FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav li je osjećaj biti član najgore generacije FK Sarajeva?
Turda na zadnjem veznom bi mozda i mogao odgovoriti zadatku, ali Beganovic na lijevoj strani na wing backu bi bio suicid. Pogotovo protiv komsija koji imaju poprilicno dobru desnu stranu ofanzivno sa Cvetanovskim, Odinakom i onim Vinijem.Pitar6785 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 06:52U danasnjem fudbalu nema podcjenjivanja nikod (Rudar P).
Jel danas trebao izac novi klip
Banic
Ristovski Bralic Mujkic
Keremech adem turda ignjatov began
Mlinaric Gulijashvili
Ovako bi ja, ristovski je inteligentan igrac fizicki jak igrac a ima i moc ponavljanja, Keremech je brz, brzo se moze da vrati al posto je defanzivno truba i upravo radi toga njih dvoicu sam stavio na istu strani
Roy Keane mentality.
- Maroon1946
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
nadam se da nećemo nasjesti na fore admira adžema da nam prepusti posjed i loptu pa nas unakazi kontrama jer nas samo tako mogu pobijedit. Naš nedostatak je što mi mislimo da znamo izvršiti pritisak i napadnemo, pa nas sve ekipe useru na isti način
Po tebi je sasvim ok to što najskuplja ekipa u državi tavori na sredini tabele? Skupina amatera s najboljim uslovima u državi se ofira iz kola u kolo i tebi je to ok?Maroon1946 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 08:09Po cemu najgora? Mozemo zavrsiti treci nakon katastrofalnog starta po meni je ovo sasvim ok. Nadam se boljoj igri u 2 polusezoni.
Mi smo jedina država u Evropi u kojoj najbogatiji klub i najskuplja skupina igrača nije i najdominantnija.
Još i pitanje zašto. Igra nije ni za onu stvar, postali smo robovi jednog lica, ne zna se ko gore izgleda na terenu, svi mrtvi levati, a primaju na desetine hiljada KM mjesečno.Maroon1946 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 08:09Po cemu najgora? Mozemo zavrsiti treci nakon katastrofalnog starta po meni je ovo sasvim ok. Nadam se boljoj igri u 2 polusezoni.
Ovako Sarajevo, na našu žalost, nema nikakvu perspektivu u rezultatskom smislu, kada je profit u pitanju ima, nabijem Mirvića, Adema i Gulija redom.
- Maroon1946
- Kontakt:
Nije ok naravno ali daleko je ova ekipa od nase najgore po statistici najgora ekipa FKS je bila 1996 kad smo bili 7 na tabeli. Ova polusezona je turbulentna, 3 trenera promijenili, fantasticno krenuli pa onda sve krenulo niz brdo. Kako je izgledalo mnogi su predvidjali borbu za opstanak a mi bi ovu polusezonu mogli zavrsiti na 3 poziciji.NoProfit je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Po tebi je sasvim ok to što najskuplja ekipa u državi tavori na sredini tabele? Skupina amatera s najboljim uslovima u državi se ofira iz kola u kolo i tebi je to ok?Maroon1946 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 08:09Po cemu najgora? Mozemo zavrsiti treci nakon katastrofalnog starta po meni je ovo sasvim ok. Nadam se boljoj igri u 2 polusezoni.![]()
Mi smo jedina država u Evropi u kojoj najbogatiji klub i najskuplja skupina igrača nije i najdominantnija.
Ne moras ici dalje od Hrvatske da skontas da to nije istina. Hajduka podrzava cijela Dalmacija, imaju 100 hiljada clanova, i najbolju podrsku u EX-Yu a zadnju titulu su osvojili prije 20 godina. Treba vremena da se napravi nesto dobro tako da pustimo ljude da rade, rano je jos za zakljucke. U nedjelju, 13:00 dodjes na stadion i podrzis ekipu.
Stoji, ali isto tako glupo je porediti nasu drzavu sa evropskimNoProfit je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Po tebi je sasvim ok to što najskuplja ekipa u državi tavori na sredini tabele? Skupina amatera s najboljim uslovima u državi se ofira iz kola u kolo i tebi je to ok?Maroon1946 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 08:09Po cemu najgora? Mozemo zavrsiti treci nakon katastrofalnog starta po meni je ovo sasvim ok. Nadam se boljoj igri u 2 polusezoni.![]()
Zato su prvi na forumu, tranzistor navijači.NeSamSafetee je napisao/la: ↑04 dec 2025, 21:18Tačno se ovdje vidi ko ne ide na utakmice![]()
Ko god je otišao na bar jedan derbi u zadnjih 5 godina zna da je ovo praksa da ne bi mi plaćali za sjever ko gurbeti za jug. Al kako će to znat neko ko očito godinama nije kročio na stadion nego visi po forumu...
