AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Mi smo proslu zimu haman 7 igraca doveli....
Da hoce dovesti 3 igraca za rotacije a za prvi 11 je to malo suludo i reci...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Mozes ti dovesti i 20 Memo igraca ali kakvih.
Ovdje ovaj govori da dovedemo 3-4 top igraca za prve postave. Evo ne znam kad se tako nesto desilo u zimskom roku? Al eto mozda me bas sad demantuju pa dovedu, niko sretniji od mene. Ali sansa za to je jako jako mala.
- Beduin
- Kontakt:
Mene Jashari na terenu stasom, kretnjom, kratkom pass igrom i odmah rjesavanjem lopti malo podsjeca na Pjanica. Vjerovatno mi se sinoc tako ucinilo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Meni je glup taj narativ da je dobro što smo ispali iz kupa da bi se lafo posvetili drugim stvarima, u sezoni gdje nemaju obaveze u evropskim takmičenjima i gdje 90% sezone imaju jedan meč sedmično.
Ta priča drži vodu kad igraš na tri fronta i kad moraš posložiti prioritete, ali ove sezone takve kalkulacije ne važe.
Skudeto će biti težak poduhvat od kojeg naravno ne treba odustajati, ali i coppa je bila realna prilika za trofej koju su morali ozbiljno shvatiti. Iako ne vidim uopšte korelaciju između to dvoje, nekoliko mečeva dodatno ih stvarno ne bi ubilo.
Ta priča drži vodu kad igraš na tri fronta i kad moraš posložiti prioritete, ali ove sezone takve kalkulacije ne važe.
Skudeto će biti težak poduhvat od kojeg naravno ne treba odustajati, ali i coppa je bila realna prilika za trofej koju su morali ozbiljno shvatiti. Iako ne vidim uopšte korelaciju između to dvoje, nekoliko mečeva dodatno ih stvarno ne bi ubilo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Luzerski mentalitet pomisao da je dobro sto smo ispali, svaka utakmica se treba ici na pobjedu, tako ce jedino nesto biti od njih....al eto...
Ja mogu razumjeti takvo razmišljanje i odluku da nešto žrtvuješ kad si razapet na tri takmičenja jer nemaš dovoljno jak i širok roster da to sve izneseš, ali ove sezone to stvarno nije trebao biti slučaj.
A očigledno je bilo kalkulisanja i stavljanje kupa u drugi plan sa Maxove strane jer je napravio čak 5 promjena u rosteru i izveo takvu postavu za koju se odmah vidjelo da ne bi dala gola do prekosutra. Znači, nije se samo izgubilo jer je protivnik bio bolji, svjesno se išlo na žrtvu pa ako prođe, prošlo je.
A očigledno je bilo kalkulisanja i stavljanje kupa u drugi plan sa Maxove strane jer je napravio čak 5 promjena u rosteru i izveo takvu postavu za koju se odmah vidjelo da ne bi dala gola do prekosutra. Znači, nije se samo izgubilo jer je protivnik bio bolji, svjesno se išlo na žrtvu pa ako prođe, prošlo je.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa kup je bio šansa da razigraš ostatak ekipe da imaš spremnog igrača kada treba, ali problem je kvaliteta i zalaganje dotičnih
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.