Gadjaju snijegom i konzervama igrace dok izlaze.Pablo11 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 18:47Ovakvi sjede na istoku njihovom i psuju i igracima i upravi i protivnicima.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 18:34Citanjem njegovog posta da se zakljuciti da mu fali koji zub.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Najjaca je ona sto igrace Sirokog nazivaju ubicama..Pact1921 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 18:48Gadjaju snijegom i konzervama igrace dok izlaze.Pablo11 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 18:47Ovakvi sjede na istoku njihovom i psuju i igracima i upravi i protivnicima.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 18:34
Citanjem njegovog posta da se zakljuciti da mu fali koji zub.
Fk Željezničar.
Ovo ce rezultirati da ce jos manje biti hordi jer nekima i nije car derbija ko i meni kad nema hordi na Grbavici. Najvise ce se odraziti na sjever i nece biti nikad manje. Ocekujem posjetu jedno 10-12.000.
A samo je jedan covjek izgubio na zaradi pola od ulaznice za jug a zna se ko je to. I ko sad trenutno ko nekad Ismet vedri i oblaci klubom.
A Mirvic ga je navukao sa Ajlom u klub.
A samo je jedan covjek izgubio na zaradi pola od ulaznice za jug a zna se ko je to. I ko sad trenutno ko nekad Ismet vedri i oblaci klubom.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
8km(za clanove)KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 dec 2025, 18:45
Također ističemo da su karte za tribine iste kategorije, Sjever i Jug, puštene u prodaju po identičnoj cijeni od 20 KM, uz osiguran popust za članove Kluba.
Nenadjebivo![]()
Za bordobijele boje
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Ovi gurbeti sa kromolja treba vječno da plaćaju kiriju i kisnu, za bolje i nisu
Pa gdje ce manje od ovoga? 10k ali sa 3k podijeljenih ulaznica mozda.Predatod je napisao/la: ↑05 dec 2025, 18:53Ovo ce rezultirati da ce jos manje biti hordi jer nekima i nije car derbija ko i meni kad nema hordi na Grbavici. Najvise ce se odraziti na sjever i nece biti nikad manje. Ocekujem posjetu jedno 10-12.000.
Fk Željezničar.
Smijesno sve postalo. Nekad smo poslije rata kod njih imali po sjevera i cijele redove ispod čire. Oni kod nas jug i trecinu zapada. Ne znam sta glume nase upravo s ovim potezima? Stavi prikladnu cijenu ulaznica i nama i njima i nek grmi stadion, da odzvanja atmosfera sirom kontinenta i igracima bi bilo ugodnije igraditi pred popunjenim tribinama i sama atmosfera bi bila vrhunska. Ne mozemo mi sebi bit nikako dusmani a ljudi nas guraju u tom smjeru. Smijesno i zalosno al sta ces.napoleon72 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:01Pitar sam al ovo je stvarno dno dna. Zeljo je dao besplatan sjever Hordama kad su sve ostale tribine bile 20 KM. Dao je 500 ulaznica kad su renovirali tribinu i mogli su hladno ne ponudit nista. Ovo su jadni pokusaji da pokrijes svoju sramotu jer si se doveo do tog da te protiv Borca gledaju 2 milje.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Alo breeee

-
KosevoZove
- Kontakt:
Licno mislim da je ovo greska velika, mozda ce me i osuditi, ali derbi bez kona ne ide da ga ****.
Mozemo se mi sad prepucavati do sutra, ali nekom nije u cilju i hoce da pokvare car derbija , stvarno sramota i jedne i druge osudjujem uprave , kad ne mogu doci navijaci, fuj….
Mozemo se mi sad prepucavati do sutra, ali nekom nije u cilju i hoce da pokvare car derbija , stvarno sramota i jedne i druge osudjujem uprave , kad ne mogu doci navijaci, fuj….
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
To je to.Ajlah je napisao/la: ↑05 dec 2025, 18:08Sve su to pichkice obrijanih obrva nogu i prsa na obje strane. Nema tu huligana ili pogotovo mangupa. Seljacine unistise jedinu pravu utakmicu u drzavilet3 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 17:47https://pulsasfalta.ba/tuca-prije-derbi ... -uhapseni/
Aha, tucete manijake jos od marta 2024ubiste kruh nasusni u njima
![]()
Tobe, smiri ove svoje forumske huligane i mangupe. Moramo vratiti sarajevski derbi ili ce ga mirvici pretvoriti u svoju hrasnicku prciju.
Nema se sta dodati, posebno za zadnju recenicu
A zatim potpisu ubicu Kuprešaka...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zadnja izmjena: Orvel, dana/u 05 dec 2025, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Izbacivanjem videa sa bijambara je jasno koliko uticu na forumski puk i laznim objavama. Selam.
