FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Volim te Zeljo.I kad gubiš tu smo mi tvoji vjerni ludzaci.Kako igramo negledam radi Adzema.Frajer mi vid oduzeo.Vrat me boli od njegove taktike nabijanja lopte.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Gledaj ovog idiota sta fuli. Pa **** im pleme obojici.avalPacidoroP je napisao/la: ↑04 dec 2025, 15:04Kad vidim da nesto komentarise odmah gasim forum..BarbareZeljin je napisao/la: ↑04 dec 2025, 15:00Buraz tebi je sve dobro. Ti si ko apaurin. Prestani nam vrijedjati inteligenciju. Pa nismo maloumni ili nova stvar filozofije da se pravimo budale i sljepci. Ljudi ti 3 gola daju iz 3 situacije. Jaganjac i Rakic 4 mjeseca ne mogu da dodju sebi. Iz puno izgledniji situacija ne mogu da pogode. Dali 3 gola ukupno za 4 mjeseca
Nodi odbij vise od teme!
koji je retard jaganjac
- WeekendOffender
- Kontakt:
Rakic i Jaganjac su dvije najvece sramote fudbala, i Adzem zajedno sa njima sto ih jos uvijek drzi u igri, pa bolan Boljevica i Pejica da ubacis na spica napravice nesto vidis da su ovi maloumni covjece
Curva Sud
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Ma i trebamo izgubit debili smotani
Cveta nije bio u ofsajdu jer se ovaj zaletio da cuva gol i frajer opali u branjenu stranu...
- Riquelme1921
- Kontakt:
De stavi panj ispred gola prije će gol dat
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Velid Spaho
Nisu krivi ni Rakić ni Jaganjac, oni su ograničeni i nikad neće biti pravi fudbaleri, kriv je onaj ko ih je doveo i upario ih zajedno.
Adžeme, rekao si kada si dolazio, ako ne bude poboljšanja da ćeš sam otići, mislim da je vrijeme
Adžeme, rekao si kada si dolazio, ako ne bude poboljšanja da ćeš sam otići, mislim da je vrijeme
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Gledaj ovog adzema **** li ti boga dragog izvadi ismaila najbolji igrac na terenu
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sta fulaju
Vidi izmjena...
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vadi najboljeg igraca 

Adzeme krme jedno,
Dozvolio si da Lausevic ode. Nisi htio Juričića. Ali si zato doveo Rakica i Koningsa.
Konjina jedna, nijednog mladog igrača nisi isforsirao a trebao si ako ništa Gojaka.
Adzeme, prije tebe niko od trenera nije imao toliko slobode da dovede igrače koje je god htio. To je bilo uskraćeno i Coricu i Basicu. A drugima prije njih samo sto su naslijedili klocine od igrača .
Debilu.
Dozvolio si da Lausevic ode. Nisi htio Juričića. Ali si zato doveo Rakica i Koningsa.
Konjina jedna, nijednog mladog igrača nisi isforsirao a trebao si ako ništa Gojaka.
Adzeme, prije tebe niko od trenera nije imao toliko slobode da dovede igrače koje je god htio. To je bilo uskraćeno i Coricu i Basicu. A drugima prije njih samo sto su naslijedili klocine od igrača .
Debilu.
Šta ovo pjevaju Manijaci?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Bolje igrali pod Edisom s gorom ekipom
-
Railwayman30
- Kontakt:
Ovaj Klafuric cini mi se da ima najbolji skor protiv nas.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Kakva izmjena strucnjaka
Duplira boljevica sa cvetom da jedan drugom smetaju, vadi osiguraca i ostavlja ovo drvo u napadu...
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Anpa, AvantiBL, Dofu, ErosViverosViv, FrDiHu, Google Adsense [Bot], Hilmo123, inzomni, itatabisine, kirba, knoa, kontra, Lokomotifa, Maestro^^, Mamba21, MostarNeretva, Railwayman30, showaphotography, teamnorth1989, UltraSa46, zastitaIdentiteta i 240 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)