English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Not good
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Problemi znači. Po meni očekivano, ima dosta klađenja kod ovih nogometnih insajdera, okreću pare na jednoj sirotinji
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Pensioner26
- Kontakt:
Naravno da ima klađenja i namještanja, ko da bi svakom drugom klubu, onako iz čista mira stajala reklama kladionice kraj terena.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Baš me zanima reakcija Arsenala vcrs nakon što se City njima približio
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Kapiten im se vratio. Vrlo lahko da krenu losi rezultati. No vidjet cemoRobertHrkac555 je napisao/la: ↑03 dec 2025, 20:27Baš me zanima reakcija Arsenala vcrs nakon što se City njima približio
- akisarajevo92
- Kontakt:
Meni i dalje nije jasno da su dozvoljene reklame kladionica na utakmicama, dresovima, u sportu opcenito, plus imas liga kao sto su npr. Poljska gdje na led panelima pored terena vrte lajv kvote za tu utakmicuPensioner26 je napisao/la: ↑03 dec 2025, 19:09Naravno da ima klađenja i namještanja, ko da bi svakom drugom klubu, onako iz čista mira stajala reklama kladionice kraj terena.
mada ima i u NBA slicno nesto, tokom prenosa utakmica vrte lajv kvote na over/under itd.
jasno da bi mnogi propali bez tog novca od kladionica, pola liga na Balkanu bi se pretvorile u amaterske ali opet zar to nije klasicni sukob interesa
sad si npr. u finalu Copa Libertadores imao Flamengo i Palmeiras, oba kluba dobijaju po cirka 35+ miliona godisnje od kladionica koje nose na dresu kao glavnog sponzora
Don't believe the hype.
- Pensioner26
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 dec 2025, 21:11Meni i dalje nije jasno da su dozvoljene reklame kladionica na utakmicama, dresovima, u sportu opcenito, plus imas liga kao sto su npr. Poljska gdje na led panelima pored terena vrte lajv kvote za tu utakmicuPensioner26 je napisao/la: ↑03 dec 2025, 19:09Naravno da ima klađenja i namještanja, ko da bi svakom drugom klubu, onako iz čista mira stajala reklama kladionice kraj terena.
mada ima i u NBA slicno nesto, tokom prenosa utakmica vrte lajv kvote na over/under itd.
jasno da bi mnogi propali bez tog novca od kladionica, pola liga na Balkanu bi se pretvorile u amaterske ali opet zar to nije klasicni sukob interesa
sad si npr. u finalu Copa Libertadores imao Flamengo i Palmeiras, oba kluba dobijaju po cirka 35+ miliona godisnje od kladionica koje nose na dresu kao glavnog sponzora
Samo će naivni vjerovati da kladionice nisu umiješane u sve lige svijeta.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Neobično je gledati da se na Anfildu igraju egal utakmice ko god da dođe. Nakon 7-8 godina gledanja dominacije crvenih u svakom smislu bez obzira na ime protivnika, ovo je neka nova realnost čini se.
Ajde što su egal nego su postale i poprilično dosadne.LenyYoro15 je napisao/la: ↑03 dec 2025, 21:49Neobično je gledati da se na Anfildu igraju egal utakmice ko god da dođe. Nakon 7-8 godina gledanja dominacije crvenih u svakom smislu bez obzira na ime protivnika, ovo je neka nova realnost čini se.
Ovi engleski suci mislim uzivaju ne dosudit faul kad se netko zaleti ko konj i odnese ramenom igraca punim susom i srusi ga na teren
ARSENAL4ever
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Chelsea pregorio u nedjelju, slijedeći derbi im je tek u januaru. Zabrinut sam za Wadea
Rođen s tobom da budem
Hebo Arsenal..možemo i sa devet..treba sa Leedsom,Brentfordom,Fulhamom....uništiše nas ljudi...
Tačno sam znao, moj wade pa mislio sam da si iskusniji malo 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vidi se da im je bilo finale sezone ono neki dan, samo što nisu bili poginuli na terenu ne bi li pobijedili moćnog Arsenala poslije haman pa 7 godina 
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ozbiljniji konkurent za titulu je aston villa od chelseaja, btw.
I njima.... nema šta...zaista Arsenal jeste nazrelija,najbolja ekipa...mi smo kako da kažem neujednačeni...ima tu širine ali je totalni nesrazmjer u kvalitetu između prve postave i te neke klupe...pa bar 70 % lige ima bolje stopere od Tosina,Badiašila,pa i Čalobe...momci ne mogu iznijeti odbranu i ekipu za neke više domete...jbg.tako je kako je...nisu bitni milioni nego pravi odabir..nekada ubodeš sa igračem a nsjčešće poput nas promašiš
Dje bolan promasis s pojacanjima , pa pitaj @wadea svi se savrseno uklapaju i sve su to savrsena pojacanjaaqarius je napisao/la: ↑03 dec 2025, 22:20I njima.... nema šta...zaista Arsenal jeste nazrelija,najbolja ekipa...mi smo kako da kažem neujednačeni...ima tu širine ali je totalni nesrazmjer u kvalitetu između prve postave i te neke klupe...pa bar 70 % lige ima bolje stopere od Tosina,Badiašila,pa i Čalobe...momci ne mogu iznijeti odbranu i ekipu za neke više domete...jbg.tako je kako je...nisu bitni milioni nego pravi odabir..nekada ubodeš sa igračem a nsjčešće poput nas promašiš
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Sta je da opet nije kakav crveni pa im sjebo igru ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mogli bi i okrenuti ima jos dosta vremena
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.