Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
Majstorinho
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Tosin zbunjen ne zna koji sport igra. Ovo je bio pravo dobar rukometni potez
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Ma ja, neka Acheampong sjedi na klupi, bitno je da ova prevara od stopera igra.
- Pensioner26
- Kontakt:
Vratit ga Fulhamu i jos platiti
Drzi na klupi malog Achea koji je za ovo drvo Sergio Ramos,to moze samo strucnjak Baltazar,koji ga i dalje drzi na terenu
Drzi na klupi malog Achea koji je za ovo drvo Sergio Ramos,to moze samo strucnjak Baltazar,koji ga i dalje drzi na terenu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Stvarno nebi znao ko je najgori od tosina, disasia i badiashila, ne znam ko nam trazi stopere, katastrofa. Meni se acheampong svidjo, ne znam sto mu neda vise utakmica..
Zadnja izmjena: ElAn10, dana/u 03 dec 2025, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
- wadethegreat
- Kontakt:
Tosin je najgori stoper lige.
- Pensioner26
- Kontakt:
Mora se spomenuti Žoao žoga bonito. Zadnju i jedinu dobru utakmicu je odigrao protiv West Hama.
Eii koji prijem Pedra subhanallah
Spucamo tolike milione i igrac utakmice igrac iz nase akademije Ampadu
Ono što mene čudi ja ta neka naša skauting služba...valjda kada uzimaš igrača pogledaš te neke njegove karakteristike..ja ne znam ko je mogao potpisati,Disasija,Badiašila,Čalobu,Tosina pa i Fofanu..ali eto on bar nešto odigra....kod nas je odbrana uvijek bila svjetski nivo..npr.Tery,Bane Ivanović,Ešli Kol,Azpi,Kejhil, David Luiz.itd..pa tačno me sramota ove legende napisati pokraj ovih panjeva...koji je to odbrambeni nekvalitet...
- Pensioner26
- Kontakt:
Fuj smradovi.
Nema sta ,ljudi su bili bolji.
Gdje je Frenki da mi prica o napretku, da brani Maresku
Svaki vikend korak naprijed dva nazad, nece ljudi da dovedu igrace da se borimo za titulu, cekaju djecu da sazriju, bit cemo prvaci 2038.
Svaki vikend korak naprijed dva nazad, nece ljudi da dovedu igrace da se borimo za titulu, cekaju djecu da sazriju, bit cemo prvaci 2038.
- Pensioner26
- Kontakt:
Popušite sada i od trešanja lijepi moji, pa da se lagano otpiše od sezone.
Zaslužen poraz večeras koji ide na dušu Maresci i panjevima poput Tosina. Nije moglo više od ovoga, ništa idemo utakmicu po utakmicu pa da vidimo gdje ćemo na kraju sezone završiti.
Na ljeto ako oni idioti od sportskih direktora ne pojačaju ekipu sa kvalitetnim štoperima nema ništa od nas ni u budućnosti po pitanju osvajanja EPLa.
Na ljeto ako oni idioti od sportskih direktora ne pojačaju ekipu sa kvalitetnim štoperima nema ništa od nas ni u budućnosti po pitanju osvajanja EPLa.
-
Majstorinho
- Kontakt:
Sve dok se ne dovedu kvalitetni stoper i golman ova ekipa neće ništa moći, a vidimo da budale iz uprave ni ne pomišljaju na to. Već godinama svi priželjkuju ta dva pojačanja, ali ovi ništa. Fuj
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- Pensioner26
- Kontakt:
Hajd što nemamo ni štopere ni golmana, već nemamo ni špica evo 10 godina. Čast dajem jedino Giroudu.
- superFrankie
- Kontakt:
Tosin nas kosta vec 3-4 put ove sezone. Nije mi jasno sto ga konstantno stavlja da igra, a Josh koji je vec sad bolji igrac od njega sjedi na klupi. Nadam se da je ovo zadnji put da Tosina vidimo od prve minute, ali tome sam se nadao i proslih puta nakon njegovih amaterskih gresaka pa ga opet gledamo.
- superFrankie
- Kontakt:
Hoces ovako pisati nakon svakog kiksa?
Jel sad opet prica Maresca out ili kako vec
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.