FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Glup termin u 13h al eto nadam se da ce bar u 15h biti, vidim isto listica i radnik igraju u 13h na areni pa kontam da nece uzet taj termin.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Jos gore ce im bit ako bude u 15h jer je mostarski u 15:15 tako da sasvim moguce da je 13h definitivno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
100% sam siguran da GULIJASHVILI odigra samo jednu utakmicu za tim, ili bude izmjenjen u 60 minuti ili da udje u 65 minuti da bi lagano pobjedjivali, al izgleda da ima kroz ugovor zagarantiranu minutazu
U zadnje 2 godine 3-4 puta je pisano kasne plate jos nijesan igrac nas nije tuzio.. plus bruku igraca smo istjerali i vjerujem bar 2-3 bi iz zinata pokrenuli tuzbu da ih je klub za pola marke zakino..
U zadnje 2 godine 3-4 puta je pisano kasne plate jos nijesan igrac nas nije tuzio.. plus bruku igraca smo istjerali i vjerujem bar 2-3 bi iz zinata pokrenuli tuzbu da ih je klub za pola marke zakino..
Kako volim što uvijek ove priče pred derbi krenu. Lijepo vi to pokušavate.
Smrdi neka kanalizacija, neke plave fekalije.
Smrdi neka kanalizacija, neke plave fekalije.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Derbi je u nedelju 14:00
-
atomskaNavika
- Kontakt:
Malo Homer i Aylah podcjenjuju da itekako ima navijača koji vode brigu o klubu. Nije ovo paušalna priča da se unosi nemir pred derbi, jer nisu navijači sazvali za sutra Vanrednu skupštinu kluba već Homer i Aylah. A što?
Da bi donijeli odluku o hipoteci na zgradi u Titovoj. Klub diže kredit da plati plate. Zalaže svoju imovinu.
Je l to Homer, Ejdrijen i Rej nemaju pa treba kredit?

Da bi donijeli odluku o hipoteci na zgradi u Titovoj. Klub diže kredit da plati plate. Zalaže svoju imovinu.
Je l to Homer, Ejdrijen i Rej nemaju pa treba kredit?
Sad kad imaš trideset, opet samo misliš ti kome glavu razbiti.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Priča o lošoj finansijskoj situaciji nije isključena.
Na ljeto sam razgovarao sa čovjekom koji nam je dobavljač jednog dijela opreme za omladinske kategorije.
Sasvim slučajno smo došli na temu da sam navijač Sarajeva pa mi on ispriča kako mu klib duguje preko 15 hiljada KM za opremu već skoro pola godine i da će slučaj dati na sud.
Meni je tada to izgledalo smješno, al vidim da se u zadnje vrijeme sve više potencira ta priča kako je novca sve manje u klubu.
Ako ćemo pogledat realnu sliku, rashodi su stvarno ogromni, godinama unazad, a prihodi mali. Prodaja ponekog igrača ne može pokriti tolike rashode skupocjenih pojačanja, raskida ugovora, priprema, toliki broj ljudi u stručnom štabu itd itd.
Na ljeto sam razgovarao sa čovjekom koji nam je dobavljač jednog dijela opreme za omladinske kategorije.
Sasvim slučajno smo došli na temu da sam navijač Sarajeva pa mi on ispriča kako mu klib duguje preko 15 hiljada KM za opremu već skoro pola godine i da će slučaj dati na sud.
Meni je tada to izgledalo smješno, al vidim da se u zadnje vrijeme sve više potencira ta priča kako je novca sve manje u klubu.
Ako ćemo pogledat realnu sliku, rashodi su stvarno ogromni, godinama unazad, a prihodi mali. Prodaja ponekog igrača ne može pokriti tolike rashode skupocjenih pojačanja, raskida ugovora, priprema, toliki broj ljudi u stručnom štabu itd itd.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Nedelja nema kise . Svi na Kosevo da plavu fekaliju 
-
Hordas1990
- Kontakt:
Sta je vama ba ljudi? Krecete li se igdje cujete li ista? Haj to na stranu, sto sam ja nesto napisao ili bilo ko relativno nov i ne treba uzeti za ozbiljno, halalosum, ali pisu te stvari momci koji su ovdje 7-8 godina, vjerovatno se i licno znaju sa mnogima i nemaju razloga da nesto izmisljaju i plasiraju, zasto ih nazivati plavim vanago? Odakle vam pravo? Moderacija bi trebala malo smanjiti ove uvrede ovdje nije ok da se ljudi prozivaju.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
nekom logikom da plata nema , mislis da bi Ljaljic bio u klubu. Covjek moze komotno naci klub koji zeli
A sjednica je zakazana da bi objavili da se stavlja zgrada pod hipoteku ?atomskaNavika je napisao/la: ↑04 dec 2025, 10:00Malo Homer i Aylah podcjenjuju da itekako ima navijača koji vode brigu o klubu. Nije ovo paušalna priča da se unosi nemir pred derbi, jer nisu navijači sazvali za sutra Vanrednu skupštinu kluba već Homer i Aylah. A što?
