FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
28
11%
Drugi
20
8%
Treći
66
26%
Četvrti
66
26%
Peti
24
10%
Šesti
15
6%
Sedmi
6
2%
Osmi
10
4%
Ispadamo iz lige
16
6%

Ukupno glasova: 251

James1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la James1987 » 04 dec 2025, 20:12

NajvecaRadosti je napisao/la:
04 dec 2025, 19:34
nedimmmm1337 je napisao/la:
04 dec 2025, 19:19
E aferim upravi kluba .
Karte mogu kupiti samo i iskljucivo clanovi kluba , ko da ima stadion od 5k ljudi . Znam ja da ce me sad napast kako se mora uclanit ovo ono , ali evo za penzionere i djecu mora imati clansku svaka cast nema sta.
Niste dobro skontali ovu objavu koja je naravno glupa i nedefinisana kao i sve
Valjda 1 clan=1 sjever po ovoj jeftinijoj cijene a koja je skuplja cijena ne pise,online stoji isto 8km nebitno da li si clan ili ne
Po njihovoj objavi i ja mislim da je ovako, nigdje nisu naglasili da za istok i zapad moras imati clansku da kupis ulaznicu.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 04 dec 2025, 20:13

04 dec 2025, 20:11
04 dec 2025, 19:59
bordobijeli je napisao/la:
04 dec 2025, 19:55

To je radi Juga . Njima mora biti ista cijena kao i sjever pa će vjerojatno biti 10 ili 12, a za nas sjever 8 jer smo članovi a i ako nisi kupit ćeš po 8 .
Nisi me ni ti brate shvatio , pitanje je bilo da li mogu uzeti Istok i Junior kartu po cejni redovnoj to je kolko 20 marka ( ako nisam clan ) , odgovor koji sam dobio je bio jedna clanska jedna karta neovisno od tribine i ne ovisno dal uzimam za sebe ili za djete od 5 godina , u principu i djetetu od 5 godina treba clanska
Ma nema sanse da je tako.Nije te ta zena skontala

Jednu utakmicu bio neki bundle za karte tako,objavili na instagram oko 12 ja otisao oko 2 u shop zena sto radi prvi put cuje za to sto joj govorim do mjere da sam morao otvoriti instagram i pokazat im njihovu objavu na sta mi daje sta trazim :D Eto dokle ide a za derbi je ovo sto je napoleon napisao siguran sam.
Dabogda brate , nadam se da je po tvom
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 04 dec 2025, 20:16

E aferim upravi kluba .
Karte mogu kupiti samo i iskljucivo clanovi kluba , ko da ima stadion od 5k ljudi . Znam ja da ce me sad napast kako se mora uclanit ovo ono , ali evo za penzionere i djecu mora imati clansku svaka cast nema sta.
Nemoj me zdravo za gotovu shvatiti, ali mislim da je ovo vise radi gostujucih da ne kupuju karte za tipa istok (iako je to suicid) ili zapad. A sto se nas tice uvijek ce clan kluba dat clansku ne clanu ili mu kupit ulaznicu. Imam tri clanske od zene, malog i sebe, ponijet cu i ustupit onim koji nemaju ako je to prepreka. Samo se trebamo natjerati i doci i oodrzat voljeni klub sve ostalo 'supljiranje' je pisanje uz vjetar.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 04 dec 2025, 20:17

goGlobal je napisao/la:
04 dec 2025, 20:16
E aferim upravi kluba .
Nemoj me zdravo za gotovu shvatiti, ali mislim da je ovo vise radi gostujucih da ne kupuju karte za tipa istok (iako je to suicid) ili zapad. A sto se nas tice uvijek ce clan kluba dat clansku ne clanu ili mu kupit ulaznicu. Imam tri clanske od zene, malog i sebe, ponijet cu i ustupit onim koji nemaju ako je to prepreka. Samo se trebamo natjerati i doci i oodrzat voljeni klub sve ostalo 'supljiranje' je pisanje uz vjetar.
Ma sve je to okej , ali to je sto si rekao suicid ...
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 04 dec 2025, 20:19

Pitar6785 je napisao/la:
04 dec 2025, 18:26
Hordas1990 je napisao/la:
04 dec 2025, 16:14
Pitar6785 je napisao/la:
04 dec 2025, 15:47
Vidjecemo sutra sta ce bit; al ima dosta nelogicni stvari

