Premijer liga BiH - aktuelno

KarloIvandic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la KarloIvandic » 05 dec 2025, 13:07

Pact1921 je napisao/la:
05 dec 2025, 13:05
KarloIvandic je napisao/la:
05 dec 2025, 13:00
ovdje vise fukara ima nego navijaca . Cuj nemas 20km za klub koji volis
Nije problem ovdje 20 maraka. Nego ovo je stvar principa . Ti njima dajes vjecito 15 posto karte bile dugo 8 maraka pa 10 evo sad su 12 jer je i domaci sjever 12 a svaku domacu utakmicu nama je sjever skoro pun pa nema razloga da bi mi smanjivali cijenu . A popusta se vec 20 godina haj zbog kluba . Ali pusti sad 20 maraka sledeci put ce biti 25 pa 30 itd. I na kraju dozivis da te bolje docekaju na drugom kraju drzave u prijedoru gdje se sa ljudima dogovoris za 2 minute nego ovi debili sa gradskog stadiona.
Nedjelja 7.12.25 Zemun-Tekstilac u 13:00h . Cak vam je i termin isti :rol:
Zadnja izmjena: KarloIvandic, dana/u 05 dec 2025, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 05 dec 2025, 13:08

opalaopala je napisao/la:
05 dec 2025, 12:11
LavoviGabela je napisao/la:
05 dec 2025, 12:06
MostarReds22 je napisao/la:
05 dec 2025, 11:39
Nije lako zivjeti u zabludi 30 plus godina kako je zrinka mostarski klub, a u kuci im starci pricaju kako su gonili po jugi s Veležom, dok taj njihov "mostarski" nije i postojao. Naravno treba uzeti u obzir da je to opet manji broj njih koji stvarno i jesu mostarci, a ove klempe i kockaste glave iznad žovnice, iz klobuka i ljutog dolca ne treba ni spominjati. Pozdrav susjedima iz međugorja.
Fetivi Mostarci iz podvelezja, gacka, nevesinja, stoca, semetovca nose prava mostarska prezimena Šuni, Gaš, Murati :urnebes: :urnebes:
Ma jok Cocaj pravi naturalizovani Mostarac. Sto bi rekli di ste bili 90te, za koga ste navijali ?
91 Obranili grad dok ste cvijece bacali po agresoru :bih:
Isto kasnije 93 kad ste izdali suborce i preko noći okrenuli puske :bih:
Opet obranjen :bih:

Nego ima li ijedan Mostarac u upravi fk podveleza?
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 dec 2025, 13:08

Manijakdokraja9 je napisao/la:
05 dec 2025, 13:07
Evander je napisao/la:
Kad je zadnji put neki nacvijac Sarajeva mogao otici na derbi na Grbavicu i normalno mogao gledati utakmicu?
Decenijama to nije moguce.
Sa druge strane, vasi navijaci su se komotno mogli smjestiti, zajedno sa svojom djecom i normalno gledati utakmicu.

Dok ne bude slucno na oba stadiona, do tad 5% i mirna Bosna.

Ovaj sto pominje "odvojena trbiina nama cijela pripada". Zar Sjever na Grbavici nije bio odvojen? Zar Jug nije odvojen? Nije bas da je stadion Grbavica ikad bio kompaktna cjelina.
Au druze nemoj se ljutit al ti si bas glup. Izvini.
Ti si druze retardiran. Zasljepljenost ne samo da te zaglupila, nego ucinila idiotom. Nabijeem ti plavu fekaliju na neku stvar.
Mrs u svoj cumez i sto dalje od Koseva.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 05 dec 2025, 13:08

Evander je napisao/la:
Kad je zadnji put neki nacvijac Sarajeva mogao otici na derbi na Grbavicu i normalno mogao gledati utakmicu?
Sa druge strane, vasi navijaci su se komotno mogli smjestiti, zajedno sa svojom djecom i normalno gledati utakmicu.

Ovaj sto pominje "odvojena trbiina nama cijela pripada". Zar Sjever na Grbavici nije bio odvojen? Zar Jug nije odvojen? Nije bas da je stadion Grbavica ikad bio kompaktna cjelina.
5% na Grbavici je 750 kad se izgradi novi jug, a do tad 500-550. Ni karte vise. I nakon derbija uspostsviti racun za jednak broj polomljenih stolica sto je vazda bio slucaj, samo ne znam odakle taj papanluk dolazi, valjda ovi sto su dosli iz okolnih suma pa kazu navijaju sa sarajvo da bi ispali sarajlije, sta li.

