Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nije isto 13.000 i 30.000
Nama je sjever najveca tribina na stadionu, sto znaci skoro 50% od ukupnog kapaciteta, a vama je jug namanja tribina i nije ni 20% kapaciteta
Nama je sjever najveca tribina na stadionu, sto znaci skoro 50% od ukupnog kapaciteta, a vama je jug namanja tribina i nije ni 20% kapaciteta
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 dec 2025, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ocigledno na domacim utakmicama FK sarajeva koje se igraju na Gradskom stadionu Kosevo ne ispunjava uslove da obezbjedi 5 posto stadiona za gostujuce navijace. To je oko 1714 mjesta jer su stavili da stadion koseva prima preko 34000 navijaca. Zato se moraju placati kazne i prelocirati na drugi stadion dok se ne popravi stanje .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ja mislim da ovaj pojma nema ni šta se desilo u Lepenici ali ga je iz današnjeg saznanja istine počelo jako pržit pa mlati nebi li oprao jednu od njihovih najvećih sramota. Možda mu je bolje da stražari prored grafita eno im neka djeca u centru 2 prefarbali onaj izgoreni"zrinjevci" sa slagalicomRodjeni81 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 16:19Pa ako nisu mogli prije jesu poslije 200 metara, cuj nisu znali ko ih ceka haha, sta kontali gonja ih Terrormachine pa bjezali 20 kilimetara dok druge nije docekala policija
![]()
Ne brukaj se tuta, sve se zna mnogo prije, ali nekad se zaborave muda, pogotovo kad se ocekuje grupa na grupu.
Vodje navijackih skupina su kriminalci a "navijaci" su narkomani i alkoholicari i onda se vi pitate a sto li bas "oni" ulaze u 15. minuti a izlaze u 75. minuti hahah
Crni Cerak 🐦⬛
Pa vasa uprava otvoreno laze javnost kako je dala citav Jug, al eto neki staticari ne daju.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 dec 2025, 16:02let3 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 15:40Fascinantno je kako je Jug odjednom propao, odjednom postao neuslovan, prijeti rusenje tribine, pa se pojavljuju neki zabrinuti staticarikoji ogranicavaju broj itd. Al samo za Jug, ostale tribine nekako nisu propale, a isti stadion
![]()
I jos ove mirviceve botovske ovce brane tu pricu, vjeruju u to![]()
Što se mene tiče, nek saopšte da su vanzemaljci sletili na jug, svejedno mi je. Bitno mi je samo da vas, marve, ne bude na utakmici jer mi je preko glave duplih aršina - derbiji na Grbavici budu obicne domaće utakmice melje uz našu šake jada koja se ne može ni čuti, derbiji na Kosevu budu lapo-lapo.
**** me se za “duh derbija” i ostale floskule. Ili tribina za tribinu, ili 5% za 5%. **** ste više i vi vaša mitomanija.
Ili su staticari ili je MUP, uglavnom vazda neki faktor vam ne dozzvoljava da nam date citavu tribinu
Zadnja izmjena: let3, dana/u 06 dec 2025, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Inteligencija ti jedino i dozvoljava da cestitas ljudima koji lazu i svoje a i tudje navijace. Tu si negdje sa njima sto se toga tice, dosta glup moras biti pa da si rame uz rame sa takvima. Cestitam.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Pa naravno da nije isto. Ali procenat odredis i onda je isto. Ako je 10% gostima onda je ravnopravno. 1500 nama, 3500 vama. A kad smanjis kapacitet zbog radova na 5% onda očekuj i da se smanji na Koševu reciprocno.
Ali ne, smanjite vi na 5% jer zaboga radite jug (tj opstina i grad grade) a na kosevu se neće smanjiti na 5% jer kod nas se ne gradi. Smiješno
Ako smijem da primijetim, iz neutralonog ugla, uprave Sarajeva su mnogo odgovornije za unistavanje sarajevskog derbija godinama.
nokee je napisao/la: ↑06 dec 2025, 16:48Pa naravno da nije isto. Ali procenat odredis i onda je isto. Ako je 10% gostima onda je ravnopravno. 1500 nama, 3500 vama. A kad smanjis kapacitet zbog radova na 5% onda očekuj i da se smanji na Koševu reciprocno.
