ako odigra dobro predstavlja Bosnu ako ga nakantaju onda ide prica Vico namjestao u evropi nema namjestanjaZaboljesutra je napisao/la: ↑03 dec 2025, 18:13Zaslužena pobjeda FK Borac.Sudija nije imao utjecaj na igru pogotovo jer igrači Radnika danas nisu došli na utakmicu.Nastavljaju se trening utakmice Borca u live prijenosu gdje panjevi Juričić,Hrelja i Hiroš izgledaju kao wunderkid igrači a Bog samo zna i navijači kako su izgledali u FK Željezničar.Pogledaš danas utakmice Rudar-Zrinjski gdje je dinamika trčanja na impresivnom nivou dok su domaćini imali pluća kao i sinoć utakmica FK Velež:FK Sarajevo i onda netko gleda ove utakmice gdje domaćini kao i NK Široki Brijeg,Sloga Doboj na domaćem terenu imaju po 1 mršavi udarac na gol FK Borac.
Bit će zanimljivo posmatrati ponovni nastup FK Borac u europi pogtovo prvo pretkolo LIge Prvaka ako osvoje titulu.Nekako se mislim radujemo svi skupa tim utakmicama gdje je ljetni transfer rok veoma kratak da se igrači priviknu na profesionalne utakmice i europsko suđenje.Bojim se za njih da će im šok terapija opet biti neka egzotična ekipica.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
zamirLaganini
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Europa je je pravo mjerilo gdje zrinjski najbolje igra, a po meni vise su zeljeznicar i sarajevo pokazali protiv kopera i craiove nego borac protiv santa colomeZaboljesutra je napisao/la: ↑03 dec 2025, 18:13Zaslužena pobjeda FK Borac.Sudija nije imao utjecaj na igru pogotovo jer igrači Radnika danas nisu došli na utakmicu.Nastavljaju se trening utakmice Borca u live prijenosu gdje panjevi Juričić,Hrelja i Hiroš izgledaju kao wunderkid igrači a Bog samo zna i navijači kako su izgledali u FK Željezničar.Pogledaš danas utakmice Rudar-Zrinjski gdje je dinamika trčanja na impresivnom nivou dok su domaćini imali pluća kao i sinoć utakmica FK Velež:FK Sarajevo i onda netko gleda ove utakmice gdje domaćini kao i NK Široki Brijeg,Sloga Doboj na domaćem terenu imaju po 1 mršavi udarac na gol FK Borac.
Bit će zanimljivo posmatrati ponovni nastup FK Borac u europi pogtovo prvo pretkolo LIge Prvaka ako osvoje titulu.Nekako se mislim radujemo svi skupa tim utakmicama gdje je ljetni transfer rok veoma kratak da se igrači priviknu na profesionalne utakmice i europsko suđenje.Bojim se za njih da će im šok terapija opet biti neka egzotična ekipica.
Fascinatno je da navijaci skoro svih klubova prozivaju borac
Steta za njih ipak velik je to sportski kolektiv koji je imao postovanje sirom BiH i regije, a i njihove prazne tribine govore mnogo toga
Svaki klub koji je prvi na tabeli treba da ima pun stadion i prije je bio u Bl, a sad ni njih ne zanima
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 dec 2025, 18:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Preobratili smo posušake i širokobriježane. Posušje ostaje u ligi, Zrinjski uzima prvenstvo. Ništa se ne sekirajte 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pa što onda pišeš o nama jadan ne bio?KosevoZove je napisao/la: ↑03 dec 2025, 18:14Ko je pratio jutros na rezultatima fino su bili prekizeni brojevi na kvotama pasa moj, ja ne lazem nikad vjerovatno se to kasnije promjenilo, niko nista nije naostrio **** mi se iskreno za vama kontas. !AvantiBL je napisao/la: ↑03 dec 2025, 08:25Jeste li to već naoštrili prste na tastaturama, u slučaju trijumfa Borca, da se Real Madrid iz Bijeljine morao "skloniti" ?KosevoZove je napisao/la: ↑03 dec 2025, 06:16Blokiran par radnik - borac , zanimljivo?
Slutimo li pobjedu domacina ?![]()
![]()
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sta sam napisao sem jednu recenicu vezano za kladionicu papak?AvantiBL je napisao/la: ↑03 dec 2025, 18:25Pa što onda pišeš o nama jadan ne bio?KosevoZove je napisao/la: ↑03 dec 2025, 18:14Ko je pratio jutros na rezultatima fino su bili prekizeni brojevi na kvotama pasa moj, ja ne lazem nikad vjerovatno se to kasnije promjenilo, niko nista nije naostrio **** mi se iskreno za vama kontas. !![]()
![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Jel ovo navijači Željezničara izražavaju nezadovoljstvo posljednjim rezultatima kluba pa ih zato nema na Grbavici ili ima neki drugi razlog zašto je cifra ovako pala?
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 03 dec 2025, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Naaaaprijed Zeljooooo ljubaviiiii mojaaaaa
Idee golcina vecerass izvan 16, 10 kornera, 5 zutih i 4 gola
Idee golcina vecerass izvan 16, 10 kornera, 5 zutih i 4 gola
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mi smo zadnji koji trevamo postaviti to pitanje.
Pala im posjeta i opet imaju 2x vise nego mi.
Tako da pusti boga ti.
14 godina ih jebu i opet ljudi dolaze nama smeta kad nije adekvatna temperatura pive na standu.
Umri lištico da ti u avaz dadnem
Nama je posjeta ove godine užasna i mi moramo raditi na njoj, ali to ne mijenja činjenicu da i njima večeras nešto smeta jer ih je manje nego inače. Ja samo tražim razlog. Jel u pitanju radni dan, neatraktivan protivnik, rezultati, vrijeme, nešto deseto? Jedan odgovor se nazire, a često se to ismijava kod navijača Sarajeva.jurisicduska je napisao/la: ↑03 dec 2025, 18:36Mi smo zadnji koji trevamo postaviti to pitanje.
Tako da pusti boga ti.
14 godina ih jebu i opet ljudi dolaze nama smeta kad nije adekvatna temperatura pive na standu.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Bjela kobila se ne vidi na Grbavici.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Sve to sto si nabrojao, ali najvise termin. Ja evo prvi nisam otisao jer nisam mogao od posla. Termin 1830 radnim danom je kriminalan. I ti jedva docekao pa se ibretis, a razlog je ocigledan.Zutti je napisao/la: ↑03 dec 2025, 18:41Nama je posjeta ove godine užasna i mi moramo raditi na njoj, ali to ne mijenja činjenicu da i njima večeras nešto smeta jer ih je manje nego inače. Ja samo tražim razlog. Jel u pitanju radni dan, neatraktivan protivnik, rezultati, vrijeme, nešto deseto? Jedan odgovor se nazire, a često se to ismijava kod navijača Sarajeva.jurisicduska je napisao/la: ↑03 dec 2025, 18:36Mi smo zadnji koji trevamo postaviti to pitanje.
Tako da pusti boga ti.
-
KosevoZove
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pripisat cemo ovaj izmišljen faul magli.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Ma ne moze se igrati po ovom.
Prekinuti pa sutra po danu igrati.
Prekinuti pa sutra po danu igrati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Giuseppe1 i 19 gostiju.