FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- relativizam
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I ovaj Zeljo kao i mi, kad nam treba gol kraj utakmice ne znamo sastaviti dva tri pasa da to izgleda smisleno.
Joj majko draga ako ne dobiju ovakav zeljeznicar sve ih poslati u b tim a ove iz b tima neka završe sezonu
Joj majko draga ako ne dobiju ovakav zeljeznicar sve ih poslati u b tim a ove iz b tima neka završe sezonu
Evo objavili su za karte
-
Hordas1990
- Kontakt:
Pa brate Ljajic je potpisao prije haman po godine.Pitar6785 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 15:47Vidjecemo sutra sta ce bit; al ima dosta nelogicni stvari
PRAVIS B TIM, dovedes 20 igraca a duzan 15 k km za opremu.
Dovodis u akademiju 5-6 igraca u svaku kategoriju
Dolaziti naknadno cimirot adem a igracima kasni plata, zasto bi Adem dosao kao da je on dosao u FK SARAJEVO bez da he ikog pitao jel sve na vrijeme.
Juniori uzeli u Širokom 1:3.
Derbi bez navijača, no worries.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pobjede su ostvarile i ekipe u15 i u17
Pioniri FK Sarajevo upisali su novu, sigurnu pobjedu u sklopu zaostalog 5. kola Premijer omladinske lige BiH. Naši mladi bordo momci savladali su Borac rezultatom 2:0, a mrežu su pogađali Dudo i Šaldić
Kadeti FK Sarajevo uspješno su zaključili polusezonu!
U zaostaloj utakmici 5. kola, naši momci slavili su 3:0. Dva pogotka postigao je Amer Sirćo, dok se jednom u listu strijelaca upisao Salimović
Sirćo 14 utakmica i 27 golova.ali ne dobija poziv za U17 reprezentaciju BiH
Pioniri FK Sarajevo upisali su novu, sigurnu pobjedu u sklopu zaostalog 5. kola Premijer omladinske lige BiH. Naši mladi bordo momci savladali su Borac rezultatom 2:0, a mrežu su pogađali Dudo i Šaldić
U zaostaloj utakmici 5. kola, naši momci slavili su 3:0. Dva pogotka postigao je Amer Sirćo, dok se jednom u listu strijelaca upisao Salimović
Sirćo 14 utakmica i 27 golova.ali ne dobija poziv za U17 reprezentaciju BiH
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Ne zna se ko je gori
Mi smo u minusu jer imamo trenera koji ne zna nista pa ni nahajcati igrace za razliku od adzema
Mi smo u minusu jer imamo trenera koji ne zna nista pa ni nahajcati igrace za razliku od adzema
Šteta za juniore, ali ako Bog da bit će na kraju sezone.Turo je napisao/la: ↑04 dec 2025, 16:24Pobjede su ostvarile i ekipe u15 i u17
Sirćo 14 utakmica i 27 golova.ali ne dobija poziv za U17 reprezentaciju BiH![]()
-
AuroraBorealis
- Kontakt:
Pa koje su sad cijene za clanove a koje za one koji nisu
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Hajde braco ko moze na sjever u nedjelju
Vazno je da nas ima na sjeveru i da osjete igraci takav sjever
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 16:36Hajde braco ko moze na sjever u nedjelju
- Maroon1946
- Kontakt:
Malo mi za sriću triba
Samo jedna da sjedne Francisu na volej opet
Zeljkan 5 utakmica bez pobjede. Ko da gledam, da ce to prekinuti protiv ovih nasih balerina.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 16:36Hajde braco ko moze na sjever u nedjelju
[/quote
Trenutno smo mi dosta gori bas smo pali sa igrom a i golovi nas nece a oni ce doc nalozeni bas pogotovo nakon ovog danas a adzemu je biti ili ne biti.Kakve smo srece na nama ce niz prekinutKarloIvandic je napisao/la: ↑04 dec 2025, 16:29Ne zna se ko je gori
Pa dobro nije bas da smo gori.samoSA je napisao/la: ↑04 dec 2025, 17:10Trenutno smo mi dosta gori bas smo pali sa igrom a i golovi nas nece a oni ce doc nalozeni bas pogotovo nakon ovog danas a adzemu je biti ili ne biti.Kakve smo srece na nama ce niz prekinutKarloIvandic je napisao/la: ↑04 dec 2025, 16:29Ne zna se ko je gori

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koliko god losi bili kuci smo opet neporazeni haha.Aduka87 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 17:37Pa dobro nije bas da smo gori.samoSA je napisao/la: ↑04 dec 2025, 17:10Trenutno smo mi dosta gori bas smo pali sa igrom a i golovi nas nece a oni ce doc nalozeni bas pogotovo nakon ovog danas a adzemu je biti ili ne biti.Kakve smo srece na nama ce niz prekinutKarloIvandic je napisao/la: ↑04 dec 2025, 16:29Ne zna se ko je gori
![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne bi se ja puno nasladjivao,ako se ne varam on nema poraza protiv nas uz 4 pobjede i 1 remi iz 5 utakmica.
Samo oprezno,zayebali smo se sto nismo dobili ove 3 utakmice i mirne glave usli u derbi prebacivsi sav pritisak na njih.Oni su bas u qurcu iz 5 kola svega 2 boda uzeli,ako budemo ekipa pobjedit cemo.Ako nastave tjerati ego i sebicnost zarad vlastite statistike X plafon.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Gori smo u smislu da smo bas u losoj formi ne ide nas go a i psihicki smo bas pali.Da imamo na papiru bolje igrace to stojiAduka87 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 17:37Pa dobro nije bas da smo gori.samoSA je napisao/la: ↑04 dec 2025, 17:10Trenutno smo mi dosta gori bas smo pali sa igrom a i golovi nas nece a oni ce doc nalozeni bas pogotovo nakon ovog danas a adzemu je biti ili ne biti.Kakve smo srece na nama ce niz prekinutKarloIvandic je napisao/la: ↑04 dec 2025, 16:29Ne zna se ko je gori
![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Kimun, trunks1946 i 26 gostiju.