FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svako imalo realan i racionalan je znao ili mogao predpostavit da Ado nije trenutno trener za nas.
Jedina mu referenca "Zeljin vojnik". Imao je 2 mandata, nije ni milimetra napredovao od tada i eto sad ce nas preporodit.
Meni se cini da je bas "popucao po savovima". Ima on volju i zelju vjerovatno al pored svega nema ni srece. Steta i za njega i za nas. Na kraju ce mi ga bit zao jer eto nas je al jbg.
Nije nikako unaprijedio igru i ono sto je najbolnije, nijedan igrac ne izgleda da je u formi.
Prica je da je sa par igraca zavadjan, ono sto smo se svi nadali da ce davat priliku nasim igracima nema ni to. Ili su nekvalitetni totalno ili ne smije vise ni to probat.
Opet ja sam ubijedjen da cemo dobit pitare, oni nisu nista bolji od nas trenutno. Imena ne igraju sama od sebe, sreca nasa.
Dat mu sad odkaz pa opet mjesec dana lutat i trazit zamjenu nije vala rjesenje. Jedino da dodje neko ko bi mogao bit po imenu i karijeri 2 nivoa iznad a da se ima para u steku za njegove želje, mada ne mirise mi na realno.
Preostaje nam realnija opcija, nadat se da ce Ado nesto ipak smislit, malo i ego spustit pa da krene bolje. Mada sudeci po ovo par mjeseci tesko da je i to moguce, osim ponekog bljeska.
Valjda napokon neko i pocne snosit krivicu za sve odluke.
Teren, tribine ispod istoka, losa selekcija trenera i cijelog kadra.
Znanja imamo malo ili nimalo.
Jedina mu referenca "Zeljin vojnik". Imao je 2 mandata, nije ni milimetra napredovao od tada i eto sad ce nas preporodit.
Meni se cini da je bas "popucao po savovima". Ima on volju i zelju vjerovatno al pored svega nema ni srece. Steta i za njega i za nas. Na kraju ce mi ga bit zao jer eto nas je al jbg.
Nije nikako unaprijedio igru i ono sto je najbolnije, nijedan igrac ne izgleda da je u formi.
Prica je da je sa par igraca zavadjan, ono sto smo se svi nadali da ce davat priliku nasim igracima nema ni to. Ili su nekvalitetni totalno ili ne smije vise ni to probat.
Opet ja sam ubijedjen da cemo dobit pitare, oni nisu nista bolji od nas trenutno. Imena ne igraju sama od sebe, sreca nasa.
Dat mu sad odkaz pa opet mjesec dana lutat i trazit zamjenu nije vala rjesenje. Jedino da dodje neko ko bi mogao bit po imenu i karijeri 2 nivoa iznad a da se ima para u steku za njegove želje, mada ne mirise mi na realno.
Preostaje nam realnija opcija, nadat se da ce Ado nesto ipak smislit, malo i ego spustit pa da krene bolje. Mada sudeci po ovo par mjeseci tesko da je i to moguce, osim ponekog bljeska.
Valjda napokon neko i pocne snosit krivicu za sve odluke.
Teren, tribine ispod istoka, losa selekcija trenera i cijelog kadra.
Znanja imamo malo ili nimalo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Meni je ovo klasično bojkotovanje trenera od igrača, sva tri primljena gola mi tako izgledaju.let3 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 20:36
Umjesto sto pisemo o nekim napadacima, pogledati kakve golove primamo. Siroki se nije ni potrudio oko golova, njima i polusutevi ulaze u gol.. fuujjjmi izginemo do nasih golova, porođajne muke, 10 sansi nam treba da zabijemo.
A gledaj odbane sta dozvoljava sebi. Gledaj reakcija kod Seedorfa, hajd u peezdu materinu klosarsku.
Ovo je mrtvi amaterizam od odbranei mi nesto pricamo kako su nam napadaci losi.
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Skup antitalenata i levata. Od odbrane sve krece, kakvi klocevi, bitno je preci pola igralista i odma imas sansu protiv zelje. Timska odbrana ne postoji, ko da levati nikad nisu igrali velki fudbal. Klocevi nemojte ni igrat postedite nas.
