Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
22
40%
2. Ne
19
35%
3. Dati mu do Nove godine
14
25%

Ukupno glasova: 55

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 03 dec 2025, 23:32

Jel' jos nije otišao?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 03 dec 2025, 23:34

Arvid je napisao/la:
03 dec 2025, 23:28
Slabo se prica kako je Alexis propao.
Zar nismo svi od pocetka sezone saglasni u tome?

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 03 dec 2025, 23:38

Od gegenpressinga do gegendepressinga.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 03 dec 2025, 23:42

Fuerza je napisao/la:
03 dec 2025, 23:23
nerkolfc je napisao/la:
03 dec 2025, 23:16
Fuerza je napisao/la:
03 dec 2025, 23:13
Treba pokušati sa Chiesom na desnom krilu. Salahu hvala za sve, posebno za titulu prošle sezone jer nam je sam donio, ali to je to od njega izgleda. Ne može više.
Eto ne znam koja je razlika u onome sto igra Salah i onome sto igraju Isak, Gakpo i Wirtz vecinu sezone. Ali eto Salahovo je gotovo dok njihovo nije, mozda svi lose igraju zbog formacije i taktike a ne zbog toga sto su individualno losi igraci.
Wirtz i Isak su novajlije i upali su u haos od sezone. Flo polako hvata formu, Isak isto tako. Od njih tek treba da vidimo ono najbolje. Što se tiče Gakpa slažem se, ništa posebno ne igra. A Salah znamo kako može igrati i kako je igrao dok trenutno ništa od toga ne prikazuje. Kod Slota je možda odigrao i najbolju sezonu u životu a u ovoj nije ni blizu stare forme. Volio bih da griješim ali baš mu ništa ne ide.
I Wirtz I Isak nocas odigrali za goli k realno. Hugo je nepravedno klupiran jer Slot nema pojma sta radi.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 03 dec 2025, 23:48

Meni je najčudnije da mu Isak ima prednost u odnosu na Huga i što debil ne igra 4-3-3
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 03 dec 2025, 23:57

BocaJuniors1905 je napisao/la:
03 dec 2025, 23:48
Meni je najčudnije da mu Isak ima prednost u odnosu na Huga i što debil ne igra 4-3-3
Kako ce igrat 433 kad nema igrace za to. Prvo nemas krila ni lijevo ni desno, na sredini Wirtz kao 10ka krene lutati na sve strane, presing se raspadne jer nije Szobo na toj poziciji kao prosle sezone pa nema ko da pokriva za Salaha desno, MacA u ocajnoj formi a i Gravenberch se sve vise zalijece naprijed. Autoput na sredini u toj formaciji.

Pitam se da li Szobo i Wirtz uopste mogu igrati skupa ikako.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 04 dec 2025, 00:21

StevieG8 je napisao/la:
03 dec 2025, 23:57
BocaJuniors1905 je napisao/la:
03 dec 2025, 23:48
Kako ce igrat 433 kad nema igrace za to. Prvo nemas krila ni lijevo ni desno, na sredini Wirtz kao 10ka krene lutati na sve strane, presing se raspadne jer nije Szobo na toj poziciji kao prosle sezone pa nema ko da pokriva za Salaha desno, MacA u ocajnoj formi a i Gravenberch se sve vise zalijece naprijed. Autoput na sredini u toj formaciji.

Pitam se da li Szobo i Wirtz uopste mogu igrati skupa ikako.
Imaš krila i lijevo i desno, Salah i Kijeza, Virc klupa, Slobo desetka
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 dec 2025, 00:50

