Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Formula 1
Ma lezi spavaj Lando će biti šampion, jedino da mu motor eksplodira neće biti
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
11-3-2. To jest i neki realan omjer kad su šanse za titulu u pitanju.
69% 19% 12%
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Dobro rekoše na Tribini podcastu, ovdje Lando ili dominantno uzima P1 ili slijedi katastrofa.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Velid Spaho
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam siguran, šta god da se desi, da je neizbježno neko sranje u kojem će se Lando na pola utrke, ili 20 krugova prije kraja naći u situaciji da mora da nadoknadi dovoljan broj pozicija da osvoji titulu. I da će bit haos. Neizbježno je. Pa makar imao 30 sekundi prednosti na pola utrke.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- QUARTERBACK
- Kontakt:
gospodin
Iskusno jinx na vrijeme.Donnie Darko je napisao/la: ↑04 dec 2025, 10:44Ja sam siguran, šta god da se desi, da je neizbježno neko sranje u kojem će se Lando na pola utrke, ili 20 krugova prije kraja naći u situaciji da mora da nadoknadi dovoljan broj pozicija da osvoji titulu. I da će bit haos. Neizbježno je. Pa makar imao 30 sekundi prednosti na pola utrke.
Koliko god imao bolji bolid od ostatke, ako se nade u toj situaciji, pisi propalo. Kimi da nije pogrijesio, nikad ga ne bi pretekao. Po pitanju preticanja, copy paste 2010.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
Rivaldinho
- Kontakt:
Lažni licimur sa dna kace i Vozac prosječnih kvaliteta , Ono kad ti iz režije jave da smo postigli željeni efekt pa glumiš Sir Lewisa Hamiltona.
, idemo Piastri sa Bismilom lagano
1. Piastri
2. Max
3. Rusell
4. Lecler
5. Alonsu
6. Nebitno ….
Zadnja izmjena: Rivaldinho, dana/u 04 dec 2025, 21:51, ukupno mijenjano 3 puta.
lagano nabija pritisak Landu.
Za Maxa se moze reci sve ali vozac prosjecnog kvaliteta hahaahRivaldinho je napisao/la: ↑04 dec 2025, 21:44
Lažni licimur sa dna kace i Vozac prosječnih kvaliteta , Ono kad ti iz režije jave da smo postigli željeni efekt pa glumiš Sir Lewisa Hamiltona.
1. Piastri
2. Max
3. Rusell
4. Lecler
5. Alonsu
6. Nebitno ….
Kad svako imao pravo na misljenje i dobijes taj rezultat. Pa sta reci onda za ostale ako je Max prosjecan vozac? Hamo se godinu dana bruka, da na stazi bude 19 forumasa i on, opet ne bi pobijedioJoeBleck je napisao/la: ↑05 dec 2025, 06:14Za Maxa se moze reci sve ali vozac prosjecnog kvaliteta hahaahRivaldinho je napisao/la: ↑04 dec 2025, 21:44
1. Piastri
2. Max
3. Rusell
4. Lecler
5. Alonsu
6. Nebitno ….
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Rivaldinho
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑05 dec 2025, 08:01Kad svako imao pravo na misljenje i dobijes taj rezultat. Pa sta reci onda za ostale ako je Max prosjecan vozac? Hamo se godinu dana bruka, da na stazi bude 19 forumasa i on, opet ne bi pobijedioJoeBleck je napisao/la: ↑05 dec 2025, 06:14Za Maxa se moze reci sve ali vozac prosjecnog kvaliteta hahaahRivaldinho je napisao/la: ↑04 dec 2025, 21:44
1. Piastri
2. Max
3. Rusell
4. Lecler
5. Alonsu
6. Nebitno ….![]()
Zajebancija, naravno da je klasa samo nisam još progutao onaj harač prije 4 godine. Doduše Max ni kriv ni dužan dobi titulu.
Uglavnom vraćam se na mjesto zločina poslije 4 god, ide par slika sa prvog treninga poslije.
