Pod uslovom da ne poleti na prvu bolju ponudu (ako je bude uopste
Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sto ih izvoza hamula damira mi
Tri gola i asistencija
Tri gola i asistencija
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Masina! Nadam se da Barba nece zakasniti s njim, kao sto je zakasnio s Tabakom. 
Ako ga Barba pozove za baraž očekujem da će momčiluk napraviti veliki skandal ako mu Barba ili Spaha nešto krenu govoriti. Sigurno igrač koji može biti kapiten
Neizmjerno mi je drag ovaj momak. Mogu reci da sam u stalnom kontaktu s njim, konacno je pronasao ritam. Ima ogromno samopouzdanje, veliki je radnik i izuzetno ga cijene u klubu. Kaze da mu je najveci cilj sto prije vratiti se u reprezentaciju.
Idemo Saide!
Idemo Saide!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nije da je tesko biti bolji od bazdara. dovoljno je zabiti bilo kome bilo kakav gol. Ali polako momci, lik je zabio nizeligasu ove golove.
Sama cinjenica da se on i dalje spominje u krugu reprezentativaca pokazuje koliko smo pretanki sa napadacima.
A bazdaru zelim da vec u januaru pokusa pronaci neki angazman i konacno usmjeriti svoju karijeru pravim putem jer vec godinu dana tapka u mjestu i ne igra kako treba, a samim tim i zasluziti ponovo poziv u reprezentaciju dobrim igrama.
Sama cinjenica da se on i dalje spominje u krugu reprezentativaca pokazuje koliko smo pretanki sa napadacima.
A bazdaru zelim da vec u januaru pokusa pronaci neki angazman i konacno usmjeriti svoju karijeru pravim putem jer vec godinu dana tapka u mjestu i ne igra kako treba, a samim tim i zasluziti ponovo poziv u reprezentaciju dobrim igrama.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Beduin
- Kontakt:
Onaj njegov drugi gol je klasicni Saidov, lopta u prostor i sprint.
Meni se cini kao da je dobio na kilazi i da treba smrsati, ili grijesim?
Uglavnom, samo neka igra redovno i dobro i poziv sigurno nece izostati. Uvijek treba konkurencije.
Meni se cini kao da je dobio na kilazi i da treba smrsati, ili grijesim?
Uglavnom, samo neka igra redovno i dobro i poziv sigurno nece izostati. Uvijek treba konkurencije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
U ovom trenutku mora biti ispred Bazdara. Ali s obzirom kako je selektor kasno reagovao sa Tabakovicem i Karicem, sumnjam da će zvati Saida u barazu.
Nikad nisam ni sumnjao u ovu igracinu.
Ako si iskreno u kontaktu sa njim. Reci mu da se ne zeza, nego da zapne još više, jer momak zna fudbalaforgempp je napisao/la: ↑02 dec 2025, 23:19Neizmjerno mi je drag ovaj momak. Mogu reci da sam u stalnom kontaktu s njim, konacno je pronasao ritam. Ima ogromno samopouzdanje, veliki je radnik i izuzetno ga cijene u klubu. Kaze da mu je najveci cilj sto prije vratiti se u reprezentaciju.
Idemo Saide!
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Pola godine na liniji u Zaporiskoj oblasti je izgleda bilo od velike koristi.
Posto Barba voli fajtere, ne znam zasto ovaj momak nije u reprezentaciji 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Stigao se jos udebljati i ova frizura

Samo da smiri svoje bubice i posveti se treniranju može postati igrač od kojeg bi reprezentacija profitirala. Staviti u napad Hamulu i Demirovića bi bilo kobno za protivničke odbrane jer oba mogu trčati skoro cijelu utakmicu. Naravno ako Hamuli opet bubuce na prorade.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Katastrofa frizura, slazem se. Ne znam sto svi dijasporci furaju to sad.
To u Bosni nikad nece zazivjeti.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Prvi i treci gol najbolje oslikavaju koliko je losa ekipa protiv koje igraju, a pri tome i on je totalno nesiguran bio kod 1 i 3 gola, iako su golovi. Da se ne zavaravamo, to je ekipa u rangu NK Tomislavgrada.
Solidan igrac, ali daleko od reprezentativnog kalibra. Prije ove utakmice imao je najgore ocjene na terenu. Nesto ko Bazdar u Zaragozi.
Solidan igrac, ali daleko od reprezentativnog kalibra. Prije ove utakmice imao je najgore ocjene na terenu. Nesto ko Bazdar u Zaragozi.
Protiv drugoligaša igra i Bazdar, pa ne može ništa.
Ne bih da diskreditujem njegovu utakmicu u kupu, ali on i Baždar su totalno u različitim situacijama
Baždar faktički i ne igra, a klub mu je u rasulu, najgori su u drugoj ligi
Hamulić igra u prvoligašu koji se bori za Evropu, i ovaj meč je bio šamaranje drugoligaša
Hamulić trenutno jeste dosta bolji igrač od njega, ali da se ne lažemo, prije ovog kluba 2 godine nije meda mogao niti u jednoj ligi u koju je došao
Baždar faktički i ne igra, a klub mu je u rasulu, najgori su u drugoj ligi
Hamulić igra u prvoligašu koji se bori za Evropu, i ovaj meč je bio šamaranje drugoligaša
Hamulić trenutno jeste dosta bolji igrač od njega, ali da se ne lažemo, prije ovog kluba 2 godine nije meda mogao niti u jednoj ligi u koju je došao
Izmedju njih dvojice biras jednog koji je u boljoj formi. Svakako ne smije prici prvih 11, maksimalno 10ak minuta da dobiju.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], General505, torbica i 28 gostiju.