NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Kakav je ovo muk?
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
legendarnadruga
- Kontakt:
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
malo te rezolucija yebe
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Nisam vidio uglavnom pola miliona grad odvaja za Jedinstvo za iduću godinu sto je dosta dobra cifra od grada
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
I kantonalna vlada ce dati , garant 
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Pa ako ćemo realno Jedinstvo je jedini klub na kantonu koji bez problema može privući 2000 ljudi na stadion samo da se stvari malo urede.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma grad je uvijek tu, to je najmanji problem. Treba na tu cifru dodati jos toliko. U tom grmu lezi zec..
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Sutra 5.12.2025. u 13:00 sati zakazan je sastanak Gradonačelnika i Upravnog odbora NK Jedinstvo, Upravni odbor je ponudio ostavke, jer jednostavno ljudi u ovome sastavu pored svojih privatnih obaveza ne mogu dalje bez dodatne pomoći tj. uključivanja dodatnih ljudi.
Ja se iskreno nadam da će se naći zajednička riječ, jer po nekim mojim saznanjima bili su i više nego transparentni, jednostavno u ovome trenutku nemamo ljude koji žele i mogu više uraditi za ovaj klub.
Ima tu dosta propusta, puno toga je moglo biti bolje, ali kad se sve realno uzme u obzir ovo je naša ponajbolja polusezona u posljednjih deset godina, a napokon smo dočekali i određene infrastrukturne promjene.
Ja se iskreno nadam da će se naći zajednička riječ, jer po nekim mojim saznanjima bili su i više nego transparentni, jednostavno u ovome trenutku nemamo ljude koji žele i mogu više uraditi za ovaj klub.
Ima tu dosta propusta, puno toga je moglo biti bolje, ali kad se sve realno uzme u obzir ovo je naša ponajbolja polusezona u posljednjih deset godina, a napokon smo dočekali i određene infrastrukturne promjene.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Nadam se da ce se predomisliti…Ovo bi bio korak unazad u svim aspektima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.