Svako se boji da ce ju izgubiti pa da ce ga kriviti za gol, zato i nabijaju.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Cim sam vidio ovu loptu prema Gakpu znao sam sta ce uraditi.
Lik ima jedan potez u pm.
Lik ima jedan potez u pm.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta gledam jbt, izgledamo kao ekipa iz league one.
Vidi gakpa konjine, ni za bht premier lige nije.
Vidi gakpa konjine, ni za bht premier lige nije.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Šteta stativa... Daj Ekitikea za Gakpa svega ti
Pa ovdje nikakvog plana nema. Ovi momci kao da ne treniraju zajedno. Najbolji primjer je pas Robertsona za Gravenbercha gdje Gravenberchu ni na kraj pameti nije bilo da će mu ovaj dodati iako je bio u solidnoj poziciji. I poprilično mnogo ovakvih situacija se dešava gdje se igrači ne razumiju.
Fale mi one Kloppove akcije kad razmontiramo protivnika za 5 minuta divljačkim napadima. Ovo sad je skroz blijedo i neuvjerljivo.
Fale mi one Kloppove akcije kad razmontiramo protivnika za 5 minuta divljačkim napadima. Ovo sad je skroz blijedo i neuvjerljivo.
Bas lose, kao da je pola tima povrijedjeno pa se skrpilo nesto eto cisto jer se mora odigrati. Tim totalno bez balansa. Volim Gomeza ali on nikako ne moze biti najistureniji igrac uz aut liniju, ludilo. Desno nemas krila lijevo Gakpo non stop ulazo u sredinu bukvalno igramo bez ikakve sirine.
Mozda izvuku pobjedu na neki individualni kvalitet ali ovo nikako ne obecava. Nista ne funkcionise ni s loptom ni bez lopte
Mozda izvuku pobjedu na neki individualni kvalitet ali ovo nikako ne obecava. Nista ne funkcionise ni s loptom ni bez lopte
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako ce kiks značiti odlazak Slota onda se nadam tome.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kad ti počneš izmisljati formacije i praviti se frajer nad najplacenijim igracem ti si vec jednom nogom vani.
Ma nema nista od toga, rekli su da nije lfc nacin da otpuste trenera. Morao bi sam dati ostavku ili dogovorit se na kraju sezone da ode.
Za defanzivu ne treba ni pricati ali kako mogu ovako ofanzivno biti losi i bez ikakve konekcije i plana akcije.
Sporo, dosadno. Pa zar nemg koji dupli pas, ubrzati igru.
Szobo nista ne igra.
Ryan uopste ne treba da ide visoko prema naprijed. Alexis se krije iza lopte. A u napadu kloc Gakpo.
Jones, Hugo umjesto Gakpa,Alexisa moraju na halfu.
Celavi qurton ce vjerovatno cekati do 70 min
Za defanzivu ne treba ni pricati ali kako mogu ovako ofanzivno biti losi i bez ikakve konekcije i plana akcije.
Sporo, dosadno. Pa zar nemg koji dupli pas, ubrzati igru.
Szobo nista ne igra.
Ryan uopste ne treba da ide visoko prema naprijed. Alexis se krije iza lopte. A u napadu kloc Gakpo.
Jones, Hugo umjesto Gakpa,Alexisa moraju na halfu.
Celavi qurton ce vjerovatno cekati do 70 min
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Evo Moa u nastavku
Cross and inSa'alah FC is back
A baš se Wirtzu ne da, ovo je išlo u gol sad
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Tecnije se igra u drugom, samo valja prezivjet ovog horsasa Konatea.
Koliko puta je greška Konatea unistila sav momentum koji smo imali
Chiesa ceka 85ti minut da udje
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Evo szobo ide na svoje radno mjesto na desnog beka.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Mene vise brine tupoca i krutost prema naprijed nego endostatak automatizma i neke leprsave igre, alergicni su na dribling, nikakve lucidnosti nema, previse predvidivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.