Nisam znao da postoje "mi" i "vi" navijaci kluba...NazorUso je napisao/la: ↑05 dec 2025, 22:52Sta je jadno ???Vanja8 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 21:40Jadno i bijedno od Zekica, covjek za koga sam mislio da je gospodin, a on na nivou Senajida Ibricica...
Prvo, podnio je ostavku i obavijestio hrvatske medije,a ovdje je svaki portal odbio, a sad pljuje po klubu kao onaj krajiski debil...
Imali smo mi i ranije problema, Vinko Marinovic, Sablic, ali su ispali gospoda za Zekica...
Kad pogledas trenere i u PL BiH i u regionu, rijetko ces naci nekog ko ce iznositi prljav ves tamo gdje je radio...
Ok, nemam ja nista protiv, neka prica, ali samo je pokazao kako nisko mozes pasti i ponistiti sve sto si dobro uradio u klubu...
Zasto to odmah nisi uradio, obrazlozio ostavku ovakvim nastupom i imao bi puno postovanje svakog od nas...
Jadno moj Zekicu...
Problem je sto ti i par vas najavljuje nekakve bombe a mi apliciramo za kredit da plate isplatimo. Pa kad se pokaue da niste upravu, onda "jadno od Zekica" !
Nemoj me pogresno shvatiti, ja znam koliko volis ovaj klub i vjerovatno si samo prenio sto si cuo, ali brate moj daleko je od istine.
Mi smo u qrcu (trenutno), sta ce bit kad dodje princ Boga pitaj...mozda bude sve ok, ali smo izvarani 10372996 puta, tako da imamo skepticizam prema svemu.
Nije jadno, nek je rekao !!!
Svaki dan nesto nauci covjek...