Nije Brega problem, ovaj drugi Obrenovic, moguce mladicu i ne bi me cuilo da pokusaju. Od prije 5-6 god. vi nas prozivateVaya je napisao/la: ↑01 dec 2025, 20:55I zato imate moj duboki naklon...ali bas zbog toga mi vi Sarajlije znate biti cudni...pregrmili preko glave...i onda dodje Brega i napuni Skenderiju, dodje Brena i puna Zetra...samo cekam kada ce se Kusturici uruciti Pocasno srce na SFF-u...vjerujem da bi Ceca napunila Kosevo...Samozdravlje je napisao/la: ↑01 dec 2025, 20:44Da ima toga , ali akcenat na 1500 dana opsade i ne bi predaje i samim tim oslobodi se Grbavica, Ilidza, Vogosca ...
I ne bi bili Sarajlice, da se ne vratise pobjegulje s $$$$$ i branitelji odose vani. Tako to biva. Ovo napisa covjek rodjen
1958 g. na Kosevu, danas Bolnicka.![]()
Znam da su ovo slojeviti problemi, da je nepravde, lopovluka i kriminala preko glave....ali za neke stvari moraju postojati crvene linije...
Ziv ti meni bio, moj veteranu...![]()
Sarajlicama, to je misljenje jednog bliskog mi clana porodice, inace profesor. Malo smo drzavu zanemarili, malo vise.
Ali imamo mi i poprilican broj Zenicanina i zitelja iz drugih gradova, a vole politiku i haram paru. Treba pogledati ko nam sjedi u
skupstinskim klupama Kantona, Federacije i Drzave.