Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Idu sad Chiesa Ekitike u napad Gravenberch na stopera Konate na klupu 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Idi vise celavi qurtonu
Arne vrijeme je
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kad god ovaj kreten kometarise nasu utakmicu znam da nafake necemo imat.
Srce, čast i ponos!
It’s Virgil van kikseeer
Nek si ga izvadio
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
In Arne we trust,napredak se vidi mali al se vidi
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Ma vrhunski nema šta, veliki napredak je primiti gol tek u 67. minutu gol. Znali smo primati i ranije.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Najvise me kod gola **** to sto se Sunderland brani 10 minuta prije toga, kao i cijelu tekmu, parkirali bus likovi. I onda se otvori pola metra prostora i mi ga primimo iz kontre. Daj ba jarane.
Sljedece dvije su nam Leeds (koji trenutno vodi 3-1 protiv Chelsea) i Inter u gostima. Odose zivci vec sad...
Sljedece dvije su nam Leeds (koji trenutno vodi 3-1 protiv Chelsea) i Inter u gostima. Odose zivci vec sad...
IDEEEEEEEEEEEEEEEE
BOLI ME QRAC ZA REZULTAT
BOLI ME QRAC ZA REZULTAT
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ideeee Wirtzonja konačno
STIGLA MAGIJA
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
I to,al prije smo gubili 3-0 sad je samo 1-0 uzbudljivo do kraja mozda i okrenemo,mamu mu celavu
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Ajde viseeeeeee Flooooo
Kakva erupcija
Ko je ba ovaj peksin na tribini gostiju što ga svako malo zumira ko da je Čerčil dan te ****
Fede ljubavi 
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 3 gosta.