NoProfit je napisao/la: ↑06 dec 2025, 07:26
fks74 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 22:00
napoleon72 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 21:55
Napises da nema plata - forumska suplja, unosis nemir, nek neko izadje u javnost
Neko izadje i kaze to isto - karakterna nula, iznosi prljavi ves
Kakav poltronski mentalitet jbt. Jel to se i sad bojimo da Mirvah ne digne ruke od ovog?
Iskreno, koji vam je cilj sa ovim pričama ?
Koji je tvoj cilj kad kažeš da nemamo pravo glasa, mi koji godinama idemo za Sarajevom i jedemo go.vna, samo zato što nismo uložili svoje pare u klub?
Ovim sto tjeraju ISMIRA MIRVICA
Hoces da kazes da u zadnje 4 godine nismo imali najbolji roster i ss, i da titule u tim godinama sto je osvoio borac i zrinjski su osvojene regularno i da bi isti ti to klubovi osvoili da je sudjenje fer i korektno.
Hocete reci da katastrofalno NAMJERNE greske sudija nisu utjecale bas na tog Zorana Zekica i bar 10 igraca da odu ili svojom voljom ili raskidom.
Pogoedajte onog celavog uhljupa kako je dobro sudio prije par kola pa ovoga sa pivskim stonskom iz bl u mostaru (nije bilo 50/50 al za bh uslove ok)
Znaci sudije nase imaju kvalitet 99% da osude dobro al sude po nalogu.
NAJGORA STVAR JE TO STO OVDE LJUDI KAD OVO SVE GORE NAVEDES POCNU PRICAT ULAZI U SAVEZ, nemozes ulagat u savez AKO TO TEBE DOVODI DA BUDES NA PRVA 2 mjesta, MOZES IMAT FER SUDJENJE ZA 3ce mjesto sto mi mozemo i bez ulaganja u taj **** savez.
POGLEDAJTE SAD KAKO IMAMO KOREKTNO SUDJENJE U ZADNJIH 4-5 utakmica, zasto zato STO I ONI CITAJU FORUME OSLUSKUJU RASPOLOZENJE NAVIJACA IZ SARAJEVA A FK SARAJEVO JE POPRILICNOM ZAOSTATKU, cim se malo navijaci SARAJEVSKI klubova opuste i ako se slucajno priblize sudije ce zabiravit sudit..
PREMA TOME SVAKI NAVIJAC FK SARAJEVA ZNA OVO SVE STO SAM NAPISAO, ali ili mi nemamo kriticnu masu ili nemamo iskrenu ljubav da uradimo proteste, 5 godina.
NARAVNO KRIJEMO DA JE VEOMA MALI BROJ HZ I SIMPATIZERA KOJI SPAVA SVAKU NOC U BIH, KROZ NAPADANJE ISMIRA MIRVICA, koji je sve uradio sto je do njeg.
Ovo se nikad nije desavalo da nas neko ocito krade, a da mi napadamo covjeka koji bas zestoko ulaze i NEVJERUJEM DA CE IKAD DOC NEKO KO CE ULAGAT KOLIKO ON.
Adresa je NS BH NE ISMIR
Vasovski
Dudic Fedja
Varesanovic
Rozman
Zoran
Mario
Nekami neko napise u zadnjih 5 godina kad se borac zrinjski pozalio na sudjenje i gdje su ta dva kluba ostecena
Kasni ti plata 3 mjeseca imas pravo na raskid (jos 2 sedmice do kraja svakako) pokupis prnje naplatis svoje i to je to. Hoces da izgubis 3 mjeseca primanja za 15 dana..
AKO OD OVIH IGRACA KOJE IMAMO U ROSTERU NIKO NERADKINE UGOVOR PRED UEFOM ARBITRAZOM PREKO ZIME, sve ove nikove sto pisu DA PARA NEMA DA SE KASNI IZ PRVE DRUGE RUKE TREBA BANOVAT
1000% nijedan igrac nece predat na arbitrazu i oticice iz kluba prodajom posudbom ili raskidom od strane kluba radi ne kvaliteta
Renan da igra a sa plata kasni AL U KURCU