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
!Bojudaosinebu je napisao/la: ↑29 nov 2025, 22:59!Bojudaosinebu je napisao/la: ↑03 nov 2025, 05:48Svako ko malo poznje fudbal mogao je sve ovo vidjet jos prije mjesec dana. Izuzetno netalentovana ekipa. 10 igraca otrpilike istog profila. 5 u sredini 5 po stranama.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑25 okt 2025, 23:53Za mene je ekstrem svako ko ocekuje nesto vise od 4. Pozicije. U zavisnosti od pitara mozda 3. Ova ekipa je izuetno netalentovana fudbalski. Nemas igraca koji moze povuci loptu 20 30 metara podvaliti pas. Nems igraca koji moze oredriblati nekog 1na 1. Krila manje vise svi istog kalibra, cekaju kontru i igraju na brzinu. Ekipa moze dobijsti na kontru i na grbavici uz publiku. Sve ostalo gdje se treba pokazati neki dodatni kvalitet je nacuna fantastika. Pa na ovakvim utakmicama se stvara neka bodovna prednost i razlika, okrenuce se raspored ici ces u banja luku mostar, na kosevo. Jel neko stvarno ocekuje bodove tu.
Tek slijedi tezak period, u mostaru ocekujem otprilike kao sa coricem sto smo prosli.
To je to.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑04 dec 2025, 22:08Skup antitalenata i levata. Od odbrane sve krece, kakvi klocevi, bitno je preci pola igralista i odma imas sansu protiv zelje. Timska odbrana ne postoji, ko da levati nikad nisu igrali velki fudbal. Klocevi nemojte ni igrat postedite nas.
Slomismo se pricajuci ovdje o Jaganjcu, Rakicu, Boljevicu, ko treba igrati gore u napadu, ko ne treba. Koliko imaju golova, asista, drz nedaj.
A niko ne pominje one levate iz odbrane, one amatere koji na svakoj utakmici prime najmanje po dva gola. Nebitno ko je protivnik.
Pa nema utakmice kad nisu ispadali iz igre ko zadnji amateri. Ovalo losa odbrana ide ne dusu trenerima, kako god se on zvao.
Muftic odinaka i sedorf uz sukilovica, kakve reakcije u zadnjih 5-6 utakmica
Ne znam je li ko pisao ali, Deni Milosevic koji igra lijevo krilo vec nekoliko utakmica uzastopno i vidi se da mu ne prija. Moje je pitanje zasto???
Moramo reci i da je Muftic u prelosoj formi. Nista vise ne moze odbraniti, da ne pominjem greske u dodavanjima. Danas je u drugom dodao onom gari iz Sirokog jer zuri i divlja.
Golman Sirokog skide danas 2-3 nase opasne sanse, odbrani lik neke golove. Mufta na drugoj strani nista, sta god su sutnuli prema golu - uslo je
Inace ne volim svaljivati sve golove na golmana, nije korektno. Muftic je mozda zadnji kojem treba prigovarati za golove, al je u losoj formi i to treba reci. Ono ispadanje lopte protiv zrinjskog najbolje pokazuje u kakvoj je formi.
Golman Sirokog skide danas 2-3 nase opasne sanse, odbrani lik neke golove. Mufta na drugoj strani nista, sta god su sutnuli prema golu - uslo je
Inace ne volim svaljivati sve golove na golmana, nije korektno. Muftic je mozda zadnji kojem treba prigovarati za golove, al je u losoj formi i to treba reci. Ono ispadanje lopte protiv zrinjskog najbolje pokazuje u kakvoj je formi.
Danas se vidjelo kome je stalo, a ko ima kredite kod navijaca jer je “simpatican”. Najkorisnijeg igraca iz prosle sezone smo lagano popljuvali, a Lagumdziju, Ericka, Vinija i dalje redom dizali u nebesa nakon 3-4 dobre utakmice. Situaciju sa Madzidom, gdje smo ga mijenjali sa Pejicem i slicnima ne treba ni spominjati, tu se tek vidi koliko znamo. Danas ti isti (Odinaka) lagano propuste loptu kroz noge u prvom napadu, u drugom Erick samo pogledom isplati Tomica i gotova utakmica.
Jos jednom im yebem zenom redom, bez izuzetka, a influenser nek se dobro krca napusi i nek nam sutra u nekom novom podcastu objasni sta je problem.
