Pa samo po CVu je bolji trener, imamo najlosijeg trenera mozda cak i u ligi, da ne poredim proslu sezonu ovaj dio i sad. Ova bahatost ga je otjerala skoro na pocetku, nece jos dugo.Argentina je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:00Zamisli u kakvom smo belaju mi kad je Coric bolji od Adzema. Ova demagogija, mahalastina i zaljenje na presicama. Koga briga za druge klubove, kakav je to alibi? Imamo svoj klub, bavi se stanjem igre i pristupom!!!
Sta so dobili suspenzijom Krpica&Radovca?
Sta smo dobili pojacanjima koja je birao?
Koga je od mladih stavio?
Napadac kojem se radujemo?!
Kapitenska koja leta, pa sad nemamo ni kapitena ni golmana kako treba?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
Previse mi očekujemo, prvo jedino sto valja u klubu su navijači.
Sve ostalo, igraci na prst jedne ruke mozes nabrojati ko valja:
AlIć, Karamarko, Boljević, Milosevic, Sosic to je jedini neki kvalitet koji imaš i koji mogu nesto uraditi.
Ostali svi su mrtvi prosjek i ispod prosjeka.
Niti ćemo ispasti, niti ćemo osvojiti ligu. Lagano 3/4 mjesto i Evropa.
AlIć, Karamarko, Boljević, Milosevic, Sosic to je jedini neki kvalitet koji imaš i koji mogu nesto uraditi.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Koliko vidim Danga jos nije naso klub izvinite se momku fino i ponudite mu novca koliko zeli Koningsa Rakica i Hamzu vratit odakle su i dosli veci klocevi od njih nisu dugo hodali Grbavicom
- akisarajevo92
- Kontakt:
par puta mu je zasmetalo kastastrofalno stanje terena, vjerujem da ce na pravim travnjacima biti jos boljiFerroviere1987 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:05
Ismail – Dugo nisam primijetio pravog box-to-box igrača. Pleše momak s loptom, marokanska samba. Jak na nogama, savršen prvi korak, osjećaj za prostor. Zapala mi je jedna situacija oko 60. minute šalje loptu slabijom lijevom nogom, ona pada između peterca i penala Janje gleda ko tele. Ne postoji savršenija duga lopta od te. Ali na stranu što kod nas nema ko dati gol, samo jedna zamjerka: oko 70. minute vidjelo se da više ne može, da je slab sa snagom, a vjerujem da ovo nije prevelik intenzitet za njega. Očekivao sam da momak s otoka u ovoj ligi može 90 minuta bez problema, ali sve u svemu — pravi veznjak.
Don't believe the hype.
Nit nam treba Danga, nit Mulalić i Ćorić, a ponajviše netrebaju nam i mnogi od ovih trenutnih.
-
AhmedNurudin
- Kontakt:
Ima Danga klub, u Kuvajtu ja msm ali nakon nekih promašaja danas Lazi Popoviću bi se izvinuo...Ferroviere1987 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:10Koliko vidim Danga jos nije naso klub izvinite se momku fino i ponudite mu novca koliko zeli Koningsa Rakica i Hamzu vratit odakle su i dosli veci klocevi od njih nisu dugo hodali Grbavicom
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Al nije mi jasno zasto bi doveo napadaca koji u 200 utakmica zabije 20 plus Rakic koji je doso iz prejake Litvanije i Jaganjac koji sa 3 metra promasi go od 7 i po metara kako mislis da ce kod nas davat golove il mislis pogodit slucajno sa njima ispade bolji mali iz Arsenala nego ovi kreteni
Najveca bruka od svega je ovo poredjenje Koningsa i Juricica.Tog istog Juricica su odbili pod izgovorom kako su zabrinuti za njegovu prijasnju povredu krizni ligamenata.Sad je fol prica da se uklopio u Borac.Dno dna.Adzeme odlazi!
Brko iz druge galaksije!
- Hrammm1921
- Kontakt:
Mamba21 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:10Previse mi očekujemo, prvo jedino sto valja u klubu su navijači.