P.s. Hamilton je top 5 svih vremena a možda i top3, a Max to još Nije ( nesumnjam da neće biti, možda i najbolji ali za sada još nije i to su fakti)
To sto se Hamilton muci ove godine je losa godina i Kraj karijere koja je blistava i u kojoj je dao i ustavio dubok trag.
Ne samo kao sposrtista već i čovjek, ambasador i sve drugo ko nešto zna o njegovom životu.
A nadam se da je njegov posljednji ples naredne godine, a i da nije on će ostati legenda ovog sporta. To je fakt.
P
Dobi Liberty sta je zelio. Mislim da ce nevjerovatna gledanost biti ove utrke. Sama F1 je dobila bas puno na popularnosti sa trenutnim razvojem dogadjaja. Svi jedva cekaju da ovaj zavrsni vilend pocne.
Max moze biti najjopusteniji. Njegovo je da odveze najbolje sto moze, pa sta bude. Nema sta izgubiti.
Piastri vjerovatno osjeca gorcinu, jer je realno izgubio sanse za titulu. Najveci pritisak ce biti na Norisu, ima titulu u dzepu, koju moze izgubiti u bilo kojem trenutku.
Klauvnovi iz Mclarena, mogu samo Boga moliti da nesto ne podje po krivu. Samo njihovom zaslugom i nesposobnoscu, titula im je dovedena u pitanje.
Kao navijacu Mclarena, naravno da ne bih volio da se to desi, ali sa strane gledajuci, negdje bi pravda bila da se njihova nesposobnost i aljkavoast kazni.
Max moze biti najjopusteniji. Njegovo je da odveze najbolje sto moze, pa sta bude. Nema sta izgubiti.
Piastri vjerovatno osjeca gorcinu, jer je realno izgubio sanse za titulu. Najveci pritisak ce biti na Norisu, ima titulu u dzepu, koju moze izgubiti u bilo kojem trenutku.
Klauvnovi iz Mclarena, mogu samo Boga moliti da nesto ne podje po krivu. Samo njihovom zaslugom i nesposobnoscu, titula im je dovedena u pitanje.
Kao navijacu Mclarena, naravno da ne bih volio da se to desi, ali sa strane gledajuci, negdje bi pravda bila da se njihova nesposobnost i aljkavoast kazni.
Naravno liberty i FIA žele popularnost i nove sponozre, ista stvar sa 2021. godinom. Max je trebao dobiti kaznu u Meksiku, suludo je za to ne dati kaznu a Piastriju u Brazilu dati. Ali to je umanjuje opet činjenicu da se Max zasluženo i evo danas bori za titulu.
FP1 odličan, za 0.008 s brži Lando, raduje me da je Max u egalu i da je Ferrari brz, ali suditi po FP1 je suludo, pogotovo po pitanju Ferrarija.
FP1 odličan, za 0.008 s brži Lando, raduje me da je Max u egalu i da je Ferrari brz, ali suditi po FP1 je suludo, pogotovo po pitanju Ferrarija.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
-
Rivaldinho
- Kontakt:
Lynx je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:09Naravno liberty i FIA žele popularnost i nove sponozre, ista stvar sa 2021. godinom. Max je trebao dobiti kaznu u Meksiku, suludo je za to ne dati kaznu a Piastriju u Brazilu dati. Ali to je umanjuje opet činjenicu da se Max zasluženo i evo danas bori za titulu.
Čini mi se da milosti nemaju, a i kalkulacija.
Prijetio sam Max je derao mnogo vise hard a lando medium za vrijeme prvog trening.

Smrad guma na ovoj okuci je Nesnošljiv, gaze bez milosti.
Naredni trening je svima prva postava pa da vidimo realni okvir a još su dvije sekunda iza krugova prošle godine, u šta sumnjam da će imati ove godine
Poz
Zavidim ti. Neki dan mi je pala ideja da i ja odem. Kontam, ako se mogu uklopiti u 4000KM, mozda mi zena i aminuje 
NIje bilo sanse, fakat preskupo.
NIje bilo sanse, fakat preskupo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)