I moram se nadovezati jos, ne mogu vise nikom od igraca dati kredita ni za sta. Mufticu je isto vakat za klupe. Prosjecan golman sa 10 dobro odradjenih utakmica, sve ostalo kikser. Danas onaj gol iz kornera on krene pa se vrati. Da mi je otac rodjeni, hajde ti na klupu pa se dozivaj. Kad bolje skontam zadnji koji je mogao imati nekog kredita kod navijaca bio je Graovac, a mozda cak i jedini koji su igrali u zadnjih 10 godina ne racunajuci pojedince koji su prije osvojili titulu sa Zeljom. Svakog igraca preventivno u startu treba popjuvati i yebati mater, a ne titrati muda ko mi. Evo ti podrska 90 minuta i cao. Ne idi mi pred tribinu, ne naslikavaj se, nista. I ovog topnika isto nabijem na krac, novi Drljo kakve smo mi nafake
Jos jednom im yebem zenom redom, bez izuzetka, a influenser nek se dobro krca napusi i nek nam sutra u nekom novom podcastu objasni sta je problem.
I moram se nadovezati jos, ne mogu vise nikom od igraca dati kredita ni za sta. Mufticu je isto vakat za klupe. Prosjecan golman sa 10 dobro odradjenih utakmica, sve ostalo kikser. Danas onaj gol iz kornera on krene pa se vrati. Da mi je otac rodjeni, hajde ti na klupu pa se dozivaj. Kad bolje skontam zadnji koji je mogao imati nekog kredita kod navijaca bio je Graovac, a mozda cak i jedini koji su igrali u zadnjih 10 godina ne racunajuci pojedince koji su prije osvojili titulu sa Zeljom. Svakog igraca preventivno u startu treba popjuvati i yebati mater, a ne titrati muda ko mi. Evo ti podrska 90 minuta i cao. Ne idi mi pred tribinu, ne naslikavaj se, nista. I ovog topnika isto nabijem na krac, novi Drljo kakve smo mi nafake
-
itatabisine
- Kontakt:
Sinoc sam krenuo pisati post pa sam izbrisao vezano za Muftica.
Osoba sam koja dodje uvijek sat vremena prije pocetka utakmice jer volim ispratit zagrijavanje.
Drugovi moji ono sto Guso radi sa golmanima je u rangu kantonalne lige, ni Muffic ni Abdulahovic nikad nece napredovat.
Sinoc se Muftic okrece prema sjeveru i kurci na prozivke za Mostar.
Na ispucavanjima od 10 suteva jedva 2-3 udju u gol.
Odgovorno tvrdim da je Muftic novi Kjosevski, sansu dati Abdulahovicu ili traziti novog prvog golmana.
Mi od Antolovica nemamo golmana
Osoba sam koja dodje uvijek sat vremena prije pocetka utakmice jer volim ispratit zagrijavanje.
Drugovi moji ono sto Guso radi sa golmanima je u rangu kantonalne lige, ni Muffic ni Abdulahovic nikad nece napredovat.
Sinoc se Muftic okrece prema sjeveru i kurci na prozivke za Mostar.
Na ispucavanjima od 10 suteva jedva 2-3 udju u gol.
Odgovorno tvrdim da je Muftic novi Kjosevski, sansu dati Abdulahovicu ili traziti novog prvog golmana.
Mi od Antolovica nemamo golmana
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Općenito Deni nije pokazao neki kvalitet koji se očekivao od njega,a došao je kao jedno od zvučnijih pojačanja unazad nekoliko godina.Nadam se da će me demantovati.Bolno je gledati Rakića i Jaganjca u tandemu,da imamo boljeg napadača,ovo bi završilo 5-3 danas.Puno ovdje fali Madzid,Odinaka i Sedorf danas kriminalni,Boljević grije glupu Rakićima,Pejićima i ostalim propalitetima.Bio sam za to da Krpić se na klupu prebaci,ali kad vidim koje doveden kao njegova zamjena,Krpa izvini za sve.3 utakmice do kraja igramo u Sarajevu sve,a za derbi nek nam je Bog na pomoći,ne što su pitari nešto bolji od nas,već zbog nas samih...
Da ga nije strucnjak sklonio ko krpica jer je rekao da ne igramo nikakvu igru i da ne stvaramo sanse.
Muftic je u losoj formi, ali pretjerujete duj 10ak utakmica dobro odbranio, citave dvije sezone nas vadio..
Milosevic isto tako odlican igrac, ali niko osim ovog novog ne zna dupli pas odigrati i vidi se da nema s kim.
