don_burza je napisao/la:evo prijevod
igraj za sve pare sto imas
skini cijep sa kuce i odvezi ppred kladionicu i baci na tiket
FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
nemoj oluk cuvaj za ZaragoseaS_Roma je napisao/la:don_burza je napisao/la:evo prijevod
skini cijep sa kuce i odvezi ppred kladionicu i baci na tiket![]()
![]()
ode i oluk skinuti
Thomas Müller - Fußballgott
Ide Zaragoza 1 na drugi listicdon_burza je napisao/la:nemoj oluk cuvaj za ZaragoseaS_Roma je napisao/la:don_burza je napisao/la:evo prijevod
skini cijep sa kuce i odvezi ppred kladionicu i baci na tiket![]()
![]()
ode i oluk skinuti
don_burza je napisao/la:hahaha
jesul nasli ovog poslije tekme
? ",% %.
LARISSA RIQUELME!
Raja nakon osvajanja titule,je li opet krećemo kvalifikacije od drugog kruga?
I da li se već sada može pričat o nosiocima (naravno hipotetički) u četvrtom krugu kvalifikacija?
I da li se već sada može pričat o nosiocima (naravno hipotetički) u četvrtom krugu kvalifikacija?
Ide se od drugog pretkola,necemo mi verovatno nikada krenuti od 3 pretkola u ovakvom formatu.
A o nositeljima je jos uvek rano pricati jer je u dosta prvenstava guravo,ali mislim da opet nece biti nosioci u eventualnom 4.pretkolu.
A o nositeljima je jos uvek rano pricati jer je u dosta prvenstava guravo,ali mislim da opet nece biti nosioci u eventualnom 4.pretkolu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nećete vi.Devil je napisao/la:Ide se od drugog pretkola,necemo mi verovatno nikada krenuti od 3 pretkola u ovakvom formatu.![]()
Jbg da budem iskren to bodovanje me uvijek zbunjivalo,al kako vidim recimo u nekim zemljama je moguće da budu šampioni klubovi koji nisu učestvovali odavno u evro kupovima,zbog toga sam pitao,tipa Madjarska,Belgija,Slovačka.....
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ko god da nam zapadne, samlecemo ga!
Jesmo li parni valjak ili ne?
Jesmo li parni valjak ili ne?
- drinin vuk
- Kontakt:
Na upravo održanoj Skupštini Fudbalskog saveza Srbije, dodeljena su priznanja za 2010. godinu. Trener Partizana, Aleksandar Stanojević proglašen za najperspektivnijeg trenera.
U utorak je držana je Skupština Fudbalskog saveza Sbije u Staroj Pazovi na kojoj su dodeljene i nagrade.
Trener Partizana proglašen je za najperspektivnijeg trenera.
Između ostalih priznanja, za fudbalera sa najvećim mogućnostima za napredak proglašen je Filip Đurićić iz Herenevena.
Epitet najperspektivnijeg sudije dobio je Aleksandar Vasić, a proglašena je i najbolje sudija trojka u protekloj godini.
Priznanje su dobili arbitri koji su sudili 140. večiti derbi - Slobodan Veselinović iz Valjeva i njegovi pomoćnici, Saša Živković iz Petrovaradina i Milovan Ristić iz Beograda.
Na Skupštini su takođe dodeljene i tri plakete FSS za dugogodišnji radna popularizaciji fudbala - proslavljenom golmanu Vojvodine Iliji Panteliću, Radošu Milovanoviću i Ratku Pivljaku koji zbog bolesti nije mogao da preuzme nagradu.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Jao jao cene karata za kup,da je srece sa ovakvim cenama puna Marakana bi bila. 
- drinin vuk
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Jao jao cene karata za kup,da je srece sa ovakvim cenama puna Marakana bi bila.
$ " '.$ не ' $ - ",& ? ".
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Po 200 istok(navijaci Vojvodine),200 jug,i 500 zapad,sever ce izgleda biti zatvoren.drinin vuk je napisao/la:Devil je napisao/la:Jao jao cene karata za kup,da je srece sa ovakvim cenama puna Marakana bi bila.
- drinin vuk
- Kontakt:
? &Devil je napisao/la:Po 200 istok(navijaci Vojvodine),200 jug,i 500 zapad,sever ce izgleda biti zatvoren.drinin vuk je napisao/la:Devil je napisao/la:Jao jao cene karata za kup,da je srece sa ovakvim cenama puna Marakana bi bila.
& " " 20-& $ (? ' $ - " " " НС & 2000).
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Nadam se i ja,Partizanovci bi trebali da popune bar 35% stadiona,uz nas "neutralne" koji cemo sigurno biti,te uz nekih 2500-3000 firme dolazimo do brojke od bar 30000.A karte su smesne.
Pa jbt ja sam prosle godine placao 800 zapad JNA i opet je bio sasvim lepo popunjen,a nadam se da ce tog 11.maja biti opet lepo vreme kao tada.
Pa jbt ja sam prosle godine placao 800 zapad JNA i opet je bio sasvim lepo popunjen,a nadam se da ce tog 11.maja biti opet lepo vreme kao tada.
- drinin vuk
- Kontakt:
& & ' / & %.
А % се " ",& ? не - се $ је $ ? $ 400,? $ $ $ & " је / за % - '.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
2008.godine Partizan-Zemun zapad je bio 400,takodje isto i godinu kasnije Partizan-Sevojno.drinin vuk je napisao/la:& & ' / & %.
Što se tiče 4. pretkola LP, Partizan 99% neće biti nosilac. Mamić je najavio da će Dinamo sa koeficijentom 20.164 biti nosilac. Partizan ima koeficijent 15.850. U tekućoj sezoni LP, bio je potreban koeficijent veći od 23.980 da bi klub bio nosilac u 4. pretkolu.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- drinin vuk
- Kontakt:
Ma jaсно је то,? у & ? уз права ¥ у % " ',а " свега ? $ су ' " " те ? " $ $ ? & у ' ? $ ' $ " у ".gollum je napisao/la:Što se tiče 4. pretkola LP, Partizan 99% neće biti nosilac. Mamić je najavio da će Dinamo sa koeficijentom 20.164 biti nosilac. Partizan ima koeficijent 15.850. U tekućoj sezoni LP, bio je potreban koeficijent veći od 23.980 da bi klub bio nosilac u 4. pretkolu.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
$!Milutinović: Između Barse i Reala biram Partizan
Bora Milutinović, selektor koji je sa pet različitih reprezentacija učestvovao na Svetskom prvenstvu (Kostarika, Meksiko, SAD, Nigerija i Kina) bio je sagovornik španskih novinara pred meč polufinala Lige šampiona između Real Madrida iz Barselone.
- Voleo bih da se ta dva tima sastaju u finalu elitnog evropskog takmičenja, ali to je nemoguće. Ne mogu kažem sa sigurnošću koji će od ta dva tima igrati u finalu, imam prijatelje sa obe strane. Moguće je da će Real imati prednost zbog bolje klupe. Nije mala stvar kada na klupi sede takve veličine poput Kake i Benzeme.
Na insistiranje španskih novinara da kaže za koga navija od dva tima, Milutinović je rekao.
- Rekao sam da Madriđani imaju bolju klupu, ali nema tu favorita. Nisam ni za Real ni za Barsu, ja navijam za Partizan - zaključio je Milutinović.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.