Pa normalno, da necu ja satima listat uefin pravilnik? Sto ne bi koristio alate koji su mi na raspolaganju? Ne odgovara on "po svom" nego izvlaci pravilo i da ti referencu gdje je nasao, u ovom slucaju na uefinoj stranici. Klub je takodjer u obavjestenju napisao istu stvar i to se godinama krsi. Namontirajte onih 2000 stolica na jugu pogani pitarska, i tu nas zakidate...
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Neka mu neko javi koja je godina, ja ne mogunokee je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:25Jel moguce da si ti toliki debil? Evo mitomane, uvjeri se sam koliko vas je bilo. Ako meni ne vjeruješ.KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:21Nevjerovatnonokee je napisao/la: ↑05 dec 2025, 14:06
3.500 hiljade ste dobili u aprilu 2024 godine. Niste bili samo na dijelu gdje nema stolica.. Mitomanija se nastavlja..
OVO JE POCELO sa proslim derbijem. Jer je predhodni dogovor UPRAVA bio 1500/3500 ili ti ga nekih 10%.
Sa pocetkom radova na jugu vi ste taj procenat spustili na 5%
Bez obzira na sve, ne podrzavam ovo sa 20KM kartama, za kapacitet kmecite a dobili ste 5% koliko ste nama ponudili prosli derbi. Kurcenje sa obje strane se nastavlja.![]()
Hajde procitaj ponovo. Prosli derbi smo dobili 1800 ulaznica, zbog cega ako smo vam mi dali 1500 derbi prije na Grbavici? Mislim ponavljam se kako bi jasnije skontali stvari, nemoguce da ste svi ograniceni ovoliko. Jedino da vam pocnemo crtati?
I jos kaze mitomani, pa da vas nema trebalo bi vas izmisliti![]()
https://www.klix.ba/sport/nogomet/manij ... /240925142
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
zeljovac21
- Kontakt:
Najjace sto se bune sto nismo dali 1500 karata prosli derbi,a mi dvije i po tribine imamo u opticaju. Glup, gluplji, navijac fks.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ma nema s njima dogovora to je cinjenica. Od sad samo po pravilima ili bez gostujucih, a to je 5% na grbavici i cijeli jug na kosevu. Znaci samo strogo po pravilima ili nikako i to je to.
Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:30Ma nema s njima dogovora to je cinjenica. Od sad samo po pravilima ili bez gostujucih, a to je 5% na grbavici i cijeli jug na kosevu. Znaci samo strogo po pravilima ili nikako i to je to.
Nikad poraz, samo lekcija.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
12345678922 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:19Pa majku ti svoju ****, nisi ni clan kluba za kojeg navijašErosViverosViv je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:14Kupljena 3 sjevera za 60KM.
Tebe volim ja, pjevam ti svaki dan!![]()
Inace clanak je iz 99te godineKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:27Neka mu neko javi koja je godina, ja ne mogunokee je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:25Jel moguce da si ti toliki debil? Evo mitomane, uvjeri se sam koliko vas je bilo. Ako meni ne vjeruješ.KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:21
Nevjerovatno![]()
Hajde procitaj ponovo. Prosli derbi smo dobili 1800 ulaznica, zbog cega ako smo vam mi dali 1500 derbi prije na Grbavici? Mislim ponavljam se kako bi jasnije skontali stvari, nemoguce da ste svi ograniceni ovoliko. Jedino da vam pocnemo crtati?
https://www.klix.ba/sport/nogomet/manij ... /240925142![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne znam sta se cudim svaki put za ovaj mostarski derbi bez gostujucih, al **** vam majku nesposobnu svejedno opet. Lezi 'ljebu da te jedem. Policije i kurca
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ovaj je negdje na putu izgubio razum i logiku, ne vrijediKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:27Neka mu neko javi koja je godina, ja ne mogunokee je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:25Jel moguce da si ti toliki debil? Evo mitomane, uvjeri se sam koliko vas je bilo. Ako meni ne vjeruješ.KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:21
Nevjerovatno![]()
https://www.klix.ba/sport/nogomet/manij ... /240925142![]()
FK SARAJEVO je jedini klub na svijetu koji na polupraznom stadionu želi dodatno smanjiti broj posjetilaca za najveći derbi u državi. To je majstorstvo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Admir74 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:27AHHAHAH gdje su vam te karte od 20KM navedene u pozivu za utakmicu?Također ističemo da su karte za tribine iste kategorije, Sjever i Jug, puštene u prodaju po identičnoj cijeni od 20 KM, uz osiguran popust za članove Kluba.
Imate li jedan primjerak te karte?
![]()
![]()
![]()
![]()
Laganje > petljanje > laganje = FKS
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
A samo prije mjesec dana ovako je to izgledalo....
"Činjenica da grad Sarajevo ostaje bez pravog duha derbija zbog nekoliko stotina prodanih ulaznica više koliko iznosi tampon zona koja mora ostati prazna je istinsko razočarenje za sve ljubitelje fudbala sa koje god strane stajali. Zbog njih i zbog našeg obraza, FK Sarajevo ostaje dosljedan. Kad se igra na Koševu, navijačima Željezničara otvorit ćemo tribine u punom kapacitetu, uz odobrenje nadležnih institucija. To je naš standard i način na koji čuvamo vrijednosti ovog sporta. Nogomet bez navijača gubi svaki svoj smisao, a mi nećemo pristati biti dio takve igre"

"Činjenica da grad Sarajevo ostaje bez pravog duha derbija zbog nekoliko stotina prodanih ulaznica više koliko iznosi tampon zona koja mora ostati prazna je istinsko razočarenje za sve ljubitelje fudbala sa koje god strane stajali. Zbog njih i zbog našeg obraza, FK Sarajevo ostaje dosljedan. Kad se igra na Koševu, navijačima Željezničara otvorit ćemo tribine u punom kapacitetu, uz odobrenje nadležnih institucija. To je naš standard i način na koji čuvamo vrijednosti ovog sporta. Nogomet bez navijača gubi svaki svoj smisao, a mi nećemo pristati biti dio takve igre"
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
A samo prije mjesec dana ovako je to izgledalo....
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Poprilicna ciganija 
Ima li gdje podatak koliko je koji Klub imao ukupnu ili u prosjeku posjetu ove sezone ?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Smijesna jedno 8000 10000
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 05 dec 2025, 15:48, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
To je toSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:40A samo prije mjesec dana ovako je to izgledalo....
https://sportsport.ba/fudbal/sarajevo-grbavica/507607
Vrhunac lazi, spinovanja i licemjerstva.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:34Admir74 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:27AHHAHAH gdje su vam te karte od 20KM navedene u pozivu za utakmicu?Također ističemo da su karte za tribine iste kategorije, Sjever i Jug, puštene u prodaju po identičnoj cijeni od 20 KM, uz osiguran popust za članove Kluba.
Imate li jedan primjerak te karte?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Laganje > petljanje > laganje = FKS
Ako negdje nađete da je karta 20 KM za sjever onda ste mađioničar.
Ovo je nevjerovatna glupost uprave Sarajeva!

- ErosViverosViv
- Kontakt:
jesu li ovo tebe danas nalupali na velikom odmoru?12345678922 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:19Pa majku ti svoju ****, nisi ni clan kluba za kojeg navijašErosViverosViv je napisao/la: ↑05 dec 2025, 15:14Kupljena 3 sjevera za 60KM.
Tebe volim ja, pjevam ti svaki dan!![]()
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 05 dec 2025, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Ledara, LondonBlues, Samba71 i 36 gostiju.