Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Kakva **** legenda Fede
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Hocemol opet cekat rezultate sastanka iza 12 i opet nista,produzi mu ugovor neka nas sjebe do kraja da bar znamo cemu se nadat sljedecih godina
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Salah je mrtav, to je definitivno. Ne može čovjek meda.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Nerko na aparatima
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Treba pokušati sa Chiesom na desnom krilu. Salahu hvala za sve, posebno za titulu prošle sezone jer nam je sam donio, ali to je to od njega izgleda. Ne može više.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Najtužnije u svemu večeras je što još čekamo gol Floa
Bas me zanima kakav bi rezultat bio da je Gakpo poceo s klupe.
Nije chiesa za prve postave. Jedino rješenje za desno krilo koje bi moglo donijeti rezultata je da frimpong pređe tamo trajno ako uspije ostati zdrav. Koliko god bizarno zvučalo.
Eto ne znam koja je razlika u onome sto igra Salah i onome sto igraju Isak, Gakpo i Wirtz vecinu sezone. Ali eto Salahovo je gotovo dok njihovo nije, mozda svi lose igraju zbog formacije i taktike a ne zbog toga sto su individualno losi igraci.
- JayCatwright
- Kontakt:
Wirtz-Ekitike-Isak naredna
Jones umjesto Macce.
Ide ovo ka boljem.
Osvajamo titulu
Jones umjesto Macce.
Ide ovo ka boljem.
Osvajamo titulu
A Frimpong mi nema nikakvog trika u igri. Sagne se do zemlje i trči i to je to od njega. Iskreno od njega ne vidim neke koristi na desnom krilu. Ali vidjećemo.
Igro je protiv Galate to ako se ne varam i bio je uzas.
Srce, čast i ponos!
To je jedna utakmica gdje su svi bili grozni i to poluzdrav. Daj mu niz od 7-8 pa da vidimo može li nešto. Mada od tog nema ništa jer je očito staklen. Brz je, uostalom to je i igrao u leveru manje-više, ako su ga dovodili da bude obični desni bek, a ne neki wing-back, onda su se debelo zayebali.Venom je napisao/la: ↑03 dec 2025, 23:17Igro je protiv Galate to ako se ne varam i bio je uzas.
Wirtz i Isak su novajlije i upali su u haos od sezone. Flo polako hvata formu, Isak isto tako. Od njih tek treba da vidimo ono najbolje. Što se tiče Gakpa slažem se, ništa posebno ne igra. A Salah znamo kako može igrati i kako je igrao dok trenutno ništa od toga ne prikazuje. Kod Slota je možda odigrao i najbolju sezonu u životu a u ovoj nije ni blizu stare forme. Volio bih da griješim ali baš mu ništa ne ide.
- JayCatwright
- Kontakt:
Sta Isak hvata, nije lopte vcrs primio, napravio 3 ultra glupa faula i izasao. Nunez je za njega Suarez. Mi smo halalili ovu sezonu prodajom najboljeg napadaca.
Ok brate, mislim da je dosta trolovanja sa Nunezom.JayCatwright je napisao/la: ↑03 dec 2025, 23:26Sta Isak hvata, nije lopte vcrs primio, napravio 3 ultra glupa faula i izasao. Nunez je za njega Suarez. Mi smo halalili ovu sezonu prodajom najboljeg napadaca.
Slabo se prica kako je Alexis propao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.