I nek vas tuku po ulicama. Ko vas yebe vise

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 dec 2025, 13:08

Jednom prilikom rece Amar Osim . Naša kuca naša pravila , kraj priče.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 05 dec 2025, 13:09

OldTownDistrict je napisao/la:
05 dec 2025, 13:04
05 dec 2025, 13:01

Hahahhahahahahaha ne mogu vise :urnebes:
Pa ti civilu nista konkretno NIKAD ne napises, samo govoris generalno kako mi vama nesto kao radimo, a nikakav dokaz nisi naveo. Ovdje je bila rasprava na forumu davno oko broja karata koje dobijete i prostora u koji vas smjestimo, okacio je momak sliku i izracunao vam da ima tacno onoliko stolica koliko karata dobijete, odnosno za nijansu vise. Plus da ne racunamo tampon zone, 40% kapaciteta ode dok se vama obezbjedi dolazak. Cigane
Sta imam konkretno pisati glupanu koji se prospe u dvije recenice. Sta imam pisati konretno nekome koji zivi mit od radnicke klase pa sve do ove teme derbi gdje ti je mit posebno istaknut. E cuj cigane hahaha
Zivotno iskustvo i licna procjena kod citanja tvojih postova mi govori da su ti roditelji porijeklom iz istocne bosne, a da ti trenutno zivis negdje na relaciji kobilja glava - ilijas. Mozda se varam al tesko.

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 05 dec 2025, 13:10

Kapacitet Koseva, se smanjio prvo mijenjanjem stolica na Zapadu, gdje su postavljene gabaritima znatno vece stolice i izgubilo se cca 2200 stolica, na Istoku 1000 radi onog ogradjenog dijela oko tunela, i ostatak na Jugu vecinom, radi sigurnosti, ovaj dio bez stolica.
Zapad: 15.589
Istok: 6.172
Sjever: 4.899
Jug: 3.461
UKUPNO: 30.121

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 05 dec 2025, 13:10

Herson je napisao/la:
Orvel je napisao/la:
Herson je napisao/la:
Manijaci će biti smješteni na južnoj tribini stadiona Koševo, a zanimljivo da je, kako saznajemo, odluku o broju Željinih navijača na derbiju donio statičar. Poznato je da je stadion Koševo u posljednje vrijeme imao problema s održivosti tribina pa je statičar svojom metodikom procijenio tačan broj ljudi koji može prisustvovati južnoj tribini, a da bude osigurana sigurnost svih.
Staticno smo ti u staroj pasaaa
Ovakvima da se da cijela tribina i dio zapada? O čemu se radi ovdje?
Hocemol ime i prezime staticara da stavimo javno da vidimo kako to na jug ne moze a na ostale tribine moze? Tebi je mozak statican, nema nikakve inercije neurona cini mi se

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 dec 2025, 13:10

Orvel je napisao/la:
05 dec 2025, 13:08
Evander je napisao/la:

5% na Grbavici je 750 kad se izgradi novi jug, a do tad 500-550. Ni karte vise. I nakon derbija uspostsviti racun za jednak broj polomljenih stolica sto je vazda bio slucaj, samo ne znam odakle taj papanluk dolazi, valjda ovi sto su dosli iz okolnih suma pa kazu navijaju sa sarajvo da bi ispali sarajlije, sta li.

I nek vas tuku po ulicama. Ko vas yebe vise
Tako je. 500, 550 ili koliko vec. Ali sa stolicama. Neka to bude 500 stolica. Na kraju, sve sto je unisteno, uredno ispostaviti fakturu. Apsulutno sam za.
Neka tako bude do nekih boljih vremena.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 05 dec 2025, 13:10

Joj kuknjave oko stolica a oni zvecke kad je prvi stadion imao stolice (Kosevo) nisu cupali i zasipali stazu dole HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH JOOOJ MITU
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 05 dec 2025, 13:10

Neko moje viđenje. Tačno u zadnje vrijeme kao da derbi dolazi u nevakat za domaćine pa upravama dobro dođe situacija da se više diskutuje oko (ne)dolaska gostujućih navijača nego o sportskoms segmentu i samoj utakmici.
Ima ovjde aferima sa obje strane. Ali mi sad radimo tribinu i budali je jasno da dok je tako, teško je organizovati derbi sa gostujućim navijačima osim ako im baš nećeš smanjiti cifru karata žestoko (što ide njima na štetu) ili napraviti ogromnu tampon zonu (što ide nama na štetu). Malo djetinjanst ali očekivan potez uprave Sarajeva i koji dođe sad kao neko vraćanje nama zbog prošlog derbija, što je glupost. Nadam se da će se naša tribina završiti što prije pa da se vratimo na nju i da se onda može nešto više uraditi po pitanju organizovanja narednih derbija i naći riješenje koje je najbolje za sve.
Što se tiče ranijih derbija bilo je tu svega, mi smo pucali neke zabrane prije svega zbog velikog broja uništenih stolica, što je opravdano ali kvari draž derbija, sada se stolice skidaju i tako ih sačuvaš ali je dupli posao. Najveći problem su sada baklje ali i to se može vrlo lako rješiti. Daš dogovoreni kapacitet (dogovor oba kluba) nije problem,to je naša obaveza, ali samo jedna bačena baklja prema našem dijelu sjevera ili istoku zabrana gostovanja naredne 2 utakmice. Govorim o ničim izazvanim divljanjem.

