Nisam ja tebe "zvao na kafu". Sad ti to upakujes kao nesto miroljubivo, al zna se sta se misli i kakav se narativ pravi takvim nacinom komunikacije. Ali haj evo, reci cemo da si ti u pravu.OldTownDistrict je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:27Vidi odma noz, kafa haveru kahva pa nisi mi smrtni neprijatelj sta ti je.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:24I sta kad se nadjemo, iznabadas potencijalno ti mene ili ja tebe i sta ondaOldTownDistrict je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:18
Fino sam te pitao hoces na kafu pasha da pricamo o roditeljima a ti se toliko ukakio da I na to ne znas odgovorit nego ovdje kao smijesan. e tugo istocne bosne...![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Opet ne shvatate da je najmanji problem 5%, vec je najveci problem cijena karata gdje jug duplo skuplji sto nije po zakonu, druga stvar karte su jutros stigle, sto znaci ni 48h pred derbi.nokee je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:30Pa dobili ste 5%Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:59Ne znam zasto navijaci manjeg sarajevskog kluba ovdje podrzavaju nepostivanje pravila? Pravila su jasna, 5% (sto ste vi i dobili PRVI PUT otkako ja pamtim, prije toga uvijek 15%), u slucaju da je tribina fizicki odvojena, pripada cijeli taj sektor odnosno tribina, u slucaju koseva to je cijeli jug.
Kada su u pitanju karte, takodjer se nije postupilo po pravilima, ne smiju se prodavati preko cijene koja je odredjena za domace navijace.
Vidite li u sta vam se klub pretvorio? Dajemo vam godinama 1500-2000 karata na trostruko manjem stadionu po cijenama kao i za nase navijace na toj istoj tribini. Vi nama godinama uskracujete karte nepostivajuci pravilnik i jos nam prodajete po cijenama 10-15-20 KM dok je sjever (identicna tribina) 5 do 8KM uvijek bio.
Kako vas nije stid podrzavati ovaj ciganluk? Odakle izmisljotine da mi vas trpamo u manji prostor sa vise karata? Ima li iko dokaz? Moze li me neko uputiti kako to mi kvarimo derbi? Po cemu vas nismo ispostovali zadnjih 10 godina?
Ukupan kapacitet stadiona je 30.121 sjedećih mjesta..
Al eto kmecite vi i dalje.
Uništavaju derbi i jedna i druga uprava i to je činjenica. Gledaju samo svoju stranu. Kad je derbi na Grbavici gleda se da se zaradi sto više, da ne propadaju karte za tampon zone.. I tako..
Fk Željezničar.
Vuk dlaku mijenja ali cud nikad iliti
pitari vlasnike mijenjaju ali smrad nikad
Prepale se binde ko ih yebe.
pitari vlasnike mijenjaju ali smrad nikad
Prepale se binde ko ih yebe.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Druze dobili ste 5% PRVI PUT otkako ja pamtim i to jer se tribina pravi + tampon zone + murija pravi probleme oko organizacije. Da je murija dozvolila da budete na sjeverozapadu dobili bi duplo vise karata, provjereno ti govorim i stojim iza toga. Vi nas svake sezone uskracujete za karte umjesto da na onoliki stadion date cijeli jug jer ne koristite tu tribinu nikako. Mi vas ispostujemo maksimalno koliko je moguce. Dobijate 15% inace + tampon zone nama ostane oko 60% karata tj 8500. Budi realan.nokee je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:30Pa dobili ste 5%Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:59Ne znam zasto navijaci manjeg sarajevskog kluba ovdje podrzavaju nepostivanje pravila? Pravila su jasna, 5% (sto ste vi i dobili PRVI PUT otkako ja pamtim, prije toga uvijek 15%), u slucaju da je tribina fizicki odvojena, pripada cijeli taj sektor odnosno tribina, u slucaju koseva to je cijeli jug.
Kada su u pitanju karte, takodjer se nije postupilo po pravilima, ne smiju se prodavati preko cijene koja je odredjena za domace navijace.
Vidite li u sta vam se klub pretvorio? Dajemo vam godinama 1500-2000 karata na trostruko manjem stadionu po cijenama kao i za nase navijace na toj istoj tribini. Vi nama godinama uskracujete karte nepostivajuci pravilnik i jos nam prodajete po cijenama 10-15-20 KM dok je sjever (identicna tribina) 5 do 8KM uvijek bio.