Fk Željezničar.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ma sve se znalo od momenta kad je sjeo na klupu. Bolno je to što Ćorić koji je glavni krivac za petardu protiv Zrinjskog, i blamaže na derbijima izgleda kao Capello pored ovog bivola. Iskreno se nadam što prije neko novi da dođe, volio bih kao i uvijek Amara na 4 godine da osvoji 3 titule i izbori dvije ligaške faze, ali bilo ko drugi ko nema veze sa bh fudbalom je odličan.delinjo je napisao/la: ↑04 dec 2025, 20:42Jos ne mogu da shvatim,da je neka budaletina dovela ovu dijabolu i dala mu ugovor na 3 god i prijr Adzema svakako sam mieljenja da toj budali treba zabraniti prilazak Grbavici,veliku stetu je klubu nanio.MrAmarOsim je napisao/la: ↑04 dec 2025, 20:25Znaš u kolikoj smo gabuli kad se javio dobri stari @delinjo![]()
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Muftica peosati, ako je to moguce uopste. Dovesti golmana Slobode. Ssvima dobro u ovoj varijanti.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Riquelme1921
- Kontakt:
Istina, Admir Adžem je posljednji trener koji nam je donio trofej ali zašto? Zato što nakon te sezone nikada više osim 2019. nismo imali ekipu u kojoj smo i blizu borbe za titulu a Adžem je definintivno imao takvu ekipu.Rivaldinho je napisao/la: ↑04 dec 2025, 17:32Prije svega sjajna utakmica, vidjela se želja i zaista sjajno zalaganje sto je rezultiralo povratkom na dva razlike i sijaset prilika koje nisu htjele.
Sto zbog brzopletosti i želje sto oranice koja je gora od livade koju smo imali prije 10 godina.
Sto se trenera tiče, sjajna presica tako se vodi razgovor kada u klubu planiraš ostati dugo vremena.
Ako se dobro sjećam Admir adzem je zadnji trener koji nam je donio trofej i promovirao sijaset mladih igrača od kojih smo imali korist.
Puna podrška treneru sa jasnom vizijom, bez obzira ko nam došao od investitora ili ne.
Adzemu se treba suditi nakon 3 godine ugovora, kako to radi većina ozbiljnih klubova koji vjeruju u sistem bilo da se radi o našim klubovima poput Zrinjskog ili svjetskim poput Manchestera.
Admir adzem je dokazani materijal da može voditi želju u ovoj ligi i sve drugo bi bilo samo gašenje požara koji još to nije.
Za vas sve koji želite promjenu trenera ste ili strašno zlonamjerni, ili ste neki sitni plaćenici i kalkulanti ili ( sto je većina) isfrustrirani navijači kojima je ticket pao na poluvremenu pa idete po popravni.
Savjetujem vas da šutite i ne kontaminirate digitalni prostor sa nečim o čemu pojma nemate.
Selam
U toj ekipi su tada bili Ubiparip, Zeba, Zakarić, Ramović, Vranješ, Graovac pa i Kjosevski koji je tada kao golman koštao 800 hiljada eura što nam trenutno niko ne vrijedi. Imao si najjaču ekipu u ligi i nisi osvojio titulu. Imao si 3-0 protiv Zrinjskog i u zadnjih 5 minuta si primio 3 gola, nisi prošao Metalurg na Koševu..
Istina, Admir Adžem je promovisao dosta mladih igrača ali zašto? Zato što je tada u akademiji imao Riada Bajića, Šabanadžovića, Hajdarevića, Osmankovića, Hadžiahmetovića itd., to su generacijski talenti koje od tada nismo imali. Kada ti imaš Hadžiahmetovića i Bajića koji jedu svoje vršnjake nije teško ubaciti ih u prvi tim. Zašto to sada ne radi? Jedan u21 igrač mu igra a i to jer mora. Šta je sa Gojakom koji je bio odličan na pripremama, Šabićem zbog kojeg se glava skidala Ćoriću? Šta je sa Babalukom, Šemdinom i ostalom djecom? Zašto njih ne uvede kao tada što je uvodio? Zato što je tada imao igračine. Dakle nije on zaslužan za mlade tada.
Kakvom vizijom? Vizijom da se u usta posere javno na konferenciji svim napadačima sa rečenicom "Dovest ćemo napadača koji zna zabiti gol" a zatim ga dovedeš i on do danas nema niti jedan?
