Euroliga 2025/26

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

alan_kardec
Kontakt:

Re: Euroliga 2025/26

Post Postao/la alan_kardec » 03 dec 2025, 17:49

Željko Obradović je jedna od najvećih legendi srpske i evropske košarke, svih vremena, bez ikakve sumnje. To što je on napravio u trenerskoj karijeri, teško da će iko ikada uspjeti nadmašiti. I za sve te uspjehe treba mu odati svako moguće poštovanje :tokralju: :salut:
Sa druge strane, to je jedan licemjer, demagog, manipulator i slina od čovjeka, što je opet po ko zna koji put i dokazao, praveći sav ovaj cirkus oko kluba kojeg toliko voli, kako sam kaže, i manipulišući navijačima koji u njega gledaju kao u Boga. Sve to iz jasnih razloga, da bi sa sebe skinuo bilo kakvu vrstu odgovornosti, iako je i on kao i uprava i igrači, jednako odgovoran, možda i najodgovorniji.... Da nije smiješno, bilo bi žalosno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Mocvara1991
Kontakt:

Re: Euroliga 2025/26

Post Postao/la Mocvara1991 » 03 dec 2025, 18:18

Pravi cirkus zato sto nema rezultata ,a ima odrijesene ruke vec godinama da sastavlja ekipu. Potrosio je ogromne pare,a rezultati su losi. I sad je dao vruc krompir u ruke upravi Partizana i predsjedniku,a koji realno mu jos samo nisu pusili qrac. To im je hvala. Trebao je biti covjek i reci da su mu ispunili svaku zelji,da je birao i cistacice u klubu,nije ga niko minirao iz uprave,dobili su sta su pozeljeli on i sportski direktor i sad kako on to najbolje zna,a kad treba da prizna svoj los rezultat,napravi pres i svali sve na druge. Zvuci mi kao da sam vec jednom to negdje video. Stavio je metu na celu upravi,stranim igracima... Stranim igracima koje je on doveo,upravi koja mu je dala odrijesene ruke. Moralna velicina.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.