Da li mu da igra maltene pred kraj karijere. Valjda ce ga povrede zaobic pa da i on napokon uziva poslije toliko camenja na klupi.
Luka Garza
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Luka Garza
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
koji kraj,nema ni 27 punih godina
došao u tim gdje nema konkurenciju kao u bivšem timu, bilo je i za očekivati da igra više
došao u tim gdje nema konkurenciju kao u bivšem timu, bilo je i za očekivati da igra više
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mislil momčiluk malo i našeg počet šprehat il je sasvim zadovoljan sa svojim engleskim
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
starter veceras izgleda
Bojim se da je ispao iz rotacije,sinoć nijde nikako igrao
-
TripleThreat
- Kontakt:
Luka izgleda definitivno ispao iz rotacije. Druga zaredom utakmica bez minuta, još su Knicksi igrali sa double-big postavom Mitcha i KAT-a u instancama...
Nadam se da će mu Mazzulla što prije opet početi davati šansu, iako je dosta indikacija da bi ga njegova cementna lateralna kretnja u odbrani opet mogla koštati mjesta u rotaciji. Nažalost, Queta izgleda kao zvrk naspram njega u tom segmentu, a koliko sam upratio i Amere navijače Celticsa, nisu baš oduševljeni Lukom.
Nadam se da će mu Mazzulla što prije opet početi davati šansu, iako je dosta indikacija da bi ga njegova cementna lateralna kretnja u odbrani opet mogla koštati mjesta u rotaciji. Nažalost, Queta izgleda kao zvrk naspram njega u tom segmentu, a koliko sam upratio i Amere navijače Celticsa, nisu baš oduševljeni Lukom.
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Dobar momak, gotiva i sve to al nije za NBA. Trci i skace kao da ima 20 kila tegove na obadvije noge. Sve ostalo ima super, dusu dao za neke jake evropske ekipe.
Ma neka on dolazi u Evropu. Kad se nisi u ovakvom Bostonu izborio za minutazu, sta ces u jacim ekipama, a i opcenito NBA...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.