FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako je ocigledna razlika igraca koji se skolovao u evropi i u ovoj nasoj kaljuzi.
Oulad M'Hand i Milosevic
Oulad M'Hand i Milosevic
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Sta je to mufta konkretno danas kriv
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Ismail klasicni box to box a erick holding i legenda stavi njih dvojicu zajedno a kreator deni na krilu jeb0te ne bi takvu postavu ni pijan pravio
- Riquelme1921
- Kontakt:
Sreća pa se i kone svake sezone raspadaju, sa ekipom kakvu imaju trebaju nas masakrirati u nedjelju.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Kriv za gol iz kornera, brate pun **** njegovog kreni i stani pa se vrati, to je drugo sto ga navijaci gotive.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nazovite Krpića neka dođe u hlačama igrati, pogodit će glavom jednom. Yebo te Rakić više
Grupa iznad svakog pojedinca.
Otjerali smo D. Čorića s kojim smo bili na diobi trećeg mjesta, rame uz rame sa ekipom čiji je budžet ne znam ni koliko tačno iznad našeg, gdje je kostur ekipe ostao iz sezone od prije njega i uz par svojih novih igrača nekako se sklepala solidna ekipa i igralo se koliko toliko ok.
Onda je uprava krenula u epski projekat da otjera stručni štab ali i neke ključne igrače da bi smo bili još konkurentniji na vrhu. A sada nezaustavljivo tutnjamo prema 7. mjestu (šesti smo poslije ove utkamice).
NAPOMENA: ekipa koja u posljednjih 5 utakmica ne zna za pobjedu i to uz 3 poraza i 2 remija, koja je za 450 minuta igra dala ukupno 2 gola, uspjela je nama da postigne 3 gola za 15 minuta i to na našem terenu, e to je nešto što više govori o našem jadu nego o njima.
Kako god danas ova utakmica završila, danas je kraj jedne epohe. Vrlo loše epohe.
Onda je uprava krenula u epski projekat da otjera stručni štab ali i neke ključne igrače da bi smo bili još konkurentniji na vrhu. A sada nezaustavljivo tutnjamo prema 7. mjestu (šesti smo poslije ove utkamice).
NAPOMENA: ekipa koja u posljednjih 5 utakmica ne zna za pobjedu i to uz 3 poraza i 2 remija, koja je za 450 minuta igra dala ukupno 2 gola, uspjela je nama da postigne 3 gola za 15 minuta i to na našem terenu, e to je nešto što više govori o našem jadu nego o njima.
Kako god danas ova utakmica završila, danas je kraj jedne epohe. Vrlo loše epohe.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Makar smo dobili veznjaka bravo Ismaile
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bravo arsenal
Doktorska disertacija malog holandjanina danas.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jel ima neko link ?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Magla magla je ba magla .Da su juce igrali uzeli bi jer bi se samo Odinaka i Sedorf vidili.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Buraz igrac sam samcat na drugoj stativi sta pricasELDIABLO20 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 14:39Kriv za gol iz kornera, brate pun **** njegovog kreni i stani pa se vrati, to je drugo sto ga navijaci gotive.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Tacno mi je zao ovog Cvetanoskog sto igra sa ovim slinama poput Rakica, Jaganjca, Odinake...
Curva Sud
Kad se sjetim tamo na proljece, prije nego je Denis otisao rijeci jednog forumasa, prepoznat ce se on sam, “uskoro dolazi bolji trener” …
Unazad 20 godina, jedini trener koji ni na samom startu nije imao moju podrsku. Nek odradi jos ovih 45 minuta, a onda pravac u federalku.
Unazad 20 godina, jedini trener koji ni na samom startu nije imao moju podrsku. Nek odradi jos ovih 45 minuta, a onda pravac u federalku.
Ado kako god završi utakmica vrijeme je…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Bez njega mi smo rang Rudara i PosusjaWeekendOffender je napisao/la: ↑04 dec 2025, 14:47Tacno mi je zao ovog Cvetanoskog sto igra sa ovim slinama poput Rakica, Jaganjca, Odinake...
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Vidi se da Janje razmislja iako je los uzasno al daje znakove zivota Rakic je najnetalentovaniji napadac koji je ikad doso kod nas 10 kila viska tehnika 0 zavrsnica jos veca 0
Ismail,Matej,Deni,Joao ljubim vam **** ostali zapitajte se jestel zasluzili platu
Ismail,Matej,Deni,Joao ljubim vam **** ostali zapitajte se jestel zasluzili platu
Zadnja izmjena: Ferroviere1987, dana/u 04 dec 2025, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Bolji smo
Idemo po prekret
Idemo po prekret
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Hrammm1921
- Kontakt:
I da dobijemo 5:3 , ovakav ulazak u utakmicu je kriv cijeli strucni stab, ja bih sve nogiro !!!
Trenutno korisnika/ca: itatabisine i 23 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)