Fk Željezničar.
Stvarno. Zar im je problem dva nepuna kombija Vrapčićana dovest i vratiti iz civilizacije natrag u prirodno stanište.tutankamon1905 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:33Ne znam sta se cudim svaki put za ovaj mostarski derbi bez gostujucih, al **** vam majku nesposobnu svejedno opet. Lezi 'ljebu da te jedem. Policije i kurca
Mene svaki put zanima zasto su najglasniji ovde oni koji ne idu na utakmice?
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Mene stid ko nam ja u upravi.Imam dovoljno staža na tom stadionu i rodjen sam u centru grada i ne moze mene ni Mirvic ni Ajla Alimanovic uciti o FKS i sarajevskom derbiju.goGlobal je napisao/la: ↑05 dec 2025, 19:03Smijesno sve postalo. Nekad smo poslije rata kod njih imali po sjevera i cijele redove ispod čire. Oni kod nas jug i trecinu zapada. Ne znam sta glume nase upravo s ovim potezima? Stavi prikladnu cijenu ulaznica i nama i njima i nek grmi stadion, da odzvanja atmosfera sirom kontinenta i igracima bi bilo ugodnije igraditi pred popunjenim tribinama i sama atmosfera bi bila vrhunska. Ne mozemo mi sebi bit nikako dusmani a ljudi nas guraju u tom smjeru. Smijesno i zalosno al sta ces.napoleon72 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:01Pitar sam al ovo je stvarno dno dna. Zeljo je dao besplatan sjever Hordama kad su sve ostale tribine bile 20 KM. Dao je 500 ulaznica kad su renovirali tribinu i mogli su hladno ne ponudit nista. Ovo su jadni pokusaji da pokrijes svoju sramotu jer si se doveo do tog da te protiv Borca gledaju 2 milje.
Zeljo nam je dao 5% jer je ogranicen kapacitet bio i za njihove navijace,do tada su nam davali po 15%(sto je kod nas citav jug).Cak i kad su pravili neku akciju nama su poslali besplatno karte da ne placamo 20KM jer nije okej,i tada su nasi im uzvratili skupim kartama.Kako god uvijek je korektno bilo izuzev onog jednog puta cini mi se 2017 kada su nakon dobijeni 5-6k nasima skratili na Grbavici(derbi bojkotovan od strane Hordi).
Nasi ako nisu htjeli trebali su se zahvaliti i odbiti 500 karata jer objektivno mogli su da nam ne daju nista zbog radova.
Dolazimo do situacije da manje od 40 sati pred najvecu utakmicu imamo situaciju da se ne prica o fudbalu nego kartama.U nedelju ce jedna ekipa biti uskracena za podrsku i automatski pojam derbi pada u vodu.
Uvijek sam volio fair play u ovoj ligi jer za to se i igra fudbal a ne ove seljacke i djecije fore koje ce se 110% nastaviti i na narednim derbijima.Ispastaju samo navijaci zbog koji se i igra ovaj sport.Koliko god da mrzim Zelju znam da ne pricam o nekim rusiteljima drzave nego o ljudima s kojim svaki dan dijelim zrak i pijem kafu.Ako si obecao citav jug ispostuj dogovor jer mi smo njima dosta puta dali 5% a oni uzvracali sa 15.Fatat ce se za glavu kad i oni krenu ovom praksom 5 za 5.Najpostenije da se nastavilo sa praksom 3k za 1.5k.
Zao mi je kao ljubitelju fudbala i gradjaninom Sarajeva sto je unisteno nesto cemo smo se svi po 10 dana ranije radovali prije i sto ce ovo u nedelju proteci kao i svaka utakmica i biti brzo zaboravljeno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jesu ovo Manijaci izbacili kraći snimak sukoba sa Bijambara?
Auu kakvo ponižavanje, a obje grupe bile naoružane... mogu mislit straha u njima kad su Manijaci izletili iz šume... pa nije ni čudo što ne daju više od 1500 karti.