Mamba zaboravi na 3 mjesto ako se ne pojacas sa 4-5 igraca
Derbi da je ostati neporazen, onda imas Radnika i Slogu kuci
7b iz tri tekme nam donosi mir u kuci i nastavak fajta nadam se sa boljim sefom i jos par novih pojacanja
-
Rivaldinho
- Kontakt:
delinjo je napisao/la: ↑04 dec 2025, 17:35odlazi dzukelo sa nase klupe,pojma nemas,malo.bar obraza i idi sad supcinoRivaldinho je napisao/la: ↑04 dec 2025, 17:32Prije svega sjajna utakmica, vidjela se želja i zaista sjajno zalaganje sto je rezultiralo povratkom na dva razlike i sijaset prilika koje nisu htjele.
Sto zbog brzopletosti i želje sto oranice koja je gora od livade koju smo imali prije 10 godina.
Sto se trenera tiče, sjajna presica tako se vodi razgovor kada u klubu planiraš ostati dugo vremena.
Ako se dobro sjećam Admir adzem je zadnji trener koji nam je donio trofej i promovirao sijaset mladih igrača od kojih smo imali korist.
Puna podrška treneru sa jasnom vizijom, bez obzira ko nam došao od investitora ili ne.
Adzemu se treba suditi nakon 3 godine ugovora, kako to radi većina ozbiljnih klubova koji vjeruju u sistem bilo da se radi o našim klubovima poput Zrinjskog ili svjetskim poput Manchestera.
Admir adzem je dokazani materijal da može voditi želju u ovoj ligi i sve drugo bi bilo samo gašenje požara koji još to nije.
Za vas sve koji želite promjenu trenera ste ili strašno zlonamjerni, ili ste neki sitni plaćenici i kalkulanti ili ( sto je većina) isfrustrirani navijači kojima je ticket pao na poluvremenu pa idete po popravni.
Savjetujem vas da šutite i ne kontaminirate digitalni prostor sa nečim o čemu pojma nemate.
Selam
Po dostupnom i korištenom vokabularu pretpostavljam ova treća skupina.
Haj ti zapali jednu i popuni koji iz X u 3 i oba tima daju go.
Selam prijatelju
Smiri se neces jos dugo, saljem ja univerzum ako bude ostavka.Rivaldinho je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:35delinjo je napisao/la: ↑04 dec 2025, 17:35odlazi dzukelo sa nase klupe,pojma nemas,malo.bar obraza i idi sad supcinoRivaldinho je napisao/la: ↑04 dec 2025, 17:32Prije svega sjajna utakmica, vidjela se želja i zaista sjajno zalaganje sto je rezultiralo povratkom na dva razlike i sijaset prilika koje nisu htjele.
Sto zbog brzopletosti i želje sto oranice koja je gora od livade koju smo imali prije 10 godina.
Sto se trenera tiče, sjajna presica tako se vodi razgovor kada u klubu planiraš ostati dugo vremena.
Ako se dobro sjećam Admir adzem je zadnji trener koji nam je donio trofej i promovirao sijaset mladih igrača od kojih smo imali korist.
Puna podrška treneru sa jasnom vizijom, bez obzira ko nam došao od investitora ili ne.
Adzemu se treba suditi nakon 3 godine ugovora, kako to radi većina ozbiljnih klubova koji vjeruju u sistem bilo da se radi o našim klubovima poput Zrinjskog ili svjetskim poput Manchestera.
Admir adzem je dokazani materijal da može voditi želju u ovoj ligi i sve drugo bi bilo samo gašenje požara koji još to nije.
Za vas sve koji želite promjenu trenera ste ili strašno zlonamjerni, ili ste neki sitni plaćenici i kalkulanti ili ( sto je većina) isfrustrirani navijači kojima je ticket pao na poluvremenu pa idete po popravni.
Savjetujem vas da šutite i ne kontaminirate digitalni prostor sa nečim o čemu pojma nemate.
Selam
Selam prijatelju
Fk Željezničar.
Uvjeren sam da imamo ok ekipu za Evropu tj za borbu, mozemo biti top4 sto se i pokazalo kroz sezonu. Samo je sve lose selektirano.
Fk Željezničar.
Ma ne može me niko ubijediti da mi imamo slabu ekipu. Fale još 2-3 igrača uz školovanog trenera i ova ekipa bi bila egal sa Borcem i Zrinjskim, u to sam 100% uvjeren.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:05Malo pozitivnih stvari od danas:
Ismail – Dugo nisam primijetio pravog box-to-box igrača. Pleše momak s loptom, marokanska samba. Jak na nogama, savršen prvi korak, osjećaj za prostor. Zapala mi je jedna situacija oko 60. minute šalje loptu slabijom lijevom nogom, ona pada između peterca i penala Janje gleda ko tele. Ne postoji savršenija duga lopta od te. Ali na stranu što kod nas nema ko dati gol, samo jedna zamjerka: oko 70. minute vidjelo se da više ne može, da je slab sa snagom, a vjerujem da ovo nije prevelik intenzitet za njega. Očekivao sam da momak s otoka u ovoj ligi može 90 minuta bez problema, ali sve u svemu — pravi veznjak.