Kako vas nije stid podrzavati ovaj ciganluk? Odakle izmisljotine da mi vas trpamo u manji prostor sa vise karata? Ima li iko dokaz? Moze li me neko uputiti kako to mi kvarimo derbi? Po cemu vas nismo ispostovali zadnjih 10 godina?
Uništavaju derbi i jedna i druga uprava i to je činjenica. Gledaju samo svoju stranu. Kad je derbi na Grbavici gleda se da se zaradi sto više, da ne propadaju karte za tampon zone.. I tako..
Davali nam 1.500 karata (necu ulaziti u polemiku na kojoj površini se moramo smjestiti tu) to je nekih 10% kapaciteta prije pocetka radova na Jugu. Vi ste prosli derbi dobili citav jug, to je cca reciprocno ovih 1.500, ok.
Poceli radovi na jugu mi dobijemo 5% od novog kapaciteta stadiona (bez juga)
I hajd vi meni recite sta ste očekivali? Citav jug a nama skresali 5% od dogovora.. Smiješno
I hajd vi meni recite sta ste očekivali? Citav jug a nama skresali 5% od dogovora.. Smiješno
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Mislim da ti se nisam ni blizu obracao kao ti meni al ok. Shvatio si kako si shvatio ja ti kazem kako jeste bez ikakvog pakovanja i drugog znacenja a ti kako hoces sve ok.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:32Nisam ja tebe "zvao na kafu". Sad ti to upakujes kao nesto miroljubivo, al zna se sta se misli i kakav se narativ pravi takvim nacinom komunikacije. Ali haj evo, reci cemo da si ti u pravu.OldTownDistrict je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:27Vidi odma noz, kafa haveru kahva pa nisi mi smrtni neprijatelj sta ti je.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:24
I sta kad se nadjemo, iznabadas potencijalno ti mene ili ja tebe i sta onda![]()
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Nas nije briga za tampon zone, to je problem kluba koji organizije. 500 karata dati poslije dogovora od 1.500 vs citav jug koseva, je ponižavajuće u najmanju ruku. A najsmješnije je sto se ocekuje da se ne vrati istom mjerom.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:34Druze dobili ste 5% PRVI PUT otkako ja pamtim i to jer se tribina pravi + tampon zone + murija pravi probleme oko organizacije. Da je murija dozvolila da budete na sjeverozapadu dobili bi duplo vise karata, provjereno ti govorim i stojim iza toga. Vi nas svake sezone uskracujete za karte umjesto da na onoliki stadion date cijeli jug jer ne koristite tu tribinu nikako. Mi vas ispostujemo maksimalno koliko je moguce. Dobijate 15% inace + tampon zone nama ostane oko 60% karata tj 8500. Budi realan.nokee je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:30Pa dobili ste 5%Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 12:59Ne znam zasto navijaci manjeg sarajevskog kluba ovdje podrzavaju nepostivanje pravila? Pravila su jasna, 5% (sto ste vi i dobili PRVI PUT otkako ja pamtim, prije toga uvijek 15%), u slucaju da je tribina fizicki odvojena, pripada cijeli taj sektor odnosno tribina, u slucaju koseva to je cijeli jug.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Budi clan kluba, bice ti jeftinije.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- napoleon72
- Kontakt:
I jedna i druga strana su zatezale godinama i sr.ale, necemo se vracat sad u 1946. godinu. Cupale se stolice na oba stadiona, smanjivao se broj ulaznica, bojkotovalo se. Al za zadnji derbi se upravi Zelje nema sta prigovorit, dali su koliko su mogli u situaciji gdje se radi tribina. Ovo sad je trazenje dlake u jajetu da se natjeraju i oni na bojkot pa da budemo 1-1. Nadam se da ce poslije izgradnje juga doci normalne uprave i doci do finog dogovora. 1500 stolica na sjeveru Grbavice i cca 500 stolica za simpatizere na istoku (nisu svi dio ultra furke), za cijeli jug i 1000 ulaznica na zapadu na Kosevu. Daj ba da se vratimo u 2015. kad je bilo 28 milja. Grmilo Kosevo sat i po prije tekme.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
-
gegenpress
- Kontakt:
Može li mi neko od normalnih navijača Sarajeva pojasniti kako se odjednom pred ovaj derbi smanjio kapacitet gradskog stadiona.