Zato je ovdje raja koja ide na tekme manje vise i prestala da piše.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
U ovoj državi ti novac i kvalitet nisu garant za uspjeh ako to nismo naičili u posljednjih nekoliko sezona ne znam kad ćemo.NoProfit je napisao/la: ↑05 dec 2025, 09:17Po tebi je sasvim ok to što najskuplja ekipa u državi tavori na sredini tabele? Skupina amatera s najboljim uslovima u državi se ofira iz kola u kolo i tebi je to ok?Maroon1946 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 08:09Po cemu najgora? Mozemo zavrsiti treci nakon katastrofalnog starta po meni je ovo sasvim ok. Nadam se boljoj igri u 2 polusezoni.![]()
Ova sezona jeste loša i katastrofalna ali opet šta mi kao navijači možemo uraditi osim podržati igrače jer nam trenutno jedino oni mogu donijeti radost. Jedna pobjeda, jedan dobar rezultat mijenja sve zato svi na Koševo da karamo željanu kuravu plavu.
-
EdinDinoDBR
- Kontakt:
ne svidja mi se sto je Peljto sudija, ziheras, sjeckat ce igru, usmjeravat ce utakmicu u 0:0, nece dozvoliti da se nesta rasplamsa. Islreno vise bih volio Gigovica pa nek mas pusti da se razapinjemo da makar imamo borben i nabijen nervozom derbi
-
KarloIvandic
- Kontakt:
ja ne znam jesmo li ikad uzeli kad je peljto bio sudija. Ionako smo mrtvi i oni i mi , ovo ide na dosadni x
U 9 derbija dosad, imamo po 4 pobjede i remija te 1 poraz.KarloIvandic je napisao/la: ↑05 dec 2025, 10:42ja ne znam jesmo li ikad uzeli kad je peljto bio sudija. Ionako smo mrtvi i oni i mi , ovo ide na dosadni x
- muhamedhulk
- Kontakt:
sudi ti najbolji sudija u drzavi i sad se treba izvlaciti kako ce suditi miroljubivo za 0-0, 1-1.
pa de napadni i zabij dva komada, pa ce racku suditi za 2-2 i sl.
imal sta do nas i nase ekipe? koji je cilj utakmice? 0-0? i 90 min nabijati loptu naprijed? sve je do nas i sugavaca.
pa de napadni i zabij dva komada, pa ce racku suditi za 2-2 i sl.
imal sta do nas i nase ekipe? koji je cilj utakmice? 0-0? i 90 min nabijati loptu naprijed? sve je do nas i sugavaca.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
KarloIvandic
- Kontakt:
HvalaFKSzuti je napisao/la: ↑05 dec 2025, 10:44U 9 derbija dosad, imamo po 4 pobjede i remija te 1 poraz.KarloIvandic je napisao/la: ↑05 dec 2025, 10:42ja ne znam jesmo li ikad uzeli kad je peljto bio sudija. Ionako smo mrtvi i oni i mi , ovo ide na dosadni x
- Maroon1946
- Kontakt:
Da, između ostalog je on i sam priznao da je "najbolje da bude 0:0". Mada nas je i zadnji derbi Ljajic bas unistio pogotovo u prvom poluvremenu. Gigovic je onaj derbi na Kosevu kad smo dobili 3:0 odlicno sudio.
upravo poslije ovog podcasta on je sam sebe ukopo. jer je gluposti pricao, koji igrac mu je najtezi, trener i tako neke gluparije, tad je bas kreno u uzlaznu putanju u Europi i ponjelo ga. Volio bih da nas demantuje i pusti da se igra, ali kao sto vec napisah odvest ce on derbi u nulu siguran samMaroon1946 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 11:04
Da, između ostalog je on i sam priznao da je "najbolje da bude 0:0". Mada nas je i zadnji derbi Ljajic bas unistio pogotovo u prvom poluvremenu. Gigovic je onaj derbi na Kosevu kad smo dobili 3:0 odlicno sudio.
-
Hordas1990
- Kontakt:
U sustini bi svaki sudija rekao to sto Peljto tu prica da ga pitas privatno. Peljtu je ponijelo u ovoj emisiji i jednostavno je ispo glup. Kao sudija suti i ne pricaj o tim stvarima dok ne odes u penziju.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Kad nas nije Halkic ostetio protiv Borca, ovo sa peljtom je mala maca.
Prestanite se zaliti na sudjenje. Losi rezultati nisu zbog sudjenja nego zbog nas.
Prestanite se zaliti na sudjenje. Losi rezultati nisu zbog sudjenja nego zbog nas.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, Zeko87 i 19 gostiju.

.png)