KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Ethel
Kontakt:

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la Ethel » 04 dec 2025, 22:01

arelinho je napisao/la:
04 dec 2025, 20:45
COYGBiH je napisao/la:
04 dec 2025, 20:05
Jel se to od Audigea klapnula bas dobra lova? :D
Nemaš love na transfere u košarci. Baš rijetko to bude, uglavnom se ide na sporazumni raskid ugovora.
Imaš odštetu sasvim normalno da bi doveo igrača pod ugovorom (u ovom slučaju Audige). Kao što si rekao nije često kao recimo u fudbalu, ali je u ovom slučaju tako.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 04 dec 2025, 22:04

Jutros je Pašalić bio na N1 i rekao da su dobili unosnu novčanu ponudu od Unicaje.

Top pojačanje. U prethodnoj sezoni je igrao za Ulm, koji je bio u finalu protiv Bayerna.

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 04 dec 2025, 22:20

Kaunas je napisao/la:
04 dec 2025, 20:48
Necu se puno radovat, opekao se na Younga, Parsonsa i slicne pa bolje sacekat. :mrgreen:
Young igra solidno.

Brat naš mumin.

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 04 dec 2025, 22:21

Nadam se da ce đokica dobiti nogu.
Strašno mi je antipatičan, zbog izdaje BiH.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 04 dec 2025, 22:27

Uh kakvo pojacanje :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Muha molim te nemoj sad da west igra 35 min kad si ovakva 2 beka dobio

djonla
Kontakt:

Post Postao/la djonla » 04 dec 2025, 22:50

Molim te Boze daj jos centra, Alibegovica i da svi preguraju ovu zagađenost do iduće godine

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 04 dec 2025, 23:30

Ali cemu prizivanje Amara?

To bi dovelo do toga da imamo 4 krilna centra, od kojih ni jedan ne moze meda ni na jednoj drugoj poziciji. I to da ne racunas Delalica koji je 70% karijere igrao na PF.

Za centra je druga stvar. Nije da ne treba problem je Miralemov ugovor koji je ogroman. Da bi dosao centar on mora otici, trenutno je to nemoguca misija. Kako god bilo na papiru ulazimo 30% jaci nakon ovog FIBA prozora. Ne znam gdje su sad kriticari, i ovi koji su zakljucili sezonu nakon odlaska Audigea da i ovome nadju manu.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Maverick
Kontakt:

Post Postao/la Maverick » 04 dec 2025, 23:37

Jarodwest je napisao/la:
04 dec 2025, 22:21
Halali mu, samo je sebe zezzno time. đokica malo proigro, gujica zinula, izabro pogresno i propo k'o zeton. Next stop = Jahorina
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP

Cwirek
Kontakt:

Post Postao/la Cwirek » 04 dec 2025, 23:42

InatSilniBosanski je napisao/la:
04 dec 2025, 23:30

To bi dovelo do toga da imamo 4 krilna centra, od kojih ni jedan ne moze meda ni na jednoj drugoj poziciji. I to da ne racunas Delalica koji je 70% karijere igrao na PF.

Za centra je druga stvar. Nije da ne treba problem je Miralemov ugovor koji je ogroman. Da bi dosao centar on mora otici, trenutno je to nemoguca misija. Kako god bilo na papiru ulazimo 30% jaci nakon ovog FIBA prozora. Ne znam gdje su sad kriticari, i ovi koji su zakljucili sezonu nakon odlaska Audigea da i ovome nadju manu.
Imaš 2 krilna centra. Ali, zašto se ni bi jedan od njih dobio nogu jer su svakako katastrofa a doveo reprezentativca koji bi prekucao.
Nažalost mi teško možemo priuštiti takvog sada domaćeg igrača ali ako se otvori prilika to bi bio vrhunski posao. Kovacevic je realno los. Young nije na nivou od početka. Delalić igra trojku. Zubac igra trojku.
Za centra je svako ali svako ko iole prati košarku uvidio još i prije početka sezone iliti nakon prvih par utakmica. Halilovic doveden kao petica, a nikad je skoro u karijeri nije igrao. Došao povrijedje usput još i star. O Saljicu takodjer često ne možeš pozitivnu rolu iskoristiti.

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 05 dec 2025, 00:19

Maverick je napisao/la:
04 dec 2025, 23:37
Jarodwest je napisao/la:
Halali mu, samo je sebe zezzno time. đokica malo proigro, gujica zinula, izabro pogresno i propo k'o zeton. Next stop = Jahorina
Fun fact kad je došao u Sparse u Sarajevu prvi put vidio wc šolju. Pokazivali mu kako da je koristi.
Frajer je iz neke romanijske pripizdine.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 05 dec 2025, 00:27

Jarodwest je napisao/la:
05 dec 2025, 00:19
Maverick je napisao/la:
04 dec 2025, 23:37
Jarodwest je napisao/la:
Fun fact kad je došao u Sparse u Sarajevu prvi put vidio wc šolju. Pokazivali mu kako da je koristi.
Frajer je iz neke romanijske pripizdine.
O čemu vas dvojica ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 05 dec 2025, 00:34