PRAVIS B TIM, dovedes 20 igraca a duzan 15 k km za opremu.
Dovodis u akademiju 5-6 igraca u svaku kategoriju
Dolaziti naknadno cimirot adem a igracima kasni plata, zasto bi Adem dosao kao da je on dosao u FK SARAJEVO bez da he ikog pitao jel sve na vrijeme.
Pa brate Ljajic je potpisao prije haman po godine.
Adem je podpisao cinimi se pred susret sa posusjem nekad oko polovine augusta 3,5 mjeseca, cimirot cinimi se posle toga to nisu igraci koji dolaze u klubove za male pare a jos manji gdje primanja nisu na vrijeme. SVAKI IGRAC GDJE SAM GLEDAO RAZNE PODKESTE UVJEK KAZE PRIJE NEGO PODPISE ugovor SE RADPITA JESUL PLATE NA VRIJEME.

Pored toga napravis B TIM koji ima oko 20-25 igraca da si ih doveo na probu,moro bi potrosit na njih 50 k km hrana spavanje avio karte oprema.. NIKO JOS NIJE OTISAO IZ B TIMA.

I 3ce MAMIC GORAN nikad nebi dosao u nas klub a jos manje doveo Cvitanovica …

Nekazem da nismo duzni, nekazem da nismo u financiskoj dubiozi, ali ja nisam primjetio to. Mi igramo u zadnje vrijeme bolje svi igraci konkurisu.

Radnik sb velez bodovno totalni podbacaj; dali smo igrom zasluzili vise jesmo jesmol bili bolji od sve 3 ekipe jesmo, dali smo popravili dosta stvari u igri jesmo, dali imamo gresaka koje smo imali napocetku imamo SEBICNOST :thumbup: GULIJASHVILIJA, i losu realizaciju, al isto tako igramo bolje u odbrani i u sredini terena..
Ponavljam sigurno da bi od ove 3 utakmice zadnje imali bar 5 bodova samo da nije te proklete sebicnosti. SMATRAM TO KAO NAJVECOM MANOM CVITANOVICA, takodje mnogo mi je nejasno kako za 17 utakmica nijedan novinar nije pitao nijednog od 3 trenera zasto Gulijashvili nije kaznjen mislim izveden ili da nebude pocetnik radi ocigledne sebicnosti. On nije igrac koji je dao 7-8 golova 4-5 asistencija pa da se kaze da ima kredit, ok prosle godine je zasluzio kredit i dobio je novi ugovor dobio je traku bili smo vise nego fer i kao uprava a i navijaci su sve progutali i smatram da bi bilo bolje i zanjega i za klub da preseli na klupu ili da igra 60 minuta da se malo dozove
Tako je.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 04 dec 2025, 20:24

DoktorXabaras je napisao/la:
04 dec 2025, 20:02
napoleon72 je napisao/la:
04 dec 2025, 19:57
04 dec 2025, 19:34

Niste dobro skontali ovu objavu koja je naravno glupa i nedefinisana kao i sve
Valjda 1 clan=1 sjever po ovoj jeftinijoj cijene a koja je skuplja cijena ne pise,online stoji isto 8km nebitno da li si clan ili ne
Ma garant je isto 8 KM, ovo se godinama desava i uvijek polemike. Zakonski ne smijes tribine istog "ranga" prodavat po razlicitim cijenama. Sjever i jug su identicne tribine, nijedna nije natkrivena, obje su iza gola itd. Ne mozes ti zakonski stavit sjever za 8 a jug za 10. Onda se radi ovaj trik sa clanovima, samo za clanove kojih svakako ima preko 5k. Oni ce komplet sjever stampat kao da je za clanove i to je to.

Barem je tako bilo prije kad objave da je sjever 10 (za clanove 5). Nikad sjever za cenera nije isao.
Da mi je samo znat kad si ti zadnji put kupio kartu.
Govorim za sjever i derbi, kad objave tako razlicite cijene. Zadnji put na sjeveru na rodjendanu grupe 2017. protiv Celika. Zadnji derbi na sjeveru 2016. kad nam je Stevanovic zabio. Tad je ovo bila redovna praksa, da stave sjever 10 (za clanove 5), i uvijek se prodavalo po petaka.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 dec 2025, 20:25

Adzem je NE KVALITETAN trener. Pobjedio je Zrinjski jedino gdje kontrolisao utakmicu, sve ostale utakmice 15 komada je bilo na honruk i srecu.

