Sve si objasnio sto svi pokusavamo reci. Zeljo je dao ulaznica u tom trenutku koliko je mogao, jer naravno da ce gledati da svojih navijaca vise bude i da su manje tampon zone, druga je stvar sto su odbili.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 dec 2025, 19:53I zaboli me qurac sta misle botovi koji ovo podrzavaju i daju aplauz na 7.mjestu.Znam sta ja mislim i sta moja raja misli a to je da je ovo daleko od pravog derbijaPablo11 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 19:35Prozvace te ubacenim elementom pred derbi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 dec 2025, 19:28
Mene stid ko nam ja u upravi.Imam dovoljno staža na tom stadionu i rodjen sam u centru grada i ne moze mene ni Mirvic ni Ajla Alimanovic uciti o FKS i sarajevskom derbiju.
Zeljo nam je dao 5% jer je ogranicen kapacitet bio i za njihove navijace,do tada su nam davali po 15%(sto je kod nas citav jug).Cak i kad su pravili neku akciju nama su poslali besplatno karte da ne placamo 20KM jer nije okej,i tada su nasi im uzvratili skupim kartama.Kako god uvijek je korektno bilo izuzev onog jednog puta cini mi se 2017 kada su nakon dobijeni 5-6k nasima skratili na Grbavici(derbi bojkotovan od strane Hordi).
Nasi ako nisu htjeli trebali su se zahvaliti i odbiti 500 karata jer objektivno mogli su da nam ne daju nista zbog radova.
Dolazimo do situacije da manje od 40 sati pred najvecu utakmicu imamo situaciju da se ne prica o fudbalu nego kartama.U nedelju ce jedna ekipa biti uskracena za podrsku i automatski pojam derbi pada u vodu.
Uvijek sam volio fair play u ovoj ligi jer za to se i igra fudbal a ne ove seljacke i djecije fore koje ce se 110% nastaviti i na narednim derbijima.Ispastaju samo navijaci zbog koji se i igra ovaj sport.Koliko god da mrzim Zelju znam da ne pricam o nekim rusiteljima drzave nego o ljudima s kojim svaki dan dijelim zrak i pijem kafu.Ako si obecao citav jug ispostuj dogovor jer mi smo njima dosta puta dali 5% a oni uzvracali sa 15.Fatat ce se za glavu kad i oni krenu ovom praksom 5 za 5.Najpostenije da se nastavilo sa praksom 3k za 1.5k.
Zao mi je kao ljubitelju fudbala i gradjaninom Sarajeva sto je unisteno nesto cemo smo se svi po 10 dana ranije radovali prije i sto ce ovo u nedelju proteci kao i svaka utakmica i biti brzo zaboravljeno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
Dobro su nam dali i tih 1500 karti s obzirom kakvu su ovdje traumu doživjeli
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Izgleda niste bili na Grbavici protiv Širokog.Pact1921 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 18:48Gadjaju snijegom i konzervama igrace dok izlaze.Pablo11 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 18:47Ovakvi sjede na istoku njihovom i psuju i igracima i upravi i protivnicima.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 18:34
Citanjem njegovog posta da se zakljuciti da mu fali koji zub.
- luckystrike
- Kontakt:
Super klip, da se vidi da su mali plavi tipovani od strane policije o koloni, broju vozila i kretanju.
Tipovali ste samo sebe, jer se na utakmici protiv radnika nesto svadjali s murijom i kamera zumirala sva vasa autaluckystrike je napisao/la: ↑05 dec 2025, 20:07Super klip, da se vidi da su mali plavi tipovani od strane policije o koloni, broju vozila i kretanju.
Na tom videu se vide auta iz nekih prethodnih belaja u gradu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 dec 2025, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Cega se pametan stidi budala se ponosi. Zasjeda letvama, nanijeli veliku stetu na vozilima, ko ce to platiti...A Zula svaki put za dva dana izadje i normalno da ce opet ponoviti isto
Preuzeli voki tokije u stanici.luckystrike je napisao/la: ↑05 dec 2025, 20:07Super klip, da se vidi da su mali plavi tipovani od strane policije o koloni, broju vozila i kretanju.
Fk Željezničar.
Slazem se da se to ne treba raditi i ne podrzavam lupanje imovine
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 dec 2025, 10:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Zanimljivo je kako su ovi bili stolari i baustelci kad su uletitli na grbavicu a sad ste ponosni na ove
Klosari i jedni i drugi
Ako ste navijaci dogovorite se na njivu kakvu i pobijete se na sake i svako svojim poslom
Jesu al na vracama, na jevrejskom, po dobrinji i na grbavici kuci..i na kraju zapalili vlastiti dom, divni su vam igraci.bhsport je napisao/la: ↑05 dec 2025, 18:25Netačno.jurisicduska je napisao/la: ↑05 dec 2025, 18:19Zeljeznicar je od drzave kroz finansiranje infrastrukture do otpisa dugova dobio 2x vise novca od Veleza a 10x vise od Sarajeva.
Sarajevo je dobilo od drzave izlaz 94 da šire istinu po svijetu dok su nasi igraci bili u rovovima.
Nakon toga grdne pare od Elektroprivrede BiH preko Mehe Obradovica.
I nije bilo dovoljno da 98 pred stranim sudijama a ne Čalijom i Prolicem, dokazanim pitarima, osvoje titulu prvaka.
Treba samo obračunati korištenje gradskog stadiona za marku 30 godina pa vidjeti koliko je drustvo u minusu.
Konačno da i savez donese jednu ispravnu i poštenu odluku.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Kobiljaru, to je objavljeno 3 dana kasnije na slučajevima xluckystrike je napisao/la: ↑05 dec 2025, 20:07Super klip, da se vidi da su mali plavi tipovani od strane policije o koloni, broju vozila i kretanju.
Pa šta je ovo nego šuma i livada
Još obje grupe bile naoružane
Nema nekadašnje policije da ih nalema i jedne i druge .
Apelujemo na horde da ne tuku zemunce
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ne trebamo se raspravljati oko ovih stvari, svakako ne ucestvujemo u ovome
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 dec 2025, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
KosevoZove
- Kontakt:
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Jel ono Zula vodi ove nove BH Vicko huliganse? Ponosni TM87 
Tata ti je majmun, koji te tako glupog odgojio. Gdje je snimak ako je ista situacija? Čuj Chesa snimao12345678922 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 16:36Pa glupane sa kromolja, Chesa snimo kako po ulici dijelo karte protiv Zrinjskog i za ovo je ista situacija majmune
Ko hoće da ide na utakmicu ići će, bila mu poklonjena ulaznica ili je kupio.
Što se ovog snimka sa Bijambara tiče:
Akcija
Seljačko lupanje auta
- Hrammm1921
- Kontakt:
Bijambare 2 ce biti , ovi nasi jedva cekali ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.