Nakon Borca, ovde sam apostrofirao da su Rakic i Jaganjac nasi najgori igraci. Od njih je samo gori strucni stab koji obojici daje minute. Takodjer opet moram spomenuti Ericka, lik je u ocajnoj formi, nema ga u napadu, nema ga u odbrani, samo mlatara rukama i zato lose igramo, jer u dosadasnjem djelu prvenstva puno se igra gradila na njemu i oko njega. U situaciji kod drugog gola, on jasno vidi Tomica ispred sebe koji je sam i ne pokusava da se vrati da ga zatvori, tek kada je Tomic iz drugog pukusaja sutnuo loptu Erick je tu bio ono pro forme.
U posljednjoj trecini terena svi nasi pasovi su lahko predvidljivi, pogotovo od Milosevica, Rakica, laznog Kanea. Opet Milosevicu se ne moze puno ni prigovoriti jer lik trci ko navijen, trudi se, pokusava nesto izmisliti, ovi ostali ne znaju ni osnovno. Nadahnuce i inspiracija malog Ismaila pokazuje kako to zna biti jednostavno, da je on ovaj zadnji pas od Milosevica dobio, rjesio bi ga sutem u okvir gola sigurno, a ne pokusaj duplog pasa (to je ono, samo da lopta nije kod mene, mislio sam da ces krenuti na dupli).
Nevjerovatno je da ekipa koja je okrenula borac na poluvremenu, dobila glat zrinjskog kuci, pa haman i u gostima (da nije bilo Muftine greske), razbila pitare, sada je na pragu cetvrtog poraza u ligi. Nesto ne stima definitvno. Kada ovako gledas pa ne moguce da mali Gojak, Sabic nemaju mjesto u prvih 11. Nista oni nisu losiji. Sad u nastavku ako uvede Boljevica i stavi ga na laznu 9ku, onda je ovo stvarno veci cirkus nego sto jeste. Strucni stab je uspio naseg najboljeg igraca iz prosle sezone klupirati, kapitena i veznog igraca koji moze igrati u bilo kojoj ekipi lige nogirati.