Za 20KM gledaš Ljajića, Ristovskog, Cimirota i ostale zvijezde, gdje to ima jeftinije?
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Umjesto da 3h prije utakmice manijaci budu na stadionu, sad cemo gledati po gradu akcijanja, ganjanja i udaranja.
Kakvi papci sljegose u grad.
Kakvi papci sljegose u grad.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Čuj nije nas briga za tampon zone, pa je li ih ja ili neko od navijača određuje. Obrati se Mup-u KS.nokee je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:39Nas nije briga za tampon zone, to je problem kluba koji organizije. 500 karata dati poslije dogovora od 1.500 vs citav jug koseva, je ponižavajuće u najmanju ruku. A najsmješnije je sto se ocekuje da se ne vrati istom mjerom.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:34Druze dobili ste 5% PRVI PUT otkako ja pamtim i to jer se tribina pravi + tampon zone + murija pravi probleme oko organizacije. Da je murija dozvolila da budete na sjeverozapadu dobili bi duplo vise karata, provjereno ti govorim i stojim iza toga. Vi nas svake sezone uskracujete za karte umjesto da na onoliki stadion date cijeli jug jer ne koristite tu tribinu nikako. Mi vas ispostujemo maksimalno koliko je moguce. Dobijate 15% inace + tampon zone nama ostane oko 60% karata tj 8500. Budi realan.nokee je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:30
Pa dobili ste 5%
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- napoleon72
- Kontakt:
Nije pred ovaj derbi, Semir Zilic je jos u aprilu ove godine objavio realno stanje kapaciteta na Kosevu, uz cijeli historijat kad se sta radilo.gegenpress je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:45Može li mi neko od normalnih navijača Sarajeva pojasniti kako se odjednom pred ovaj derbi smanjio kapacitet gradskog stadiona.

GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Šta s ovim? Ovo ne mijenja činjenicu da si zajebao Nodija i Meraka, a to je jako teško.
Ma ide dvica ko iz pycke
Jel im malo karti il puno para?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ma tjeranje mak na konac i trazenje dlake u jajetu je uvijek vrtilo pricu u krug. Slazem se 100% da se ovo treba izgladiti i ispeglati jer ne vodi nicemu drugom osim unistenju drazi najvece fudbalske utakmice u drzavi.napoleon72 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:42I jedna i druga strana su zatezale godinama i sr.ale, necemo se vracat sad u 1946. godinu. Cupale se stolice na oba stadiona, smanjivao se broj ulaznica, bojkotovalo se. Al za zadnji derbi se upravi Zelje nema sta prigovorit, dali su koliko su mogli u situaciji gdje se radi tribina. Ovo sad je trazenje dlake u jajetu da se natjeraju i oni na bojkot pa da budemo 1-1. Nadam se da ce poslije izgradnje juga doci normalne uprave i doci do finog dogovora. 1500 stolica na sjeveru Grbavice i cca 500 stolica za simpatizere na istoku (nisu svi dio ultra furke), za cijeli jug i 1000 ulaznica na zapadu na Kosevu. Daj ba da se vratimo u 2015. kad je bilo 28 milja. Grmilo Kosevo sat i po prije tekme.
Roy Keane mentality.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nismo, dobili 1800 ulaznica ili ti ga 5-6% kapaciteta i to nakon sto ste vi dobili 12-13%. Vi jednostavno sami sebe uvjeravate u te lazi da pravdate ciganluk.nokee je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:37Davali nam 1.500 karata (necu ulaziti u polemiku na kojoj površini se moramo smjestiti tu) to je nekih 10% kapaciteta prije pocetka radova na Jugu. Vi ste prosli derbi dobili citav jug, to je cca reciprocno ovih 1.500, ok.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
gegenpress
- Kontakt:
Hvala, sretno, neka fudbal pobijedi.napoleon72 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:47Nije pred ovaj derbi, Semir Zilic je jos u aprilu ove godine objavio realno stanje kapaciteta na Kosevu, uz cijeli historijat kad se sta radilo.gegenpress je napisao/la: ↑05 dec 2025, 13:45Može li mi neko od normalnih navijača Sarajeva pojasniti kako se odjednom pred ovaj derbi smanjio kapacitet gradskog stadiona.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)