Jako zanimljiva postava. I ja bih volio vidjeti Odinaku,na krilu.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 11:50Moja želja za derbi možda malo iznenađenje za pitare
Muftić
Troupee Osmanović Karamarko Alić
Erick M'hand
Odinaka Boljević Cvetanovski
Jaganjac
Boljević mora startati ako zelimo postići gol jer drugacije ne mozemo i ne znamo.
Odinaka na krilu da pomaže u odbrani Troupeu
Moramo se malo probuditi u odbrani
Mozemo i moramo momci trgnite se malooooo
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Railwayman30
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- WeekendOffender
- Kontakt:
Uprava FKS je sebi iskopala rupu sa ovim potezom, s obzirom da se kroz historiju nas klub uvijek bolje nosio sa tim inatom i dodatnim motivom za pobjedu za razliku od njih. S ovim su nam porasle sanse za pobjedu, naravno ukoliko u ekipi ne bude Odinake i Rakica, s njima u prvih 11 ne moze ti ni Bog pomoci
Curva Sud
+1Railwayman30 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:04Jako zanimljiva postava. I ja bih volio vidjeti Odinaku,na krilu.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 11:50Moja želja za derbi možda malo iznenađenje za pitare
Muftić
Erick M'hand
Jaganjac
Boljević mora startati ako zelimo postići gol jer drugacije ne mozemo i ne znamo.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Mislim da bi mogla opcija da Boljevic bude taj drugi spic u 442.
Kolika god da je krampa imam osjecaj Rakić ga zabija
Kolika god da je krampa imam osjecaj Rakić ga zabija
nek crknu dusmani, najjaci smo
jel neko skonto u čemu je fol sa kartama za derbi?? Dali su 5%??? Il je zbog cijene??
- mamonelafo
- Kontakt:
Nisu dali 5% i cijene moraju biti usklađene u skladu sa tribinom istog ranga (kvaliteta) za domaće simpatizere.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Ma sve kontam i tih <5%, ali 20 KM cijena je klasični bezobrazluk 
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Odinaka bi na krilu na jednoj i Vini na drugoj strani pravili probleme svima zadnjih pola h.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 11:50Moja želja za derbi možda malo iznenađenje za pitare
Muftić
Erick M'hand
Jaganjac
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Budu li naši naredni derbi dali kartu više od 5% treba bojkotovati do daljnjeg. A nadam se opet da će ovo barem malo poslužiti da progledaju oni koji bi se grlili i zajedno gledali derbije sa Kobiljoglavcima.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Treba ovo neko presjeci jednom. Ovo nema smisla. Uprave moraju sjesti i dogovoriti kako i pod kojim uslovima ovo ide. Ubit ćemo jedinu utakmicu koja vrijedi u državi.
Bezobrazno je 20 KM, iskreno. Nadam se da će Savez ispraviti ovu nepravilnost.
Bezobrazno je 20 KM, iskreno. Nadam se da će Savez ispraviti ovu nepravilnost.
Odlican potez ublehasa iz uprave sa ovim vracanjem karata
hajd da ih i pohvalim, kad zasluze.
Sa ovim ciganisanjem oko broja i cijena karata su nam samo ucinili uslugu. Lavor treba bojkotovati do daljnjeg, a ne davati im pare.
Sa ovim ciganisanjem oko broja i cijena karata su nam samo ucinili uslugu. Lavor treba bojkotovati do daljnjeg, a ne davati im pare.
- mamonelafo
- Kontakt:
E čuj za članove je sjever jeftiniji, inače je 20 KM (iako bukvalno nije navedena redovna cijena) onda je to popust od 60%???????????????????????
Nadalje, u saopćenju manipulatora piše kako je smanjen kapacitet. Ne vidim da su ostale tribine zakačene istim, već samo jug? Još detaljnije kada pročitate, piše "smanjen zbog tampon zona". Ako uzmemo u obzir da je jug po konstrukciji odvojen, tampon zona na samoj tribini je ravna gašenju požara sa benzinom.
U suštini, nastavili su po zna se čijem uzoru, da manipuliraju i prevrću istini i stvari, lažno skidajući odgovornost sa sebe na druge. Od sad isključivo 5% našeg stadiona, ako im i dozvolimo, jer gamad svaki put zapali nešto, uništi i devastira. Najdovratnija sorta ljudi koja prati i navija za neki "klub".
Nadam se da će jednom ući ta porezna i zatvoriti onu skalameriju od kluba i navijača.
Nadalje, u saopćenju manipulatora piše kako je smanjen kapacitet. Ne vidim da su ostale tribine zakačene istim, već samo jug? Još detaljnije kada pročitate, piše "smanjen zbog tampon zona". Ako uzmemo u obzir da je jug po konstrukciji odvojen, tampon zona na samoj tribini je ravna gašenju požara sa benzinom.
U suštini, nastavili su po zna se čijem uzoru, da manipuliraju i prevrću istini i stvari, lažno skidajući odgovornost sa sebe na druge. Od sad isključivo 5% našeg stadiona, ako im i dozvolimo, jer gamad svaki put zapali nešto, uništi i devastira. Najdovratnija sorta ljudi koja prati i navija za neki "klub".
Nadam se da će jednom ući ta porezna i zatvoriti onu skalameriju od kluba i navijača.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Yebo vas oni, sta se zamarate ikako. Dusmani od postanka, kad god su mogli nasmijali su se. Oni moraju nekako svoje navijace kupiti i to je to. Ko bi gledao sa njima derbi nek obuce nas dres i pravac gradski stadion, samo nek ne kuka poslije utakmice kako je neko istukao i slicno.
Odličan odgovor pitara. Valjda i nama jednom dođe iz guzice u glavu. Dakle maksimalno 700 karata (naci način kako odrediti cijenu), onaj koji uradi drugačije je isti onaj koji je sa Adžemom potpisao ugovor na tri godine.
-
Railwayman30
- Kontakt:
Znas sta bila furka,da se uzme sto vise karata na zapad,i onda sa zapada zagrmiti,ne ici organizovano vec se samo pojaviti,i na zapad.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Indijanci kontaju nama nastetili, a marke nece dobit jos ce dobit po usima. Boljevic cvetanoski 0 2
Nikad ublehasi iz nase uprave nece nauciti lekcije, nakon svi ponizavnja nasih navijaca na Lavoru. Nikad.
Opet ce im dati 1.500 karata, uz cijene iste kao i nasim navijacima.
Ako poslije ovakvih bezobrazluka i ponizenja ne presjeku sa stokom, onda su isti kao mirvicev Cacilend.
-
zeljovac21
- Kontakt:
Muftic
Trouppe Seedorf Karamarko Alic
Eric Oulad
Cvetanoski Boljevic Milosevic
Jaganjac
Ovako nesto ocekujem i mislim da je trenutno najjace. Bolja second striker utrpava go u prvom poluvremenu i onda Cveta u drugom iz kontre zavrsava pricu.
Eric Oulad
Jaganjac
Ovako nesto ocekujem i mislim da je trenutno najjace. Bolja second striker utrpava go u prvom poluvremenu i onda Cveta u drugom iz kontre zavrsava pricu.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Kakav Milošević na krilu šta je tebizeljovac21 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:45Muftic
Eric Oulad
Jaganjac
Grupa iznad svakog pojedinca.
A cekaj nasi su odbili 1500 karti???
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 dec 2025, 16:32, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, voltron30 i 42 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)