponavljajuci laz
I da, u pravu si, Bošnjaci su trenutno manjina, ako ništa u političkom smislu. Bošnjake u vlasti predstavljaju ljudi koji kažu da uopšte nisu Bošnjaci. Mnoge Sarajlije koje poznajem za sebe kažu da su Bosanci, ateisti, komunisti, Jugosloveni. Oni nisu Bošnjaci jer je bošnjaštvo za njih nešto primitivno, zatucano, povezano sa vjerom i "radikalnim islamizmom". To su ove moralne vertikale koji su se upalile zbog navijanja u Skenderiji i drže nam predavanja kako treba da se ponašamo prema "dragim komšijama" iz Srbije.
Tebi nije jasno sta znaci Sarajlija, pored brojeva koji ti ne idu, u momentu kad ustvrdis da nemas domovinu-a to je navodno rekao Faruk a ti cuo mnogo mnogo puta ili ti od 300,000 ljudi koje si na neki nacin sreo, taj covjek prestaje biti Sarajlija, to ne moze ici jedno uz drugo.
Naravno da je taj tvoj broj neistinit, kao i ostale tvoje tvrdnje, a to moram ponoviti zbog ljudi koji ne znaju jer ne dolaze ovamo, mi smo care posebna vrsta nisi ti to ni cestito sreo kako treba a kamoli bio takvim svjedokom kako se predstavljas ovde
Opet ponavljam, ne moraš meni soliti pamet i ubjeđivati me u suprotno. Eto ti ćeš mi reći šta znači Sarajlija. Moje tvrdnje su dokazane reakcijama nakon utakmice protiv Srbije kada su brojni ugledni predstavnici sarajevske fgr elite u sinhronizovanim napadima na bh. navijače pokazali da nemaju kičmu i samopoštovanje. Ne krećemo se očito u istim krugovima, nemamo iste stavove i ne bih dalje da se raspravljam.BobRock je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:55Apsolutna neistina, ne govorim radi tebe vec ljudi koji nemaju priliku da dodju u Sarajevo, ljudi ovde su izvarani, pokradeni, opljackani, ponizeni, ali imaju i dalje kicmu i samopostovanje i znaju ko su i sta su i sta im se desilo, ja nikad nisam cuo ni jednoga da za sebe kaze bilo sta drugogalia95 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:26Ne moraš meni moralisati i soliti pamet. Poznajem gomilu ljudi koji razmišljaju kao Faruk, radim s njima, družim se s njima, puno je Sarajevo takvih, što dokazuju i komentari poslije utakmice protiv Srbije u Skenderiji. Oni koji su se zgražavali nad navijanjem i pokrenuli hajku na BH Fanaticose zbog "nacionalizma i navijačkog divljanja" su upravo ovi fgr moralisti iz centra koji imaju neobjašnjivu potrebu da se dodvoravaju onima koji se nikad nisu ni izvinili za svoje zločine.BobRock je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:03
Jaruga ne razbacuj se brojevima, to je veliki broj, u Sa zivi pola miliona, negdje si nacuo poluinfo i poluistine pa se brukas okolo ponavljajuci laz
I da, u pravu si, Bošnjaci su trenutno manjina, ako ništa u političkom smislu. Bošnjake u vlasti predstavljaju ljudi koji kažu da uopšte nisu Bošnjaci. Mnoge Sarajlije koje poznajem za sebe kažu da su Bosanci, ateisti, komunisti, Jugosloveni. Oni nisu Bošnjaci jer je bošnjaštvo za njih nešto primitivno, zatucano, povezano sa vjerom i "radikalnim islamizmom". To su ove moralne vertikale koji su se upalile zbog navijanja u Skenderiji i drže nam predavanja kako treba da se ponašamo prema "dragim komšijama" iz Srbije.
Tebi nije jasno sta znaci Sarajlija, pored brojeva koji ti ne idu, u momentu kad ustvrdis da nemas domovinu-a to je navodno rekao Faruk a ti cuo mnogo mnogo puta ili ti od 300,000 ljudi koje si na neki nacin sreo, taj covjek prestaje biti Sarajlija, to ne moze ici jedno uz drugo.