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 05 dec 2025, 13:11

05 dec 2025, 13:10
Joj kuknjave oko stolica a oni zvecke kad je prvi stadion imao stolice (Kosevo) nisu cupali i zasipali stazu dole HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH JOOOJ MITU
Vidi ovog Perhana. 😂😂😂😂😂
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 05 dec 2025, 13:11

bordobijeli je napisao/la:
05 dec 2025, 13:08
Jednom prilikom rece Amar Osim . Naša kuca naša pravila , kraj priče.
Malo je i moja kao stanovnika ovog grada. Plus zakonske odrednice, ne pravdaj sramotu papak

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 05 dec 2025, 13:12

Nasi da su namazani ko oni pocupat sve stolice gdje treba bit tampon zona sljedeci derbi, samim tim smanjis kapacitet za jedno 2500 i das im 5% od ostatka. Jedino je tako posteno s obzirom da su oni isto uradili na jugu.
Zadnja izmjena: Manijakdokraja9, dana/u 05 dec 2025, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 05 dec 2025, 13:12

05 dec 2025, 13:09

Pa ti civilu nista konkretno NIKAD ne napises, samo govoris generalno kako mi vama nesto kao radimo, a nikakav dokaz nisi naveo. Ovdje je bila rasprava na forumu davno oko broja karata koje dobijete i prostora u koji vas smjestimo, okacio je momak sliku i izracunao vam da ima tacno onoliko stolica koliko karata dobijete, odnosno za nijansu vise. Plus da ne racunamo tampon zone, 40% kapaciteta ode dok se vama obezbjedi dolazak. Cigane
Sta imam konkretno pisati glupanu koji se prospe u dvije recenice. Sta imam pisati konretno nekome koji zivi mit od radnicke klase pa sve do ove teme derbi gdje ti je mit posebno istaknut. E cuj cigane hahaha
Zivotno iskustvo i licna procjena kod citanja tvojih postova mi govori da su ti roditelji porijeklom iz istocne bosne, a da ti trenutno zivis negdje na relaciji kobilja glava - ilijas. Mozda se varam al tesko.
Varas se i to dobro a radi takve procjene ajd da me upoznas pa nastavljamo ovo o roditeljima na privatne poruke.
Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 05 dec 2025, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 05 dec 2025, 13:13

maroonGiant je napisao/la:
Kapacitet Koseva, se smanjio prvo mijenjanjem stolica na Zapadu, gdje su postavljene gabaritima znatno vece stolice i izgubilo se cca 2200 stolica, na Istoku 1000 radi onog ogradjenog dijela oko tunela, i ostatak na Jugu vecinom, radi sigurnosti, ovaj dio bez stolica.
Zapad: 15.589
Istok: 6.172
Sjever: 4.899
Jug: 3.461
UKUPNO: 30.121
To znaci da vi opet nama ne dajete 5 posto sa 1500 jer bi matematicki tacno bilo 1506 karata. Jos jedno krsenje pravila.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 05 dec 2025, 13:13

05 dec 2025, 13:12
05 dec 2025, 13:09

Varas se i to dobro a radi takve procjene ajd da me upoznas pa nastavljamo ovo o roditeljima na privatne poruke.
Cekaj kakim

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 dec 2025, 13:14

ExBlueone je napisao/la:
Neko moje viđenje. Tačno u zadnje vrijeme kao da derbi dolazi u nevakat za domaćine pa upravama dobro dođe situacija da se više diskutuje oko (ne)dolaska gostujućih navijača nego o sportskoms segmentu i samoj utakmici.
Ima ovjde aferima sa obje strane. Ali mi sad radimo tribinu i budali je jasno da dok je tako, teško je organizovati derbi sa gostujućim navijačima osim ako im baš nećeš smanjiti cifru karata žestoko (što ide njima na štetu) ili napraviti ogromnu tampon zonu (što ide nama na štetu). Malo djetinjanst ali očekivan potez uprave Sarajeva i koji dođe sad kao neko vraćanje nama zbog prošlog derbija, što je glupost. Nadam se da će se naša tribina završiti što prije pa da se vratimo na nju i da se onda može nešto više uraditi po pitanju organizovanja narednih derbija i naći riješenje koje je najbolje za sve.
Što se tiče ranijih derbija bilo je tu svega, mi smo pucali neke zabrane prije svega zbog velikog broja uništenih stolica, što je opravdano ali kvari draž derbija, sada se stolice skidaju i tako ih sačuvaš ali je dupli posao. Najveći problem su sada baklje ali i to se može vrlo lako rješiti. Daš dogovoreni kapacitet (dogovor oba kluba) nije problem,to je naša obaveza, ali samo jedna bačena baklja prema našem dijelu sjevera ili istoku zabrana gostovanja naredne 2 utakmice. Govorim o ničim izazvanim divljanjem.
Ma samo 5%, trazili su za derbi 1000 karata na kapacitet 10k, gdje to ima logike? Ulijetanje na teren kidanje parole za mrtvog momka, cupanje stolica vise puta, jos se bune na 5%? Sad vise nije kapacitet ni 35k, sad je 30k. Niko sa njima.
Fk Željezničar.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 05 dec 2025, 13:15

Sto bi pitari rekli MITOMANIJA, eto vam je na djelu posto ste ovu rijec koristili par godina bez da znate njeno znacenje.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, RobertHrkac555, tutankamon1905, Zaboljesutra i 18 gostiju.