Je l to Homer, Ejdrijen i Rej nemaju pa treba kredit?![]()
![]()
![]()
-
atomskaNavika
- Kontakt:
Naravno da Adem može naći klub koji želi, ali ne može prije januara i zimskog prelaznog roka. Krajnje je upitno hoćemo li njega i druge gledati poslije zime zbog situacije u koju je Ismir doveo klub. Sutra je "mala" dženaza. Samo se nadam da ova pasivnost do koje su nas sve doveli svojim neradom neće toliko uspavati da dopuste navijači pad kluba.KarloIvandic je napisao/la: ↑04 dec 2025, 11:04nekom logikom da plata nema , mislis da bi Ljaljic bio u klubu. Covjek moze komotno naci klub koji zeli
Sad kad imaš trideset, opet samo misliš ti kome glavu razbiti.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sto mislis da navijaci mogu bilo sta promijeniti. Nemamo mi para u toj mjeri. Ako su pare problem onda nemamo mi tu sta promijeniti.atomskaNavika je napisao/la: ↑04 dec 2025, 11:16Naravno da Adem može naći klub koji želi, ali ne može prije januara i zimskog prelaznog roka. Krajnje je upitno hoćemo li njega i druge gledati poslije zime zbog situacije u koju je Ismir doveo klub. Sutra je "mala" dženaza. Samo se nadam da ova pasivnost do koje su nas sve doveli svojim neradom neće toliko uspavati da dopuste navijači pad kluba.KarloIvandic je napisao/la: ↑04 dec 2025, 11:04nekom logikom da plata nema , mislis da bi Ljaljic bio u klubu. Covjek moze komotno naci klub koji zeli
Dakle sutra se hipoteka stavlja a na zimu nam svi odose ?
Znas li sjecam se da si pisao jesmo li za Mlinarica platili Velezu sta smo trebali i jesu li nam uzeli Renana i Jatu kao kompenzaciju ?
Ne znam, ne krećem se valjda svi znate bolje. Nisam u državi. Može i ban, ne smeta, ako se smatra uvredom.Hordas1990 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 10:54Sta je vama ba ljudi? Krecete li se igdje cujete li ista? Haj to na stranu, sto sam ja nesto napisao ili bilo ko relativno nov i ne treba uzeti za ozbiljno, halalosum, ali pisu te stvari momci koji su ovdje 7-8 godina, vjerovatno se i licno znaju sa mnogima i nemaju razloga da nesto izmisljaju i plasiraju, zasto ih nazivati plavim vanago? Odakle vam pravo? Moderacija bi trebala malo smanjiti ove uvrede ovdje nije ok da se ljudi prozivaju.
Nego glupo da svaki put pred derbi, a do tad mrka kapa. Uvijek tenzije i dizanje te priče pred derbi.
Zadnja izmjena: gh0stHZ, dana/u 04 dec 2025, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
- skullcrusher
- Kontakt:
A sta ako bude to laz za hipoteku, hoce li onaj ko je to napisao napustiti forum ili samo reci “ma onda i meni pogresne info dali” kao i obicno sto se pise? Ps. Ne ne branim Mirvaaaha mislim da je vrijeme da ide samo pitam da mi iskreno odgovori osoba koja je to nap
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ma jok, Boze sacuvaj. Ne kazem ja da tebe treba banovati niti bilo koga, samo ne vidim nikakav razlog da se ljudi vrijedjaju samo sto iznose stvari koje skoro svako ko prati klub zna. Pisano je i dosta ranije da nema plata nije tek sad pocela ta prica. Neko ko je ovdje haman deceniju sigurno nece izmisljati da nesto poremeti i ne treba ga nazivati ****.gh0stHZ je napisao/la: ↑04 dec 2025, 11:34Ne znam, ne krećem se valjda svi znate bolje. Nisam u državi. Može i ban, ne smeta, ako se smatra uvredom.Hordas1990 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 10:54Sta je vama ba ljudi? Krecete li se igdje cujete li ista? Haj to na stranu, sto sam ja nesto napisao ili bilo ko relativno nov i ne treba uzeti za ozbiljno, halalosum, ali pisu te stvari momci koji su ovdje 7-8 godina, vjerovatno se i licno znaju sa mnogima i nemaju razloga da nesto izmisljaju i plasiraju, zasto ih nazivati plavim vanago? Odakle vam pravo? Moderacija bi trebala malo smanjiti ove uvrede ovdje nije ok da se ljudi prozivaju.
Nego glupo da svaki put pred derbi, a do tad mrka kapa. Uvijek tenzije i dizanje te priče pred derbi.
Pogledaš postove ovih što najavljuju dženaze i bude ti malo jasnije.skullcrusher je napisao/la: ↑04 dec 2025, 11:35A sta ako bude to laz za hipoteku, hoce li onaj ko je to napisao napustiti forum ili samo reci “ma onda i meni pogresne info dali” kao i obicno sto se pise? Ps. Ne ne branim Mirvaaaha mislim da je vrijeme da ide samo pitam da mi iskreno odgovori osoba koja je to nap
@Hordas1990, nisam ni vidio iskreno ko je pisao sve, tek sad malo ulazim. Samo mi zasmetalo što svaki put pred tu utakmicu slušamo priče. Je li možemo ostaviti to sve za pauzu, a sad pružiti od sebe sve da prođe derbi kako treba? Negativu ćemo kad bude čistka i prelazni rok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 88 gostiju.