Objasniodenimen99 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 12:36
Ne ide to tako druže. Kladionice su uslovljene zakonima, provjerama, regulativama, tako da kladionica koja se odluči dati nekom klubu 50+m za sponzorstvo, ne razmišlja u smislu da naštima jednu utakmicu (jer neće zaraditi ni 5 miiona na njoj) niti razmišlja da se upusti u to da tokom sezone štima više utakmica. Uostalom, ne kladi se kladionica, ljudi se klade u kladionici. Kladionica ionako zaradi na svakoj utakmici koju ima u svojoj ponudi, to je prosta matematika, a u promociju ulaže čisto da bi imala više igrača koji će igrati sve više mečeva da bi zaradila još više para.
Kada imaš kladionicu, nema potrebe da štimaš utakmice, ali imaš zato 24/7 potrebu da identifikuješ naštimane utakmice i da je blokiraš. To ti je tako
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- Pensioner26
- Kontakt:
Sve to stoji. Ja ne kažem da se svaka druga štima, ali da li ste ubijeđeni da se ništa ne štima u ligi petice recimo?
I ja bih naravno da vjerujem da je to jedan lijep svijet bajki i da zle vještice nisu tu umiješane.
Za mene su to sve teorije zavjere. Odgovorno tvrdim da se u ligama petice ništa ne štima. Kladionica uopšte nije zla vještica, to je posrednik u klađenju i garant da ćeš biti isplaćen.Pensioner26 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 13:57Sve to stoji. Ja ne kažem da se svaka druga štima, ali da li ste ubijeđeni da se ništa ne štima u ligi petice recimo?
I ja bih naravno da vjerujem da je to jedan lijep svijet bajki i da zle vještice nisu tu umiješane.
Kao što osiguravajuće kuće postoje da nebi mi morali garantovati jedni drugima da će šteta na autu biti naplaćena, tako kladionice postoje da garantuju da ću biti isplaćen za odigrano u svoju proviziju od 5-10-15%, zavisi kako je koja pohlepna.
To ljudi, jer su osjećajni, pa kada padnu par ili dva, a bili ubjeđeni da će dobiti, stvore sebi sliku u glavi da tobože Liveprool štima utakmica, jer ih gubi.. smiješno
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
denimen99 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 15:24Za mene su to sve teorije zavjere. Odgovorno tvrdim da se u ligama petice ništa ne štima. Kladionica uopšte nije zla vještica, to je posrednik u klađenju i garant da ćeš biti isplaćen.Pensioner26 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 13:57Sve to stoji. Ja ne kažem da se svaka druga štima, ali da li ste ubijeđeni da se ništa ne štima u ligi petice recimo?
Kao što osiguravajuće kuće postoje da nebi mi morali garantovati jedni drugima da će šteta na autu biti naplaćena, tako kladionice postoje da garantuju da ću biti isplaćen za odigrano u svoju proviziju od 5-10-15%, zavisi kako je koja pohlepna.
To ljudi, jer su osjećajni, pa kada padnu par ili dva, a bili ubjeđeni da će dobiti, stvore sebi sliku u glavi da tobože Liveprool štima utakmica, jer ih gubi.. smiješno
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Klasični United ove sezone, kad god je trebalo stisnuti i iskoristiti kiks ostalih, usrali su. Mid table team totalno.
Ovo je nemoguće bilo kiksati, i onda su i to uspjeli. Nema me više šta iznenaditi kod ovog kluba.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Amorim OUT sam još od Evertona. Ova večeras je samo potvrdili da frajer veze o fudbalu nema.
Najlošiji menadžer u EPL.
Najlošiji menadžer u EPL.
Što je najgore Manchester United ne igra u evropskim takmičenjima u ovoj sezoni i na ovakav način prosipaju bitne bodove...
Imal onog wadea gdje, nema ga duze od 24h vec, da nije sta bilo ne daj boze
- Pensioner26
- Kontakt:
Za ovaj United me ne bi čudilo ni da izgubi od Wolvesa.
Pa Wulvsi ako tu ne uzmu bodove protiv Arsenala se nemaju sta nadati ,kolo poslije toga i produzi se njihov post bez pobjede na 16 tekmiPensioner26 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 23:22Za ovaj United me ne bi čudilo ni da izgubi od Wolvesa.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
A on jadnik jedva ceka da se osisa
Jednog kad se to desi pada u zaborav momentalno, dotad moze da muze koliko mu volja
Don't believe the hype.
Nema laganih tekmi,unaprijed upisanih bodova.
United kada treba dobiti tekmu i napasti top4,jednostavno mislim da ne mogu pobjediti pritisak a onda tek protivnika na terenu.
Sredina terena je slaba,Bruno nije CM a mora biti..Win bekovi najlosiji u ligi a rezervni igraci posebna tema... Po meni realnost se boriti max. za 6 mjesto sa ovim rosterom i mislim da je Amorimu uslov upravo top6..
United kada treba dobiti tekmu i napasti top4,jednostavno mislim da ne mogu pobjediti pritisak a onda tek protivnika na terenu.
Sredina terena je slaba,Bruno nije CM a mora biti..Win bekovi najlosiji u ligi a rezervni igraci posebna tema... Po meni realnost se boriti max. za 6 mjesto sa ovim rosterom i mislim da je Amorimu uslov upravo top6..
Mislim da je Unitedu najveci problem bas ta obrana jer to stvarno zgleda klimavo do bola, a ovaj ostali dio se nekako pokrije i moze bit oke
ARSENAL4ever
Ma Unitedu treba jedan vrsni strijelac koji je kadar zabiti 25+ golova svake sezone i sve bi ostalo puno bolje izglealo. (a nije da se ne mogu pojacati i na drugim pozicijama), Liverpool cist primjer dok su imali Salaha VD je bio najbolji stoper EPL svih vremena, kad je Salah prestao zabijati ovaj se pretvorio u amatera.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Unitedu treba novi menadžer koji neće biti budala koja ostavlja 500m2 ne pokrivenih na centru terena svojom formacijom. Amorim je ta budala.
Bukvalno samo daš kroz sredinu pas i eto te na 20 metara od gola Uniteda. Tako je od prve utakmice kako je on tu.
Bukvalno samo daš kroz sredinu pas i eto te na 20 metara od gola Uniteda. Tako je od prve utakmice kako je on tu.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ti fakat o fudbalu pojma nemas, nije prvi put da imas ovako lose takeoveSport90 je napisao/la: ↑05 dec 2025, 08:09Ma Unitedu treba jedan vrsni strijelac koji je kadar zabiti 25+ golova svake sezone i sve bi ostalo puno bolje izglealo. (a nije da se ne mogu pojacati i na drugim pozicijama), Liverpool cist primjer dok su imali Salaha VD je bio najbolji stoper EPL svih vremena, kad je Salah prestao zabijati ovaj se pretvorio u amatera.

Šteta što nema bolji tim oko sebe. Jedne jedine sezone kada ga je imao uzeo je tripletu , sve poslije tog je raspad u otpadnom okruzenju, sakupljaci sekundarnih sirovina i istrošeni otpad( Savinho, Nunes , Bernardo, Lewis , Kovacic, Bobb , Akanji, Stones ,Ake itd). U jednom monentu će mu dosaditi da uzaludno daje golove i ode put Madrida , to će biti oko 2028. najvjerovatnije.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sreo se s wadeom jutros
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.