ma jest ba ! ali sta bi sa Vidica !ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ja ba...kazu najjaci je tamo...aris je napisao/la:Duro je vec tu bio na sirijem spisku ! Pelak se jos trazi mislim da je bliz<u transfera da ide u Bayernu! A jel Krivic jos uvijek hara u drugoj lige Belgije??:D
ma kako god okreners mora imati mjesto u prvoj postavi...![]()
Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja mislim da Varesajevic i Bajic nisu bas klase za reprezntaciju...aris je napisao/la:ma jest ba ! ali sta bi sa Vidica !ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma ja ba...kazu najjaci je tamo...aris je napisao/la:Duro je vec tu bio na sirijem spisku ! Pelak se jos trazi mislim da je bliz<u transfera da ide u Bayernu! A jel Krivic jos uvijek hara u drugoj lige Belgije??:D
ma kako god okreners mora imati mjesto u prvoj postavi...![]()
hebote frajer igrao po slovackoj! a sad ga nigdje nema! a toliko imao iskustva iz repke! bio bi kapiten da ga mozemo nac!!! ma ima njih jos ba tih zviezda! mozda nam i za treba Vrsajevic! ko zna??
neznam jel neko stavio Rascica, Nikolica, Zizovica...pa onda Cejvanovic, pa Jusuf Dajic, pa Edin Husic, i mozda bi se nekako mogo ugurati i Darko Maletic...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
MA kako god bogami mora biti mjesta za Aracica covjek pade od igranja fudbala u sali!
jel sta ces tehnicar
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Aracic i Alaim moraju imati zagarntovano mjesto u prvoj postavfi bez obzira na sve....aris je napisao/la:MA kako god bogami mora biti mjesta za Aracica covjek pade od igranja fudbala u sali!jel sta ces tehnicar
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Pisete hijade postova(spamova) o zaboravljenim igracima, a onda isto tako na drugoj " temi " pisete hijade postova(spamova) o nasim " talentima ", e onda pocnete da se ismijavati kojekakvim " igracima " koji se nekad prosli kroz repku ili sl. Pa dali vi stvarno mislite da od onih tamo sto ih vadite iz naftalina iz nekih runjavih liga, Svajcarskih, Svedskih i dr. koji su talenti da su onu nesto bolji od Baljica, Skore itd.
*ebo vas onaj ko vam dade ovaj prostor da mozete pisati.
93,4 % " !!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
od Bajica tesko jer on ima kvalitet za reprezntaciju, bolji je od Radeljica...ambrozija je napisao/la:Pisete hijade postova(spamova) o zaboravljenim igracima, a onda isto tako na drugoj " temi " pisete hijade postova(spamova) o nasim " talentima ", e onda pocnete da se ismijavati kojekakvim " igracima " koji se nekad prosli kroz repku ili sl. Pa dali vi stvarno mislite da od onih tamo sto ih vadite iz naftalina iz nekih runjavih liga, Svajcarskih, Svedskih i dr. koji su talenti da su onu nesto bolji od Baljica, Skore itd.
al od Skore ce biti boljih igraca u tim ligama...valjda ce biti...
pa jbt moramo se malo zajbavati...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
frajer dobar skroz, govori da su Baljic i Skoro isti?? Pa Balljic je bolan legenda!! covjek igrao kao niko!! Skoro je za njega dijete !ambrozija je napisao/la:Pisete hijade postova(spamova) o zaboravljenim igracima, a onda isto tako na drugoj " temi " pisete hijade postova(spamova) o nasim " talentima ", e onda pocnete da se ismijavati kojekakvim " igracima " koji se nekad prosli kroz repku ili sl. Pa dali vi stvarno mislite da od onih tamo sto ih vadite iz naftalina iz nekih runjavih liga, Svajcarskih, Svedskih i dr. koji su talenti da su onu nesto bolji od Baljica, Skore itd.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ambrozija jesi mislio na Baljica ili Bajica...
mi Balju nigdje nismo spomenuli, a za Bajica sam reko da je dobar
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Mislio sam na Branimira idiote.aris je napisao/la:frajer dobar skroz, govori da su Baljic i Skoro isti?? Pa Balljic je bolan legenda!! covjek igrao kao niko!! Skoro je za njega dijete !ambrozija je napisao/la:Pisete hijade postova(spamova) o zaboravljenim igracima, a onda isto tako na drugoj " temi " pisete hijade postova(spamova) o nasim " talentima ", e onda pocnete da se ismijavati kojekakvim " igracima " koji se nekad prosli kroz repku ili sl. Pa dali vi stvarno mislite da od onih tamo sto ih vadite iz naftalina iz nekih runjavih liga, Svajcarskih, Svedskih i dr. koji su talenti da su onu nesto bolji od Baljica, Skore itd.
93,4 % " !!!
moramo se malo zahebavat!;D te greske se ne smiju pravit haha 
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
al jarane Branimir je Bajic a ne Baljicambrozija je napisao/la:Mislio sam na Branimira idiote.aris je napisao/la:frajer dobar skroz, govori da su Baljic i Skoro isti?? Pa Balljic je bolan legenda!! covjek igrao kao niko!! Skoro je za njega dijete !ambrozija je napisao/la:Pisete hijade postova(spamova) o zaboravljenim igracima, a onda isto tako na drugoj " temi " pisete hijade postova(spamova) o nasim " talentima ", e onda pocnete da se ismijavati kojekakvim " igracima " koji se nekad prosli kroz repku ili sl. Pa dali vi stvarno mislite da od onih tamo sto ih vadite iz naftalina iz nekih runjavih liga, Svajcarskih, Svedskih i dr. koji su talenti da su onu nesto bolji od Baljica, Skore itd.
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Naravno na Bajica, i kakvih je sve prodefilovalo repkom on je dobar, nije imao srce kao Nino(op.a) ali je pruzao svoj maksimum.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ambrozija jesi mislio na Baljica ili Bajica...
93,4 % " !!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ako cemo realno bolji je i od Mravca i od Radeljica...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
imam jedno pitanje, na kojoj poziciji igra onaj poznati svjetski igrac Zrnanovic sto je trebo da igra za nasu reprezntaciju...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Igra na poziciji lijevog beka.ZELJO DO GROBA je napisao/la:imam jedno pitanje, na kojoj poziciji igra onaj poznati svjetski igrac Zrnanovic sto je trebo da igra za nasu reprezntaciju...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a ko je bolji on ili Kuduzovic...hehehTarik14 je napisao/la:Igra na poziciji lijevog beka.ZELJO DO GROBA je napisao/la:imam jedno pitanje, na kojoj poziciji igra onaj poznati svjetski igrac Zrnanovic sto je trebo da igra za nasu reprezntaciju...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Pa eto, Zrnanovic igra u Bijelorusiji i sigurno je to jaca liga od nase jadne Premijer Lige BIH (tamo gdje igra Kudozovic).ZELJO DO GROBA je napisao/la:a ko je bolji on ili Kuduzovic...hehehTarik14 je napisao/la:Igra na poziciji lijevog beka.ZELJO DO GROBA je napisao/la:imam jedno pitanje, na kojoj poziciji igra onaj poznati svjetski igrac Zrnanovic sto je trebo da igra za nasu reprezntaciju...
I Saraba igra u Bijelorusiji za Dinamo Minsk.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma gdje jaca ba...pa nisamo ni mi toliki propaliteti...
a mislim da ce tesko on taigrati za reprezntaciju....takvih se treba kloniti...
a i kuduzovica isto...
a mislim da ce tesko on taigrati za reprezntaciju....takvih se treba kloniti...
a i kuduzovica isto...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 20 gostiju.