Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
+ raspored koji nam slijedi ne obećava...
Jel ja dam prvu postavu, jel ja guram Tosina prije Achemponga, nije out al ima ogromnu krivicu, nijedan igrac prvo poluvrijeme nije igrao, ja sam izveo Gittensa, Joaa Pedra i ostale na teren, osvojis bod protiv Arsenala kiksas protiv Leedsa, pa dokle znaci ove jake cemo igrati dobro ove slabe cemo pustiti da se spase, dokle Karabag, dokle Sandrlend, dokle Leeds, dokle Ipsvic, to je dokaz da se nije napredovalo, dobije te prosle sezone dva puta Ipsvic dovedes Delapa, prije toga Sandrlend dovedes Laviju, koga cemo ove sezone dovesti od fenjerasa, onog Joao Gomesa, Jose Saa ili kogasuperFrankie je napisao/la: ↑03 dec 2025, 23:31Hoces ovako pisati nakon svakog kiksa?
Jel sad opet prica Maresca out ili kako vec
- superFrankie
- Kontakt:
Ma sve si u pravuIQ200 je napisao/la: ↑03 dec 2025, 23:39Jel ja dam prvu postavu, jel ja guram Tosina prije Achemponga, nije out al ima ogromnu krivicu, nijedan igrac prvo poluvrijeme nije igrao, ja sam izveo Gittensa, Joaa Pedra i ostale na teren, osvojis bod protiv Arsenala kiksas protiv Leedsa, pa dokle znaci ove jake cemo igrati dobro ove slabe cemo pustiti da se spase, dokle Karabag, dokle Sandrlend, dokle Leeds, dokle Ipsvic, to je dokaz da se nije napredovalo, dobije te prosle sezone dva puta Ipsvic dovedes Delapa, prije toga Sandrlend dovedes Laviju, koga cemo ove sezone dovesti od fenjerasa, onog Joao Gomesa, Jose Saa ili kogasuperFrankie je napisao/la: ↑03 dec 2025, 23:31Hoces ovako pisati nakon svakog kiksa?
Jel sad opet prica Maresca out ili kako vec
Porazi u ligi od Leedsa,Sunderlanda , Brightona i Uniteda.Ocigledan problem sa pristupom u tim utakmicama u smislu podcjenjivanja protivnika i izostanka pravog,motivisanog nastupa.Nepotrebno rotiranje 5,6 igraca i to gledam evo u zadnjih 4,5 godina.Ranije se znalo ,imas startnih 11 i mijenjas kad moras ,u zavisnosti od povreda,kartona i ako bas osjetis da je neki igrac imao ogroman workload u prethodnim utakmicama.
Sad se mijenja radi reda.Sa izuzetkom Jamesa recimo i Fofane cije postede sinoc razumijem zbog njihovog historijata povreda ,apsolutno nema razloga da sinoc recimo stavljas Chalobaha na desnog beka i posljedicno tome mijenjas OBA stopera i ubacujes Tosina od svih ljudi.Za to vrijeme,Gusto sa svoje 22 godine biva kao rotiran,jer izgleda ne moze igrat?
Znaci od pocetka igraj druze sa najjacim sto trenutno imas,napravi rezultat i onda postedjuj igrace.Ovako si napravi veliki rezultatski zaostatak i onda kao ubacuje nesto da stigne 2-0.Das jedan gol i onda mu opet dohaka covjek kojeg nije ni trebao poslat na teren.Poetic
Sad se mijenja radi reda.Sa izuzetkom Jamesa recimo i Fofane cije postede sinoc razumijem zbog njihovog historijata povreda ,apsolutno nema razloga da sinoc recimo stavljas Chalobaha na desnog beka i posljedicno tome mijenjas OBA stopera i ubacujes Tosina od svih ljudi.Za to vrijeme,Gusto sa svoje 22 godine biva kao rotiran,jer izgleda ne moze igrat?
Znaci od pocetka igraj druze sa najjacim sto trenutno imas,napravi rezultat i onda postedjuj igrace.Ovako si napravi veliki rezultatski zaostatak i onda kao ubacuje nesto da stigne 2-0.Das jedan gol i onda mu opet dohaka covjek kojeg nije ni trebao poslat na teren.Poetic
- Pensioner26
- Kontakt:
Tu je samo stvar pristupa.Kad mogne naspanovat ljude da o Leedsu misle isto kao o Barseloni,Liverpulu,Arsenalu itd, tad ce se ovo rjesavat.