Joao Erick – Mislim da je lik imao 99% tačnih dodavanja danas. Toliko je siguran, samopouzdanje na nivou. Šut odličan, svaki centaršut mu je bio opasan. Danas klasični defanzivni vezni kojem je rola holding midfielder i koju odrađuje savršeno.
Opaska: Erick i Ismail mogu igrati zajedno isključivo ako je ispred njih igrač tipa Šošić. U 4-4-2 ne može nikako, jedino na individualni kvalitet da nešto naprave kao danas.
Matej Cvetanoski – Naš najbolji igrač, ubjedljivo. Preopasan, okomit, sebičan jest, ali ko bi dodavao više ovim debilima? Namjestio im je danas gomilu šansi i opet ništa. Pati dosta radi njih siguran sam da bi imao na kontu više asistencija i golova da ima podršku u napadu.
Deni Milošević – Profesionalac, dobar momak, skroman, nivo iznad naše lige definitivno. Igrao je na poziciji koja mu nikako ne paše, i opet je maestralno odigrao. U 4-3-3 bi se bolje snašao kao prednji vezni, jer je momak kreator, otvara prostor i stvara sam sebi šansu. Ono što je najbitnije u fudbalu — kretanje bez lopte. Međutim opet dolazimo do toga da nam fali kvalitet koji bi ispratio ove momke.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
Rivaldinho
- Kontakt:
Nije druže, računica je jednostavna mi ne možemo svaki mjesec mijenjati trenera mijenjati igrače mijenjati uprave i čekati ko zapete puške za bilo kakav kiks da se naseremo bilo kome.Lokomotifa je napisao/la: ↑04 dec 2025, 17:54E čuj mi koji tražimo smjenu trenera smo plaćenici i kalkulanti, a ovi koji traže da Adžem ostane su Željine patriote.
Na šta si Željo spao, jedan bod iz četiri utakmice i mi treba da aplaudiramo.
Taj pristup nije donio ništa Sarajevu a mi smo u kudikamo lošijoj poziciji financijski da radimo takve akrobacije.
Da je takav pozitivan šok donio ikad kakav hajr svako bi normalan podržao.
Kada ostavimo ljutnju trebamo realno pogledati stvari, izbaciti frustraciju je skroz uredu ali lovit vještice pogotovu na ljude koji nisu zaslužili nema smisla.
Dat covjkeu tri godine da odradi ugovor do kraja pa ćemo onda podvlačit refu valjal ili ne.
15 godina nismo vidjeli titule i u 15 godina smo promjenili 10 uprava i 40 trenera.
Znaci puna podrška Admiru Adzemu i bilo kojoj upravi koja mu se ne miješa u posao, kad smo mogli 15 godina bez titule po tom modelu mijenjaj da bi zadovoljio navijače možemo i 3 ovako.
-
Rivaldinho
- Kontakt:
Pablo11 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:42Smiri se neces jos dugo, saljem ja univerzum ako bude ostavka.Rivaldinho je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:35
Selam prijatelju
Ajde, nemoj mi pričati
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Bukvalno to je tako i tako ce bit od pocetka januara, polusezonu iskoristit za evropu uigravanje i probat kup, a sljedece sezone se pali masina.....Lynx je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:46Ma ne može me niko ubijediti da mi imamo slabu ekipu. Fale još 2-3 igrača uz školovanog trenera i ova ekipa bi bila egal sa Borcem i Zrinjskim, u to sam 100% uvjeren.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:05Malo pozitivnih stvari od danas:
Joao Erick – Mislim da je lik imao 99% tačnih dodavanja danas. Toliko je siguran, samopouzdanje na nivou. Šut odličan, svaki centaršut mu je bio opasan. Danas klasični defanzivni vezni kojem je rola holding midfielder i koju odrađuje savršeno.
Opaska: Erick i Ismail mogu igrati zajedno isključivo ako je ispred njih igrač tipa Šošić. U 4-4-2 ne može nikako, jedino na individualni kvalitet da nešto naprave kao danas.