Borac kuci velez u gostima posusje u gostima, cak i protiv nas su ih vile pronosale jer do katastrofalne greske GOJKA CIMIROTA i lose intervencije naseg mladog golmana. Rezultat je 2-0 ali drugi gonje pau u zadnjoj minuti. Apsulutno nisu kontrolisali utakmicu, imali su srece u 3-4 situacije potencijalni penal crveni karton itd itd. I tad smo igrali bez 4 igraca ADEM BANIC ELEZI. Takodje lopovijanje i pravljenje zamki i zabrane dolasku nadih navijaca..3-4 puta to rade na razlicite nacine u zadnjih 3 godine..

Ali u ovom trenutku oni su po meni u boljoj situaci jer imaju utakmicu manje, i igraci im daju vise golova stvaraju vise sansi, njima remi vise odgovara, drugo Adzem je odigrao i vodio mnogo gradski derbija i mislim da ce pokusat iznac taj provokativni faktor koji koriste u zadnjih 5 godina uspjesno i bolje nego mi, takodje ulaze u derbije mnogo motivisivani nego mi (SLOZIO SE KO NE SLOZIO)

Mi nemamo kvalitet koji je uigran dote mjere da mi mozemo uzet utakmicu na takav nacin. Takodje manijaci su odradiki odlican poso jer su svoim kanalima ubacili musicu da smo bezpara da plate kasne itd itd, takodje odradili su podmuklo da nam zabrane dolazak na grbavicu a da uzvrat dobiju 20% kapaciteta grbavice..

Ovo je dokaz da nas klub i navijaci nemaju sinergiju suradnju, posebno od onda kad smo osvoili kup sa zoranom, a pocelo je od trenutka kad je Mirza Varesanovic preuzo klub i ispunio zacrtani cilj..

Takodje danas Admir Adzem je indirektno prozvao nas klub da bi pokrijo svoje neznanje, i pozivao da se ubije ZORAN ZEKIC (tacnije objesi) kao koliko je spiceva doveo a spica opste nismo doveli u zadnjem prelaznom roku..

Mogli bi ih lagano uzet ako Gulijashvili promjeni svoj pristup i svoju statistiku i podredi se timskom uspjehu ili bude klupiran al posto je on neka zasticena sorta radi njega ocekujem poraz

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 04 dec 2025, 20:38

04 dec 2025, 20:24
04 dec 2025, 20:02
04 dec 2025, 19:57

Ma garant je isto 8 KM, ovo se godinama desava i uvijek polemike. Zakonski ne smijes tribine istog "ranga" prodavat po razlicitim cijenama. Sjever i jug su identicne tribine, nijedna nije natkrivena, obje su iza gola itd. Ne mozes ti zakonski stavit sjever za 8 a jug za 10. Onda se radi ovaj trik sa clanovima, samo za clanove kojih svakako ima preko 5k. Oni ce komplet sjever stampat kao da je za clanove i to je to.

Barem je tako bilo prije kad objave da je sjever 10 (za clanove 5). Nikad sjever za cenera nije isao.
Da mi je samo znat kad si ti zadnji put kupio kartu.
Govorim za sjever i derbi, kad objave tako razlicite cijene. Zadnji put na sjeveru na rodjendanu grupe 2017. protiv Celika. Zadnji derbi na sjeveru 2016. kad nam je Stevanovic zabio. Tad je ovo bila redovna praksa, da stave sjever 10 (za clanove 5), i uvijek se prodavalo po petaka.
Valjda su onda njima za jug bar 10 KM stavili.
Pogrešno od naših je što nisu objavili i cijene za one koji nisu članovi pa je vjerovatno nastala ova zabuna.

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 04 dec 2025, 21:18

Tačno se ovdje vidi ko ne ide na utakmice :rol:
Ko god je otišao na bar jedan derbi u zadnjih 5 godina zna da je ovo praksa da ne bi mi plaćali za sjever ko gurbeti za jug. Al kako će to znat neko ko očito godinama nije kročio na stadion nego visi po forumu...

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 04 dec 2025, 21:29

04 dec 2025, 20:11
Lakše nego ikad i to već u prvom poluvremenu.
Taman vas pohvalim da ne pisete ovakbe stvari i odmah ste poceli. Navijacki, normalno je da zelimo pobjedu, ali kad god se unaprijed ovako pisalo, uzmu nas. Zato tisina, red i disciplina.

