Celavi qurton tako nalaze.
Jbni Darwin je za CR za njega na lijevom krilu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ne mozes na prste jedne ruke nabrojati tekme u kojima se pojavio. Il ga Slot ne zna koristiti il je teski flop.
https://www.fotmob.com/leagues/47/stats ... ger&page=2SoloControTutti je napisao/la: ↑06 dec 2025, 19:26Volio bih vidjeti podatak svakog kluba u ligama petice i uporediti procenat uspjesnih driblinga krilnih igraca, mislim da je Liverpool na zacelju te liste. Kad ti tim igra ovako onda se mozes nadati golu iz neke kontre, prekida ili cekati njihovu gresku, problem je sto i kad se desi nesto od tih stvari naprijed nemas igrace da to iskoriste, ja ne znam ko je u prvom trebao da igra desno krilo i da probija tu stranu konkretno jer ja nisam vidio da je postojala ta pozicija uopste. Gakpo lijevo je useless piece of shit kao i u vecini tekmi ove sezone.
Mali Rio i Chiesa u drugom da se nesto desava naprijed, ako ne uradi jednu od tih izmjena na startu pol. onda cu poceti sumnjati da i sam zeli da popusi otkaz, kakav harakiri.
A nisi poceo sumnjati nakon sazanja da smo uz Fulham i Wolverhampton najlosija gostujuca ekipa, recimo.SoloControTutti je napisao/la: ↑06 dec 2025, 19:26
Mali Rio i Chiesa u drugom da se nesto desava naprijed, ako ne uradi jednu od tih izmjena na startu pol. onda cu poceti sumnjati da i sam zeli da popusi otkaz, kakav harakiri.
Za sada, daleko najgori igrac zadnje 3 tekme. Usere sve.nije da je Kerkez nesto bolji al covjek je jedno 15 puta utrco da mu doda u dubinu ili iza ledja al jok on na prosto iznenadjenje na svoju desnu nogu.OTNYS_YNWA je napisao/la: ↑06 dec 2025, 19:32Da nam svi igraju u pola kao Gakpo sad bi bili minimum prvi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.