Postao/la linija16bbb » 04 dec 2025, 20:14
DA NIJE DOBRO, STVARNO NIJE. PRIMAS GOLOVE TAKO GLUPE (korner druga stativa i go kada je tomic osutao ko dijete, i onda ponovo se namjestio i zabio)
2 napadaca ti ne mogu zabit 1 na 1 sanse (Konnings ja mislim da bi zabio)
Imas napadaca kojeg placas vjerovatno previse za njegovu minutazu, koji nije u prilici napraviti kretnjom razliku i doci u sansu da zabije - Konnings
Otjerao si najboljeg strijelca prosle sezone (i treba ako je on taj koji minira trenera), ali cinjenica je da je najbolji strijelac, i da bi vjerovatno uz njegovu pomoc zabio vise golova
DEFANZIVA
4 golmana, 1 samo igra i u ogromnom je padu forme, najbolje brani 1 na 1, ali malo visa lopta to je vec 50/50, imas golmana koji je u21, probaj ga **** mu mater valjda nije retardiran, i abdulahovic koji se meni svidja kao persona, ne znam kakav je ko golman(znam da najbolje penale brani, ostalo nismo mogli ni vidjeti)
2 desna beka, jedan fizicki manijak, ali osnove ne zna (primanje lopte u prvom poluvremenu mi oci isparalo), drugi ofanzivno limitiran (jbg nije hakimi niti carvajal).
Imamo 1 lijevog beka, koji je najbolji u nasoj ligi,
2 Lijeva stopera, osmanovic da nije pogrijesio protiv radnika, vjrv bi igrao jos, a meni se cini da zna lopte i karamarko koji je poslije sipovica najbolji stoper
2 desna stopera, 1 bi vjerovatno poginuo za loptu ali dzaba ne zna, drugi jednostavno ne zna sem skociti igrati glavom
VEZNI RED
1 box to box, odigrao 3 utakmice, arsenalova skola, vidi se da nema s kim igrati, a danas fenomenalno odigrao
1 defanzivni vezni, visok, krakat, zna presjeci loptu, ali kretnju takvu nisam vidio.
1 centralni vezni, ima desnu nogu haman pa zategnutu, vodja ekipe jest, poluorganizator
3 ofanzivna vezna, sosic, milosevic, pejic(ako mozemo reci da je ofanzivni vezni), milosevic ja sto vidim pokusava, ali sta ce on kad je navikao na automatizme u kretanju u prvoj turskoj, gdje napadac zna sta mu je posao, a ovdje gluho i daleko bilo, sosic povreda(to nas je unazadilo barem za 5 bodova), i pejic zvani pola covjek pola termin, najmanje fudbaler
NAPAD
3 napadaca, 17 utakmica, 2 gola i 3 asistencije, 1 na 1 neznalci, primanja slicna odinaki, spori, bez ikakvog ucinka igre glavom(pas, sut, asistencija bilo sta)
3 krila, jedan brz opasne desne noge, lijevom ne zna pas odigrat, 1 brz ima sut, ali na klupi u jakni, valjda u brazilu nikad nije pala temperatura ispod 25, i jedan koji je spor, ne trudi se, ali nekako dodje u priliku da zabije go i zabije pola pola se izblamira
KLUPA
Djeca, od kojih znamo sabica, ima lijevu nogu, ali nit je brz, dal je pametan ne znamo, jak nije, trudi se stvarno sto jest jest, ostala djeca bolje vam je spremajte ispite u januaru, isplativije nego kod nas igrati, jer ne igrate (ja bih najsretniji bio da gojak pocne sa erickom ili ismailom, korora u spicu)
Moj rezime ---- Trener zna postaviti ekipu protiv superiornijih ekipa, svi sto su objektivno losiji od nas nas najvise namuce (borac gore drugo poluvrijeme je bilo sve samo ne sport, zrinjski dole, 2 greske igraca defanzivne linije, i to nisu standardne greske, stvarno moras u tom trenutku bit glup to da uradis, ostalo stvarno super). Gori nego prosle godine (broj utakmica i broj bodova to govori, ali izgleda nama bitnije uzet prve 3 ekipe i popusit svima ispod), bez nekog optimizma za buducnost(izuzev arsenalovo dijete koje ce definitivno bit prva postava), sa blagom nadom da ce se sosic vratiti do sredine marta i ne zaboraviti igrati. Transfer rok sljedeci, ne znam kako, ali trebamo barem 3 igraca otjerat, a 3 dovesti, 1 napadaca kojem trebaju barem 2 100% sanse da zabije 1 gol (prva da skonta kako drugi put da zabije), 1 lijevog beka (cim alic dobije suspenziju ja ocekujem probleme po lijevoj strani), 1 stoper desni
ADZEME MOJ, JA SE NADAM DA CES UZETI NAREDNE 3, JER AKO NE UZMES, NIT EVROPE, NIT SIGURNOG OPSTANKA.
EDIT: u nedjelju ni mi ni oni ne znamo zabiti, to ce biti revija promasaja, ali valjda ga cajnoslu uguramo. VOLIM TE ZELJO
kako da te ne volim