- Pensioner26
- Kontakt:
Našpanujem ja njega ćelava. 24 boda u 14 kola, prošle godine 28 bodova u 14 kola, znači nazadujemo, plus pobjede u Ligi prvaka protiv Barcelone sa crvenim kartonom, Benfice i Ajaxa u rasulu. Nije dobro sekunde, primjećujem da sam se odao rasizmu zbog naših mrkonja u ekipi, onda pogledam Arsenal ima isto 2 štopera mrka a igraju normalan fudbal, izuzetni štoperi, samo su izgleda inteligentniji dosta od ovih naših.
Ako mislis na Gabriela i Salibu obojica su top 5 stopera svijeta ,i ne igraju dobar nego brutalan fudbalPensioner26 je napisao/la: ↑04 dec 2025, 08:26Našpanujem ja njega ćelava. 24 boda u 14 kola, prošle godine 28 bodova u 14 kola, znači nazadujemo, plus pobjede u Ligi prvaka protiv Barcelone sa crvenim kartonom, Benfice i Ajaxa u rasulu. Nije dobro sekunde, primjećujem da sam se odao rasizmu zbog naših mrkonja u ekipi, onda pogledam Arsenal ima isto 2 štopera mrka a igraju normalan fudbal, izuzetni štoperi, samo su izgleda inteligentniji dosta od ovih naših.
Realno kod vas odbrana to jest stoperski par i jest najveca boljka ekipe vama bi na tim pozicijama Hincapie i Mosquera bili upgrade
Chelseu trebaju dva provjerena stopera,golman,lijevo krilo i napadac imali bi ekipu top i vec za najvece stvari
Golman
James novi stoper novi stoper Cucurela
Enzo Caisedo
Estevao(Neto) Palmer. Novo krilo
Novi napadac
Naravno da se mogu iskoristiti igraci poput Colvila ,Pedra,Garnacha,Gitenss,Fofane ali osim Colwila ne vidim da su neki odavde bas za udarne postave nekoga ko bi pretendovao na najvece trofeje ali svakako ovo su sve dobri igraci za sirinu tima
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Dovoljno je pogledati ststistiku kad Tosin igra I Kada ne igra….
Marescin poraz jer ja fakat ne znam ko u Klubu gura Tosina.
Svaki put je rizik na terenu sto u pas igri sto u postavljanju.
Ne zna 1 na 1 ne zna iznijeti loptu nije dobar u zracnim duelima Ali lik uzima mjesto Joshu uredno koji je vrlo malo grijesio kad je igrao.
Koga god je upario sa Tosinom uzas je bilo.
Ovo se juce vrlo lako moglo izbjeci.
Manje rotacije a opet su Neki glavni Mogli odmoriti.
Ja Sam ocekivao par rotacija Ali Ono je bilo previse.
I Delap je kstastrofa trenutno ne znam Jel sto dugo bio povrijedjen Ali ovo je drama lose.
Palmer Steta sto ne zabi imao je dobru priliku Ali njega Ocekujem da udje u formu krajem mjeseca…
Na kraju razumijem povrede I umor moras rotirati ali da stavis Tosina to ne kontam.
Ako Nece racunati na Josha nek ga posalji na pozajmicu nek dovedu stopera.
Marescin poraz jer ja fakat ne znam ko u Klubu gura Tosina.
Svaki put je rizik na terenu sto u pas igri sto u postavljanju.
Ne zna 1 na 1 ne zna iznijeti loptu nije dobar u zracnim duelima Ali lik uzima mjesto Joshu uredno koji je vrlo malo grijesio kad je igrao.
Koga god je upario sa Tosinom uzas je bilo.
Ovo se juce vrlo lako moglo izbjeci.
Manje rotacije a opet su Neki glavni Mogli odmoriti.
Ja Sam ocekivao par rotacija Ali Ono je bilo previse.
I Delap je kstastrofa trenutno ne znam Jel sto dugo bio povrijedjen Ali ovo je drama lose.
Palmer Steta sto ne zabi imao je dobru priliku Ali njega Ocekujem da udje u formu krajem mjeseca…
Na kraju razumijem povrede I umor moras rotirati ali da stavis Tosina to ne kontam.
Ako Nece racunati na Josha nek ga posalji na pozajmicu nek dovedu stopera.
Vjerovatno smo super popunjeni na poziciji stopera pa nam ne trebaju starteri mi ganjamo klupu. Tosin ce igrati prvu postavu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.