Naravno da je taj tvoj broj neistinit, kao i kstsle tvoje tvrdnje, a to moram ponoviti zbog ljudi koji ne znaju jer ne dolaze ovamo, mi smo care posebna vrsta nisi ti to ni cestito sreo kako treba a kamoli bio takvim svjedokom kako se predstavljas ovde
Slažem seDiadora je napisao/la: ↑06 dec 2025, 18:36Ne znam tacno je li ovo izjavio Ali iskreno me ne bi iznenadilo da jeste. Ovo je ona druga strana bosnjako-bosanaca a jednako stetna kao I SDA cetnicija. Ljudi Koji nemaju pojma o historiji, pileci mozak, totalno odsutni I operisani od realnosti, pamcenje zlatne ribice, ciji su mozgovi toliko isprani da recimo kad bi ih pitao za srebrenicu, visegrad, prijedor 90tih oni pojma ne bi imali.
Ova osoba tvrdi nesto sto apsolutno nije istina, koristi neprovjerenu vijest da opanjka jednog covjeka pa onda to koristi kao argument da okalja cijelu populacijugalia95 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:57Opet ponavljam, ne moraš meni soliti pamet i ubjeđivati me u suprotno. Eto ti ćeš mi reći šta znači Sarajlija. Moje tvrdnje su dokazane reakcijama nakon utakmice protiv Srbije kada su brojni ugledni predstavnici sarajevske fgr elite u sinhronizovanim napadima na bh. navijače pokazali da nemaju kičmu i samopoštovanje. Ne krećemo se očito u istim krugovima, nemamo iste stavove i ne bih dalje da se raspravljam.BobRock je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:55Apsolutna neistina, ne govorim radi tebe vec ljudi koji nemaju priliku da dodju u Sarajevo, ljudi ovde su izvarani, pokradeni, opljackani, ponizeni, ali imaju i dalje kicmu i samopostovanje i znaju ko su i sta su i sta im se desilo, ja nikad nisam cuo ni jednoga da za sebe kaze bilo sta drugogalia95 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:26
Ne moraš meni moralisati i soliti pamet. Poznajem gomilu ljudi koji razmišljaju kao Faruk, radim s njima, družim se s njima, puno je Sarajevo takvih, što dokazuju i komentari poslije utakmice protiv Srbije u Skenderiji. Oni koji su se zgražavali nad navijanjem i pokrenuli hajku na BH Fanaticose zbog "nacionalizma i navijačkog divljanja" su upravo ovi fgr moralisti iz centra koji imaju neobjašnjivu potrebu da se dodvoravaju onima koji se nikad nisu ni izvinili za svoje zločine.
Naravno da je taj tvoj broj neistinit, kao i kstsle tvoje tvrdnje, a to moram ponoviti zbog ljudi koji ne znaju jer ne dolaze ovamo, mi smo care posebna vrsta nisi ti to ni cestito sreo kako treba a kamoli bio takvim svjedokom kako se predstavljas ovde![]()
Meni najvise lici na to da je on odbacen od sarajlija i da mu je vecina isla uz nos zbog njegovog iskljucivog stava, a ne zato sto se radi o beskicmenjacima koji iako su tesko ratovali zaboravili ko su i sta su.