Matej Cvetanoski – Naš najbolji igrač, ubjedljivo. Preopasan, okomit, sebičan jest, ali ko bi dodavao više ovim debilima? Namjestio im je danas gomilu šansi i opet ništa. Pati dosta radi njih siguran sam da bi imao na kontu više asistencija i golova da ima podršku u napadu.
Deni Milošević – Profesionalac, dobar momak, skroman, nivo iznad naše lige definitivno. Igrao je na poziciji koja mu nikako ne paše, i opet je maestralno odigrao. U 4-3-3 bi se bolje snašao kao prednji vezni, jer je momak kreator, otvara prostor i stvara sam sebi šansu. Ono što je najbitnije u fudbalu — kretanje bez lopte. Međutim opet dolazimo do toga da nam fali kvalitet koji bi ispratio ove momke.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Kvalitetan trener plus 4 5 kvalitetni igraca i moze se evropa izborit.Ima ovde kvaliteta al su neki ubjeni u pojam.Glavu cu dat da bi nam u ovoj situaci valjali Krpic i Radovac al eto.Mislim na trenutno samo.Svakako nisam njihov fan i trebalo bi i nji rijesit.
Nekolicinu treba otjerat,Rakic,Pejic,Obradov,Konings,Sukilovic i jos probrat Trupe,Jaganjac.Zao mi Sabica,Garcevica i Gojaka.Ja vjerujem da bi u pravom sistemu oni mogli i tekako valjat.
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 04 dec 2025, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Brko iz druge galaksije!
Ne smijem ni zamisliti sta bi se pisalo ovdje da je Denis Coric u zadnjih 5 utakmica imao 3 poraza i dva remija. To jest da je od 15 mogucih, osvojio 2 boda. I jos da je prije toga najavio kako cemo se pribliziti Borcu i Zrinjskom. A sve su prilike da cemo imati goru sezonu nego lani, a znamo koliki su bili bodovni zaostaci.
Mogu samo pretpostaviti sta bi se sve pisalo na njegov racun. Ali posto je Adzem nas, zeljovac, idemo dalje.
Opet kazem, kao sto nisam bio za smjenu Corica, nisam sad ni za smjenu Adzema
zasto ? zato sto od smjene u pola sezone nema nista i to je odlika mahalskog kluba. Nikad necemo postati ozbiljan klub, dok ne ostavimo trenera bar dvije sezone. Kakav god da je.
Mogu samo pretpostaviti sta bi se sve pisalo na njegov racun. Ali posto je Adzem nas, zeljovac, idemo dalje.
Opet kazem, kao sto nisam bio za smjenu Corica, nisam sad ni za smjenu Adzema
Mislim da Adžem nema znanja, pa samim ti da bude trener i 33 godine, a ne 3 neće ništa uspjeti. Nekad he bolje presjeći na vrijeme nego se dovesti u situaciju da se borimo za opstanakRivaldinho je napisao/la: ↑04 dec 2025, 18:46Nije druže, računica je jednostavna mi ne možemo svaki mjesec mijenjati trenera mijenjati igrače mijenjati uprave i čekati ko zapete puške za bilo kakav kiks da se naseremo bilo kome.Lokomotifa je napisao/la: ↑04 dec 2025, 17:54E čuj mi koji tražimo smjenu trenera smo plaćenici i kalkulanti, a ovi koji traže da Adžem ostane su Željine patriote.
Na šta si Željo spao, jedan bod iz četiri utakmice i mi treba da aplaudiramo.
Taj pristup nije donio ništa Sarajevu a mi smo u kudikamo lošijoj poziciji financijski da radimo takve akrobacije.
Da je takav pozitivan šok donio ikad kakav hajr svako bi normalan podržao.
Kada ostavimo ljutnju trebamo realno pogledati stvari, izbaciti frustraciju je skroz uredu ali lovit vještice pogotovu na ljude koji nisu zaslužili nema smisla.
Dat covjkeu tri godine da odradi ugovor do kraja pa ćemo onda podvlačit refu valjal ili ne.
15 godina nismo vidjeli titule i u 15 godina smo promjenili 10 uprava i 40 trenera.
Znaci puna podrška Admiru Adzemu i bilo kojoj upravi koja mu se ne miješa u posao, kad smo mogli 15 godina bez titule po tom modelu mijenjaj da bi zadovoljio navijače možemo i 3 ovako.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Lynx, NazorUso, Sarun i 46 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)