Koliko god Salah bio katastrofalan ove sezone kao i svi, a svi jako dobro znamo ko je krivac, on bi ovakve utakmice morao igrati. Ma morao bi svaku igrati jer i u suprotnom nista nije drugacije. Bilo mi je drago sto ga je klupirao, ali sada vidim i da nema neke fajde. Zao mi je najvise njega jer ima status legende, i nije zaboravio igrati, samo se uklopio u sivilo. ( I sivilo je šareno za ovo sto gledamo ). Bez obzira na sve sposoban je makar neku frljoku uvaliti. Doduse kada vidim sve ove igrace vodjene od strane najlosijeg trenera u historiji kluba izgledamo kao Gerijatrija FC. Koliko smo jadni pokazuju i komentari da trebamo Chiesu gledati umjesto Salaha, a to je samo jedan od primjera koliko smo se srozali, u masi mnogih. Na Anfieldu vise nismo sposobni dobiti ni Sunderland, mrtvi United, Nottingham Forrest i PSV nas ponize. Dakle, da ne bi nafakaskih golova u zadnjim minutama grcevito bismo se borili za opstanak. United pod vodstvom Ten Haaga je za nas Anchelottijev Milan birvaktile. Da bi stvar bila jos tuznija polahko se navikavamo na ovu agoniju.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 04 dec 2025, 07:34

Tesko ne napisati nestom a da s ene ponavljam ili da ne pisem nesto sto vec vi niste rekli samo cu dodati i nastaviti se na komentar s poluvremena, jako tupi naprijed, manjak ostrine i brzine, sporo se krecu i otvaraju prostor, ne znam do cega je iskreno, kao da ne znaju pozicije i gdje ko treba da otvara. Apsolututno operisani od driblinga, pogotovo krila sto je alfa i omega pravljenja razlike i probijanja onakvih ekipa, Salah i Gakpo su previse jednodimenzionalni odnosno procitani, sredina takodjer ne nudi neku lucidnost osim Wirtza i tu fali Macca koji je od starta sezone van sebe i forme totalno. Ne ide ih ni sut s distance kao neka zadnja opcija probijanja, apsolutno nista nije funkcionisalo.

Postojale su ekipe i prije koje nisu imale neki koknretan stil po kojem su bile prepoznatljive, nekad i van forme ali su su dobijale tekme i osvajale titule, a takve ekipe su imale karaktere i pojedince koji su pravili razliku, ovo kod ovog Liverpoola je mucno za gledati pogotovo jer znam kakva talenat je tu, a kako lose izgledaju...

Btw. Virgil je postao uzasan zadnjih par sedmica i nazalost se utpoio u ova sranja, ocekivan slijed dogadaja s obzirom s kim je igrao odbranu cijelu sezonu, mentalno je i on pao i sinoc je napravio uzasan kiks kod gola, njegov gol cist. Konate je ponovo imao horor ispade koji ovaj put nisu zavrsili kobno, covjek ima probleme s glavom.

Ironija je da je Chiesa mozda spasio Slota ili barem smanjio pritisak. :mrgreen:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 04 dec 2025, 08:35

Finn je napisao/la:
03 dec 2025, 23:34
Arvid je napisao/la:
03 dec 2025, 23:28
Slabo se prica kako je Alexis propao.
Zar nismo svi od pocetka sezone saglasni u tome?
Mislim vise na medije, sva se hajka svela na Salaha i nove igrace.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 dec 2025, 08:46

Hajde da ja vas nesto pitam, ko to nije “propo” ? Pa ne mogu svi zaboraviti igrati lopte majka mu stara… I to je to sto ce nas dodatno ukopati ove sezone, dosta pritiska ce biti na igrace koji igraju u jednom raspalom sistemu, kršu!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 dec 2025, 10:20

SoloControTutti je napisao/la:
04 dec 2025, 07:34
Tesko ne napisati nestom a da s ene ponavljam ili da ne pisem nesto sto vec vi niste rekli samo cu dodati i nastaviti se na komentar s poluvremena, jako tupi naprijed, manjak ostrine i brzine, sporo se krecu i otvaraju prostor, ne znam do cega je iskreno, kao da ne znaju pozicije i gdje ko treba da otvara. Apsolututno operisani od driblinga, pogotovo krila sto je alfa i omega pravljenja razlike i probijanja onakvih ekipa, Salah i Gakpo su previse jednodimenzionalni odnosno procitani, sredina takodjer ne nudi neku lucidnost osim Wirtza i tu fali Macca koji je od starta sezone van sebe i forme totalno. Ne ide ih ni sut s distance kao neka zadnja opcija probijanja, apsolutno nista nije funkcionisalo.