MElloo je napisao/la:
04 dec 2025, 22:27
Uh kakvo pojacanje :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Muha molim te nemoj sad da west igra 35 min kad si ovakva 2 beka dobio
Malo sad gledam statistike,ove dvojice novih. Sheppard igrao u Izraelu,Turskoj i Rusiji. Jedna top,pa 2-3 prosjecne tekme. Nisam ruku na srce pratio ni njega ni Portorikanca,osim malo na ovim klipovima. Ja se nadam da su tako dobri kako pojedini najavljuju.
Vjerovatno ovaj Lautaro otpada za ubuduce.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 dec 2025, 09:32

djonla je napisao/la:
04 dec 2025, 22:50
Molim te Boze daj jos centra, Alibegovica i da svi preguraju ovu zagađenost do iduće godine
To bi bilo top. Još ako bi se vratili u Skenderiju.. eto navijača, eto pobjeda, eto sponzora, eto titula..

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 05 dec 2025, 09:53

Sa ovim novim pojacanjima treba se potuc za domacu titulu. Sve ostalo je bonus (jer treba vremena za uigravanje). Vrijeme je da vratimo u vitrine ono sto nam pripada!

Portorikanci su vazda imali zanimljivih igraca, svidja mi se i ova nova akvizicija.

Ne znam ima li ugovor Halilovica neku klauzulu ali bilo bi jako lose (prije svega finasijski) imati ga na rosteru za narednu sezonu. Moze on biti koristan igrac u odredjenim šihtama kad uhvati formu, ali ove povredice koje ga remete vec duzi niz godina, sigurno nece prestati same od sebe.

Naravno nije on jedini kojeg se treba rijesiti...ali o tom potom.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 05 dec 2025, 10:08

Velizar je napisao/la:
05 dec 2025, 09:53
Sa ovim novim pojacanjima treba se potuc za domacu titulu. Sve ostalo je bonus (jer treba vremena za uigravanje). Vrijeme je da vratimo u vitrine ono sto nam pripada!

Portorikanci su vazda imali zanimljivih igraca, svidja mi se i ova nova akvizicija.

Ne znam ima li ugovor Halilovica neku klauzulu ali bilo bi jako lose (prije svega finasijski) imati ga na rosteru za narednu sezonu. Moze on biti koristan igrac u odredjenim šihtama kad uhvati formu, ali ove povredice koje ga remete vec duzi niz godina, sigurno nece prestati same od sebe.

Naravno nije on jedini kojeg se treba rijesiti...ali o tom potom.
daj nam carlosa arroya i larry ayusa da yebemo dream team :mrgreen:
Apsolutno domaca titula mora bit primarni target ove sezone

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 05 dec 2025, 10:36

Cwirek je napisao/la:
04 dec 2025, 23:42
InatSilniBosanski je napisao/la:
04 dec 2025, 23:30

Imaš 2 krilna centra. Ali, zašto se ni bi jedan od njih dobio nogu jer su svakako katastrofa a doveo reprezentativca koji bi prekucao.
Nažalost mi teško možemo priuštiti takvog sada domaćeg igrača ali ako se otvori prilika to bi bio vrhunski posao. Kovacevic je realno los. Young nije na nivou od početka. Delalić igra trojku. Zubac igra trojku.
Za centra je svako ali svako ko iole prati košarku uvidio još i prije početka sezone iliti nakon prvih par utakmica. Halilovic doveden kao petica, a nikad je skoro u karijeri nije igrao. Došao povrijedje usput još i star. O Saljicu takodjer često ne možeš pozitivnu rolu iskoristiti.
Kako je brate moj slatki Zubac trojka. Pa nema sut momak nikako, nadji mi ove sezone 5 minuta da je odigrao kao klasicno krilo. Moras shvatiti da kad se ugovori potpisu, u koliiko ne postoji posebna klauzula kao sto je tryout ugovor ili ugovor sa jasno definisanim vremenskim periodom, u slucaju da klub zahtjeva raskid snosi preostala sredstva. Znaci da te noge koje si ti zamislio i ne idu bas tako lako.

Ne znam sta si ti pratio, i zasto komentarises ako nisi Miki igra zadnjih 7-8 godina iskljucivo kao centar. Karijeru je poceo kao krilo, onda su ga vrtili dok je mladji bio na krilnom centru, kad se vidijelo da nikad u zivotu nece imati sut poceo je igrati peticu.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 05 dec 2025, 13:12

Zubac bi po meni trebao dobiti pedalu.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 05 dec 2025, 15:55

Mogu li igrati u ponedjeljak?

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 05 dec 2025, 16:34

N3R3D je napisao/la:
05 dec 2025, 15:55
Mogu li igrati u ponedjeljak?
Sto ne bi mogli u kosarci igrac sleti u petak u subotu igra

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 10 gostiju.