1:0 i ja zadovoljan.
1946

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 04 dec 2025, 22:15

Šta imamo šutit, dolazi nam trenutno najveća ohrdina od ekipe u ligi. Raskovat ih još u prvom poluvremenu a ovog njihovog tiktokera poslati 2 kilometra sjevernije od stadiona u ustanovu kojoj i pripada.

SAMO SARAJ'VO.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 04 dec 2025, 22:24

Možemo dobiti i 10:0, ja im (igračima) se opet poserem u usta i dobro nogom naguram za sav ovaj horor koji su nam priredili ove sezone.

laznokrilo
Kontakt:

Post Postao/la laznokrilo » 04 dec 2025, 23:16

▶️ Neugodni mladi trener: Eldin Čengić preuzima klupu Igmana

Vodio je nekada Mladost DK i trenirao FK Sarajevo B.
Sta je sad ovo?
Ko ce preuzet B tim?

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 dec 2025, 23:25

laznokrilo je napisao/la:
04 dec 2025, 23:16

Sta je sad ovo?
Ko ce preuzet B tim?
Pa Igman ti je nova filijala. Zato i preuzima. Igman = B tim.
Mamić - Badzak - Mirvic.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 04 dec 2025, 23:28

04 dec 2025, 17:45
KarloIvandic je napisao/la:
04 dec 2025, 14:19
Samo da Adzema ne otjeraju danas.
Ne bi se ja puno nasladjivao,ako se ne varam on nema poraza protiv nas uz 4 pobjede i 1 remi iz 5 utakmica.
Samo oprezno,zayebali smo se sto nismo dobili ove 3 utakmice i mirne glave usli u derbi prebacivsi sav pritisak na njih.Oni su bas u qurcu iz 5 kola svega 2 boda uzeli,ako budemo ekipa pobjedit cemo.Ako nastave tjerati ego i sebicnost zarad vlastite statistike X plafon.
Ima poraz iz onog prvog mandata, kad smo s Kodrom dobili na Grbavici 1:2. :mrgreen:
GRMI SA SJEVERA!
1946

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 dec 2025, 23:44

04 dec 2025, 23:28
KarloIvandic je napisao/la:
04 dec 2025, 14:19
Samo da Adzema ne otjeraju danas.
Ne bi se ja puno nasladjivao,ako se ne varam on nema poraza protiv nas uz 4 pobjede i 1 remi iz 5 utakmica.
Samo oprezno,zayebali smo se sto nismo dobili ove 3 utakmice i mirne glave usli u derbi prebacivsi sav pritisak na njih.Oni su bas u qurcu iz 5 kola svega 2 boda uzeli,ako budemo ekipa pobjedit cemo.Ako nastave tjerati ego i sebicnost zarad vlastite statistike X plafon.
Ima poraz iz onog prvog mandata, kad smo s Kodrom dobili na Grbavici 1:2. :mrgreen:
Zar ih nije Osim tad vodio?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 05 dec 2025, 00:08

Obojica bili na klupi, on je bi kao neki kvazimentor njima.

Ibraković poslije tekme izjavio da je trebalo biti 1:7 :mrgreen: Neka ljepša i optimističnija vremena :mrgreen:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 dec 2025, 00:29

04 dec 2025, 23:44
04 dec 2025, 23:28

Zar ih nije Osim tad vodio?
Zvanicno Adzem. Ima onaj kultni video poslije Krsteovog gola kako Osim dolazi da mu yebe mater. :rol:
Osim se tad vodio kao neki SD
GRMI SA SJEVERA!
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 dec 2025, 06:52

U danasnjem fudbalu nema podcjenjivanja nikod (Rudar P).

Jel danas trebao izac novi klip

Banic
Ristovski Bralic Mujkic
Keremech adem turda ignjatov began
Mlinaric Gulijashvili

Ovako bi ja, ristovski je inteligentan igrac fizicki jak igrac a ima i moc ponavljanja, Keremech je brz, brzo se moze da vrati al posto je defanzivno truba i upravo radi toga njih dvoicu sam stavio na istu strani

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 05 dec 2025, 07:27

laznokrilo je napisao/la:
04 dec 2025, 23:16

Sta je sad ovo?
Ko ce preuzet B tim?
On je trebao u hr otici u Dugopolje i povuci nekoliko igraca iz B ekipe.

B ekipa, nisam 100% siguran, al se ukida.

Jer kod nas, sto danas dogovoris to sutra ne postoji.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.