Postojale su ekipe i prije koje nisu imale neki koknretan stil po kojem su bile prepoznatljive, nekad i van forme ali su su dobijale tekme i osvajale titule, a takve ekipe su imale karaktere i pojedince koji su pravili razliku, ovo kod ovog Liverpoola je mucno za gledati pogotovo jer znam kakva talenat je tu, a kako lose izgledaju...

Btw. Virgil je postao uzasan zadnjih par sedmica i nazalost se utpoio u ova sranja, ocekivan slijed dogadaja s obzirom s kim je igrao odbranu cijelu sezonu, mentalno je i on pao i sinoc je napravio uzasan kiks kod gola, njegov gol cist. Konate je ponovo imao horor ispade koji ovaj put nisu zavrsili kobno, covjek ima probleme s glavom.

Ironija je da je Chiesa mozda spasio Slota ili barem smanjio pritisak. :mrgreen:
Pa nema ovo više veze sa taktikom, ni sa igračima. Niko od njih ne vjeruje u Slota i to se vidi potpuno. Nema borbe, želje, ničega i to je sve na treneru. Postoji dovoljno kvalitete da se igra bolje, a ti kući ne praviš nikakav pressing. Igrači izgledaju kao da ne žele biti na terenu i onda igraju kao da ne žele biti na terenu.

Sve ostalo je manje bitno kad se njima ne igra nikako, a Arne izgleda potpuno pogubljeno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 04 dec 2025, 13:09

:opaopa:

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 04 dec 2025, 14:15

Iskreno nikad nisam mirisao holandske trenere, mnogo tvrdoglavi i teski, nekad i bezobrazni. Mislio sam da je Arne drukciji i da ce ga Liverpool dodatno promijeniti na bolje ali pocinje da kenja proljev ima per sedmica sa uzasnim pricama i izgovorima. Bjezanje od odgovornosti i prazna prica bez reakcije me podjseca na neke epizode slicnih holandskih "strucnjaka" koji su dozivljavali sunovrat u drugim timovima. U istim recenicama koje izgovara zapravo upada u vlastitu zamku jer s tim potvrduje da je pogrijesio kod nekih stvari ali kao da se pogubio i ne kapira cak ni to. Zao mi je sto je doslo do ovog stanja uopste ali cinjenice ne lazu...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 dec 2025, 14:20

Ma svi nam krivi a ne mozemo postenu priliku napraviti protiv nikog. Da bar ovi napadaci mase ciste prilike pa da ih nazivamo klocevima, ali mi ni to ne gledamo.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 04 dec 2025, 14:23

Potpuno je sada jasno da smo prvi dio prošle sezone pregurali na faktor iznenađenja jer su se rivali navikli spremati na kloppa, ovaj je promijenio par stvarčica i to je palilo neki period. Nakon što je prošlo nekoliko mjeseci, a to vrijedi za sve trenere jer nešto novo može trajati 4-5 mjeseci max, ekipe su provalile kako se treba igrati protiv nas i tačno se podudara od nekog februara/marta da se ekipa ne može sastaviti.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 04 dec 2025, 17:43

Glavni izgovor da ima jos kredita jer je uzeo titulu :beba:

Vec u sept se vidjelo gdje ce ovo otici.
Leeds bi nam trebao tricu utrpat za vikend :salut:, taman 10 poraz u zadnjih 15 tekmi

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 04 dec 2025, 17:54

Prilicno sam uvjeren da je protiv Leedsa zaista tekma za biti ili ne biti sto se tice Slota, tu neki poraz bi definitivno znacio kraj jer se rjesenje za krizu ne nazire uopste, a s tim porazom bi se ozbiljno spotaknuo i u borbi za top 4 uzeci u obzir formu i igru i koliko ce biti potrebno i nekom drugom da razdrma tim.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 dec 2025, 20:04

Kakav top 4, pa 10 ekipa u ligi je sad glat bolje od nas.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 3 gosta.