Sarajlije su oduvijek bili prepoznati kao ljudi sa karakterom tako da ovo ne moze biti ni blizu istine
galia95 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:26Ne moraš meni moralisati i soliti pamet. Poznajem gomilu ljudi koji razmišljaju kao Faruk, radim s njima, družim se s njima, puno je Sarajevo takvih, što dokazuju i komentari poslije utakmice protiv Srbije u Skenderiji. Oni koji su se zgražavali nad navijanjem i pokrenuli hajku na BH Fanaticose zbog "nacionalizma i navijačkog divljanja" su upravo ovi fgr moralisti iz centra koji imaju neobjašnjivu potrebu da se dodvoravaju onima koji se nikad nisu ni izvinili za svoje zločine.BobRock je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:03Jaruga ne razbacuj se brojevima, to je veliki broj, u Sa zivi pola miliona, negdje si nacuo poluinfo i poluistine pa se brukas okolo ponavljajuci laz
I da, u pravu si, Bošnjaci su trenutno manjina, ako ništa u političkom smislu. Bošnjake u vlasti predstavljaju ljudi koji kažu da uopšte nisu Bošnjaci. Mnoge Sarajlije koje poznajem za sebe kažu da su Bosanci, ateisti, komunisti, Jugosloveni. Oni nisu Bošnjaci jer je bošnjaštvo za njih nešto primitivno, zatucano, povezano sa vjerom i "radikalnim islamizmom". To su ove "ko nas bre zavadi" moralne vertikale koji su se upalile zbog navijanja u Skenderiji i drže nam predavanja kako treba da se ponašamo prema "dragim komšijama" iz Srbije.
Ima Sarajevo mnogo patriota i dobrih, jakih, hrabrih Bosnjaka samo ne mogu nikako isplivati jer Sarajevom dominira fgr, LGBT, komunisti i ostali koji su svim Bošnjacima u cijeloj BiH nametnuli trojku svojim glasanjem a trojka se stidi Bosnjaka upravo iz razloga zbog kojeg si nabrojao. Ali svakako 2026 godine sve se mijenja pa mi mrsko gubiti vrijeme na duže postove. Kataklizme izdajnika će biti u Sarajevu a van Sarajeva neće cenzus proci.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Halo, botino, nisam ja objavio Farukovu izjavu. Šta si ti, Hadžibegićev advokat? Rekao sam da veliki broj Sarajlija očito ima isto ili slično mišljenje kao i Faruk, što se iz dana u dan potvrđuje da je tačno, a posebno imponuje nezapamćena hajka na navijače BiH poslije utakmice u Skenderiji. Šta ti nije jasno? Hajde sada sjaši i razguli!BobRock je napisao/la: ↑06 dec 2025, 21:16Ova osoba tvrdi nesto sto apsolutno nije istina, koristi neprovjerenu vijest da opanjka jednog covjeka pa onda to koristi kao argument da okalja cijelu populacijugalia95 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:57Opet ponavljam, ne moraš meni soliti pamet i ubjeđivati me u suprotno. Eto ti ćeš mi reći šta znači Sarajlija. Moje tvrdnje su dokazane reakcijama nakon utakmice protiv Srbije kada su brojni ugledni predstavnici sarajevske fgr elite u sinhronizovanim napadima na bh. navijače pokazali da nemaju kičmu i samopoštovanje. Ne krećemo se očito u istim krugovima, nemamo iste stavove i ne bih dalje da se raspravljam.BobRock je napisao/la: ↑06 dec 2025, 20:55
Apsolutna neistina, ne govorim radi tebe vec ljudi koji nemaju priliku da dodju u Sarajevo, ljudi ovde su izvarani, pokradeni, opljackani, ponizeni, ali imaju i dalje kicmu i samopostovanje i znaju ko su i sta su i sta im se desilo, ja nikad nisam cuo ni jednoga da za sebe kaze bilo sta drugo
Naravno da je taj tvoj broj neistinit, kao i kstsle tvoje tvrdnje, a to moram ponoviti zbog ljudi koji ne znaju jer ne dolaze ovamo, mi smo care posebna vrsta nisi ti to ni cestito sreo kako treba a kamoli bio takvim svjedokom kako se predstavljas ovde![]()
Meni najvise lici na to da je on odbacen od sarajlija i da mu je vecina isla uz nos zbog njegovog iskljucivog stava, a ne zato sto se radi o beskicmenjacima koji iako su tesko ratovali zaboravili ko su i sta su.
Sarajlije su oduvijek bili prepoznati kao ljudi sa karakterom tako da ovo ne moze biti ni blizu istine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.