Da Bog da krepali svi ljubitelji totalitarnog režima komunizma, Tita i Jugoslavije. Sta je ovo 35 godina od raspada još nisu svi pomrli, što je najgore većina ih infiltrirana najviše žive gdje su Bošnjaci većina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Da Bog da krepali svi ljubitelji totalitarnog režima komunizma, Tita i Jugoslavije. Sta je ovo 35 godina od raspada još nisu svi pomrli, što je najgore većina ih infiltrirana najviše žive gdje su Bošnjaci većina.
U drzavi gdje si bio treci najbrojniji narod od 6 ti nisi imao pravo da to budes...a svi drugi jesu iako te je bilo vise nego tih drugih zajedno. Mislim da je to sve sto prosjecan Bosnjak treba da zna o Jugoslaviji
Nadam se da ce nove generacije jednom zauvijek rascistiti sa tvom tvorevinom..povevsi od dana grada Sarajeva, titove ulice pa nadalje
Vrlo moguce da je ovo rekao ima video na yt himna Jugoslavije u Zagrebu 1990 protiv Holandije prijateljska utakmica , tribine zvizde na himnu skandiraju Hrvatska , Piksi se smije niko ne pjeva himnu i onda vidis Hadzibegica jedini pjeva kakav je to idiot.
Najveća ubleha i gnjida koja je sjedila na klupi reprezentacije a konkurencija je stvarno žestoka.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Vrlo moguce da je ovo rekao ima video na yt himna Jugoslavije u Zagrebu 1990 protiv Holandije prijateljska utakmica , tribine zvizde na himnu skandiraju Hrvatska , Piksi se smije niko ne pjeva himnu i onda vidis Hadzibegica jedini pjeva kakav je to idiot.
Kakva ohrdina debilna kucnu listu mu yebem
Haman mu i karakter ide uz strucnost u fudbalu.
Kad je brat prije kvala otiso da obidje pjanica u dubai sunce ti yebem
Ipak bi rekao da je istina što je izjavio. Čovjek je oduvijek i bio bolid, a ja i dalje mislim da su našu fudbalsku reprezentaciju više sjebale ove legende jugoslavenskog fudbala, nego NSBiH.