On se po raznim gostovanjima i podcastima hvalio kako je sam sebi sastavio ekipu a evo nakon pola sezone je 6. na tabeli a Zrinjski i Borac mu bježe 15 bodova te je bodovno bliži posljednjem mjestu nego drugom. Prošle sezone smo na kraju prvenstva bili 15 bodova iza šampiona ali sa 19 bodova više od Širokog Brijega i 23 boda više od Veleža, a evo ove sa Adžemom smo iza njih.
Admir Adžem je dokazani materijal? Gdje? U Željezničaru je bio trener jer je dijete kluba a nakon Želje priliku je dobio u Goraždu, Gošk Gabeli i Jedinstvu iz Bihaća. Niti u Gošku niti Goraždu nije dobio niti 20 utakmica prije otkaza a Jedinstvo je vodio na 24 utakmice gdje je na kraju opstao u Prvoj ligi Federacije zahvaljujući tome što je Gradina u posljednjem kolu u 92. minuti primila gol. Da se to nije desilo ispao bi iz druge lige.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- invincible1921
- Kontakt:
Kao sto sam i pisao, liga sa 10 je takva da ce malo ko vezat 5 pobjeda. Kao vezes 4/5 dobrih rezultata u borbi si maltene za titulu, isto tako obratno losih baca te na sredinu
Apsolutno ne vezano za Adzema i njegov ucinak, ali evo u ove 4 utakmice smo mogli da ne kazem zasluzili nekih 6/7 bodova mi uzeli 1 i to ispade i njega na guz.zove...jer si gubio 1:3..S druge strane Borac i Zrinski bi hipotetcki zasluzili 2, al bi uzeli 7...Odnosno da je 3/5 mjesta nas maksimum ma ko bio...tako da tesko mi je rec da je sezona nesto neuspjesna do sad..bar bodovono.
Po mom misljenju ti da bi imao sansu da se uopste boris sa borcem i zrinskim za nesto vise nama protiv 5 zadnjih timova od 60b treba sigurno oko 50...dok trenutno mi protiv radnika i rudara imamo 3/12...jbg
Iskreno ne znam sta bih ocekivao od derbija, zavisice od nas jer pitanje kako ce se igraci ponijet pod pritiskom..moze ispas top da proradi inat, al moze i nazalaost otic u drugom smjeru....ako nista i njima je ako ne i veci pritisak
Apsolutno ne vezano za Adzema i njegov ucinak, ali evo u ove 4 utakmice smo mogli da ne kazem zasluzili nekih 6/7 bodova mi uzeli 1 i to ispade i njega na guz.zove...jer si gubio 1:3..S druge strane Borac i Zrinski bi hipotetcki zasluzili 2, al bi uzeli 7...Odnosno da je 3/5 mjesta nas maksimum ma ko bio...tako da tesko mi je rec da je sezona nesto neuspjesna do sad..bar bodovono.
Po mom misljenju ti da bi imao sansu da se uopste boris sa borcem i zrinskim za nesto vise nama protiv 5 zadnjih timova od 60b treba sigurno oko 50...dok trenutno mi protiv radnika i rudara imamo 3/12...jbg
Iskreno ne znam sta bih ocekivao od derbija, zavisice od nas jer pitanje kako ce se igraci ponijet pod pritiskom..moze ispas top da proradi inat, al moze i nazalaost otic u drugom smjeru....ako nista i njima je ako ne i veci pritisak
=\_1921_/=
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kad ga nismo prodali na kraju prosle sezone, gdje bio izabran za najboljeg golmana lige i jos dobio poziv u reprezentaciju, necemo sigurno ni sad...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Tek sam sad pogledao press nakon tekme, onaj neki "novinar" se napalio bas a glas mu drhti. Klasicna mahalska prica bez valjanog argumenta. Mogao je na sto nacina ukazati na neki problem ali on je izabrao jedan koji jasno oslikava da covjek ne razumije fudbal.
Promjena trenera nece donijeti nista dugorocno iz razloga sto nemamo trenerske velikane koji stoje u redu da nas preuzmu. I da imamo nekog jakog trenera, nemamo ekipu koja moze pratiti sve to. Ja sam za to da Adzem izgura sezonu jer na portalima i forumima su najglasniji "tjeraci" ali ako realno pogledamo, svi su mu pushili racku prije mjesec dana kad je okrenuo borca, zgazio zrinju i pitare. U slucaju da nas krene 3 kola, opet ce isto biti i pricat ce se o titulu sto znaci da su ljudi ekstremno nerealni.