Ali ne, smanjite vi na 5% jer zaboga radite jug (tj opstina i grad grade) a na kosevu se neće smanjiti na 5% jer kod nas se ne gradi. Smiješno
Jug se brate radi i tribina se ne koristi i logicno je da ce se tih 5% smanjiti
Zamisli vama 700 karti na sjevero istoku, a svi manijaci se trenutno nalaaze na istoku
Znaci odmah bi veci dio istoka i sjevera bio prazan zbog objezbjedjenja i policije
Trenutno je tako kako jeste i morate se skontati da je to maksimum, jer cak ni mi ne mozemo koristi jug
Kad bude novi jug gotov vasih 5% ce biti nekih 700,800 karti
Nas je stadion uzak i mnogo vece sanse su za velike probleme izmedju navijaca, a vas je stadion ogroman i tribine skroz odvojene
Pa sama cinjenica da je jug koseva uvijek prazan govori mnogi toga
Vi s kim god da igrate, vasi navijaci ne idu na jug, jer je stadion veliki, a s druge strane nama sjever je skoro pola kapaciteta cijelog stadiona
Vi da radite nesto konkretno ja bih razumio vas, ali vi nista ne radite osim sto tjerate neki inat
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Novi "derbi" u Mostaru nova nesposobnost MUP-a HNK, najnesposobnijeg MUP-a u državi.
Najlakše je reći ne može.
Ko se sjeća starijih derbija kad su vazne sa cvijećom bacali navijačima jer kako se ono išlo od "Ruže"?
Nevjerovatna dešavanja u 2025. godini.
Najlakše je reći ne može.
Ko se sjeća starijih derbija kad su vazne sa cvijećom bacali navijačima jer kako se ono išlo od "Ruže"?
Nevjerovatna dešavanja u 2025. godini.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Hajmo Zrinja, hajmo Željo zgazite toplu braću!!!!
Torcida oduzela zastavu starijem covjeku u haustoru, da se prisjetimo da su kone napravile photoshop sa ukradenom zastavom. Gdje ce sa njima, iz dana u dan sve vise mitova..
Edit; Da li je ovo druga zastava?
Edit; Da li je ovo druga zastava?
Zadnja izmjena: Pablo11, dana/u 06 dec 2025, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Fk Željezničar.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Naravno da ću braniti poteze uprave. Neprihvatljivo je da mi dobijemo 500 karata a vi cijeli jug. Tačka. Neprihvatljivo je da vi imate i 0,0001% više svojih navijača na koševu nego mi svojih na grbavici. I apsolutno me ne interesuje vaša demagogija o desetogodišnjim, stogodišnjim, hiljadugodišnjim ulaznicama.let3 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 16:44Pa vasa uprava otvoreno laze javnost kako je dala citav Jug, al eto neki staticari ne daju.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 dec 2025, 16:02let3 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 15:40Fascinantno je kako je Jug odjednom propao, odjednom postao neuslovan, prijeti rusenje tribine, pa se pojavljuju neki zabrinuti staticarikoji ogranicavaju broj itd. Al samo za Jug, ostale tribine nekako nisu propale, a isti stadion
![]()
I jos ove mirviceve botovske ovce brane tu pricu, vjeruju u to![]()
Što se mene tiče, nek saopšte da su vanzemaljci sletili na jug, svejedno mi je. Bitno mi je samo da vas, marve, ne bude na utakmici jer mi je preko glave duplih aršina - derbiji na Grbavici budu obicne domaće utakmice melje uz našu šake jada koja se ne može ni čuti, derbiji na Kosevu budu lapo-lapo.
**** me se za “duh derbija” i ostale floskule. Ili tribina za tribinu, ili 5% za 5%. **** ste više i vi vaša mitomanija.
Ili su staticari ili je MUP, uglavnom vazda neki faktor vam ne dozzvoljava da nam date citavu tribinue sad, ako si bas toliki papak koji ce braniti ove seoske poteze mirviceve uprave ili ako tebi sve to nije cirkus i izrugivanje derbija, onda nemamo o cemu dalje pricati.
Ono što zamjeram upravi je što vam je uopšte "obećala" cijeli jug.
O tome i pricamo.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 dec 2025, 17:18
Ne mozes obecavati nesto, a onda se popisati po sebi
To se ne moze odbraniti, dzaba se koprcas
@Pavle11 se posvadjao sa mozgom

Za cijeli jug su tražili veći broj ulaznica na Grbavici, pošto nisu dobili onda nisu ni oni.let3 je napisao/la: ↑06 dec 2025, 17:26O tome i pricamo.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 dec 2025, 17:18
Ne mozes obecavati nesto, a onda se popisati po sebii to javno.
To se ne moze odbraniti, dzaba se koprcas![]()
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma meni se yebe što se daju ili ne daju mjesta. Sutra sa zapada Koševa gledam svoje Plave hadalje, ali je jedna činjenica ovo je samo obična utakmica. Derbi je preselio na onaj svijet....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Pa nisu se HZ ni qurčile da su uzele ovu koju je Torcida zapalila
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Nisu, samo su central forsi pravili slike
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, LondonBlues, mnon46 i 21 gost.