Auu kakvo ponižavanje, a obje grupe bile naoružane... mogu mislit straha u njima kad su Manijaci izletili iz šume... pa nije ni čudo što ne daju više od 1500 karti.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Prozvace te ubacenim elementom pred derbi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 dec 2025, 19:28Mene stid ko nam ja u upravi.Imam dovoljno staža na tom stadionu i rodjen sam u centru grada i ne moze mene ni Mirvic ni Ajla Alimanovic uciti o FKS i sarajevskom derbiju.goGlobal je napisao/la: ↑05 dec 2025, 19:03Smijesno sve postalo. Nekad smo poslije rata kod njih imali po sjevera i cijele redove ispod čire. Oni kod nas jug i trecinu zapada. Ne znam sta glume nase upravo s ovim potezima? Stavi prikladnu cijenu ulaznica i nama i njima i nek grmi stadion, da odzvanja atmosfera sirom kontinenta i igracima bi bilo ugodnije igraditi pred popunjenim tribinama i sama atmosfera bi bila vrhunska. Ne mozemo mi sebi bit nikako dusmani a ljudi nas guraju u tom smjeru. Smijesno i zalosno al sta ces.napoleon72 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:01Pitar sam al ovo je stvarno dno dna. Zeljo je dao besplatan sjever Hordama kad su sve ostale tribine bile 20 KM. Dao je 500 ulaznica kad su renovirali tribinu i mogli su hladno ne ponudit nista. Ovo su jadni pokusaji da pokrijes svoju sramotu jer si se doveo do tog da te protiv Borca gledaju 2 milje.
Zeljo nam je dao 5% jer je ogranicen kapacitet bio i za njihove navijace,do tada su nam davali po 15%(sto je kod nas citav jug).Cak i kad su pravili neku akciju nama su poslali besplatno karte da ne placamo 20KM jer nije okej,i tada su nasi im uzvratili skupim kartama.Kako god uvijek je korektno bilo izuzev onog jednog puta cini mi se 2017 kada su nakon dobijeni 5-6k nasima skratili na Grbavici(derbi bojkotovan od strane Hordi).
Nasi ako nisu htjeli trebali su se zahvaliti i odbiti 500 karata jer objektivno mogli su da nam ne daju nista zbog radova.
Dolazimo do situacije da manje od 40 sati pred najvecu utakmicu imamo situaciju da se ne prica o fudbalu nego kartama.U nedelju ce jedna ekipa biti uskracena za podrsku i automatski pojam derbi pada u vodu.
Uvijek sam volio fair play u ovoj ligi jer za to se i igra fudbal a ne ove seljacke i djecije fore koje ce se 110% nastaviti i na narednim derbijima.Ispastaju samo navijaci zbog koji se i igra ovaj sport.Koliko god da mrzim Zelju znam da ne pricam o nekim rusiteljima drzave nego o ljudima s kojim svaki dan dijelim zrak i pijem kafu.Ako si obecao citav jug ispostuj dogovor jer mi smo njima dosta puta dali 5% a oni uzvracali sa 15.Fatat ce se za glavu kad i oni krenu ovom praksom 5 za 5.Najpostenije da se nastavilo sa praksom 3k za 1.5k.
Zao mi je kao ljubitelju fudbala i gradjaninom Sarajeva sto je unisteno nesto cemo smo se svi po 10 dana ranije radovali prije i sto ce ovo u nedelju proteci kao i svaka utakmica i biti brzo zaboravljeno.
Fk Željezničar.
-
successminator
- Kontakt:
tuitamo je napisao/la: ↑05 dec 2025, 17:02Nema ih kolega vec 20 i kusur godina, ovo je samo jedan od primjera gdje se moze vidjet, a ima ih jos milionsuccessminator je napisao/la: ↑05 dec 2025, 16:24Čitajući nekoliko zadnjih stranica foruma, nameće se jasan zaključak (čast izuzecima):![]()
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
I zaboli me qurac sta misle botovi koji ovo podrzavaju i daju aplauz na 7.mjestu.Znam sta ja mislim i sta moja raja misli a to je da je ovo daleko od pravog derbijaPablo11 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 19:35Prozvace te ubacenim elementom pred derbi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 dec 2025, 19:28Mene stid ko nam ja u upravi.Imam dovoljno staža na tom stadionu i rodjen sam u centru grada i ne moze mene ni Mirvic ni Ajla Alimanovic uciti o FKS i sarajevskom derbiju.goGlobal je napisao/la: ↑05 dec 2025, 19:03
Smijesno sve postalo. Nekad smo poslije rata kod njih imali po sjevera i cijele redove ispod čire. Oni kod nas jug i trecinu zapada. Ne znam sta glume nase upravo s ovim potezima? Stavi prikladnu cijenu ulaznica i nama i njima i nek grmi stadion, da odzvanja atmosfera sirom kontinenta i igracima bi bilo ugodnije igraditi pred popunjenim tribinama i sama atmosfera bi bila vrhunska. Ne mozemo mi sebi bit nikako dusmani a ljudi nas guraju u tom smjeru. Smijesno i zalosno al sta ces.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Balorda, benko21, WeekendOffender, Zigazaga i 39 gostiju.