Ova liga je takva da ce biti 50 prevrata u toku sezone plus sudijski lopovluci.
Trenutno po organizaciji kluba, jacini ljudi koji ga vode i generalnoj slici kluba. Admir Adzem sa ovim igracima po mon misljebju ako realno pogledam isporucuje ono sto je realno za nas u ovom trenutku. Iskreno, ova igra od danas je nesto sto ne pamtim godinama, a nismo dobili, tako da nije sve lose. To sto su neki sanjali titulu u petom kolu, nek se presele na kosevo, mi smo tacno tamo gdje zasluzujemo biti, uz to si zakinut za par bodova direktno odlukama sudija.
Jednog dana ako IKAD dodje neki kapital u nas klub, onda mozemo razmisljati o igracima, trenerima i ostalim cudima. I tek tad mozemo nekom treneru kenjati sto je cetvrti sa utakmicom manje jer ce tad ocekivanja da porastu. Do tad toplo-hladno i kondtantno nerviranje zbog primljenih glupih golova i ne zabijanja cistih sansi iako mislis ds te nists visr ne moze iznervirati. Upravo takve greske vam govore da smo mi izvukli i vise od maksimuma sa ovim brojem bodova do sad. Uz to ti se povrijedio kapiten i mali Foco koji je obecavao na poxetku.
Promjena trenera nece donijeti nista dugorocno iz razloga sto nemamo trenerske velikane koji stoje u redu da nas preuzmu. I da imamo nekog jakog trenera, nemamo ekipu koja moze pratiti sve to. Ja sam za to da Adzem izgura sezonu jer na portalima i forumima su najglasniji "tjeraci" ali ako realno pogledamo, svi su mu pushili racku prije mjesec dana kad je okrenuo borca, zgazio zrinju i pitare. U slucaju da nas krene 3 kola, opet ce isto biti i pricat ce se o titulu sto znaci da su ljudi ekstremno nerealni.
Ova liga je takva da ce biti 50 prevrata u toku sezone plus sudijski lopovluci.
Trenutno po organizaciji kluba, jacini ljudi koji ga vode i generalnoj slici kluba. Admir Adzem sa ovim igracima po mon misljebju ako realno pogledam isporucuje ono sto je realno za nas u ovom trenutku. Iskreno, ova igra od danas je nesto sto ne pamtim godinama, a nismo dobili, tako da nije sve lose. To sto su neki sanjali titulu u petom kolu, nek se presele na kosevo, mi smo tacno tamo gdje zasluzujemo biti, uz to si zakinut za par bodova direktno odlukama sudija.
Jednog dana ako IKAD dodje neki kapital u nas klub, onda mozemo razmisljati o igracima, trenerima i ostalim cudima. I tek tad mozemo nekom treneru kenjati sto je cetvrti sa utakmicom manje jer ce tad ocekivanja da porastu. Do tad toplo-hladno i kondtantno nerviranje zbog primljenih glupih golova i ne zabijanja cistih sansi iako mislis ds te nists visr ne moze iznervirati. Upravo takve greske vam govore da smo mi izvukli i vise od maksimuma sa ovim brojem bodova do sad. Uz to ti se povrijedio kapiten i mali Foco koji je obecavao na poxetku.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Meni zvuci isto onaj iz Karton revolucijeOrvel je napisao/la: ↑05 dec 2025, 01:15Tek sam sad pogledao press nakon tekme, onaj neki "novinar" se napalio bas a glas mu drhti. Klasicna mahalska prica bez valjanog argumenta. Mogao je na sto nacina ukazati na neki problem ali on je izabrao jedan koji jasno oslikava da covjek ne razumije fudbal.
Don't believe the hype.
Prije svega da čestitam nama navijačima što smo izvršili pritisak da Muftić dobije poziv u reprezentaciju, Barbarez jeste kockar, ali je upravu za neke stvari.
Bez pravog golmana, nema ni prave odbrane. Muftić više unosi nemira među naše igrače, nego protivnički igrači.
Bez pravog golmana, nema ni prave odbrane. Muftić više unosi nemira među naše igrače, nego protivnički igrači.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, voltron30 i 35 gostiju.