Kapetan je napisao/la: ↑01 dec 2025, 19:32Isto tako ne mogu skontat pojedine forumase koji su napisali takve gadosti i psovke na ovom forumu da to zdrav mozak stvarno ne moze shvatit. I ja sam bio pod adrenalinom i iznerviran ali necu dopustit da me emocije pobijede. A nekom psovati majku i pisat gadosti to je dno dna, takvi trebaju samo zamisliti kako bi bilo da njihove dijete igra u tom trenutku. Lako je utakmicu gledat sa tribine i ispred televizora a drugo je izac na teren i odigrati je.
A poslije se cudimo, zasto je Biberovic odabrao Tursku, Ibrahimovic Svedsku,..... eto mozda bas zato!
Ako je Edin Atic, profesionalni kosarkas, koji je do sada u karijeri zaradio ne znam ti koliko para od igranja basketa, koji ce ovo godine igrajuci za Bosnu naplatiti skoro 500k BAM-ova, koji ce sutra imati penziju od igranja kosarke moze sebi priustiti luksuz da sudiji **** mater 10 minuta u kontinuitetu, dobije 2 tehnicke greske, ukanali ekipu i ostavi je na cijedilu, te propusti priliku da se uhvati po koja pobjeda u strasno teskoj grupi, ne bi li se ostvarila prilika da ova talentovana generacija po prvi put ode na WB...
Ja, koji sam platio kartu 40 BAM-ova dajem sebi pravo i luksuz talodjer, da mu **** mater po 1000x, ne zato sto ne zna, ne zato nije talentovan, ne zato sto je promasio slobodno ili izgubio loptu, nego mu **** mater po 1000x, zato sto je glup k'o kirac i zato sto je u guzicu sprc'o skoro 30 godina, a ponasa se najrazmazenije deriste i balavac...
I da, opet...
**** mu mater po 1000 puta...
P.S. Ne trolaj bezveze, ovo nema nikakve veze sa Biberovicem i Ibrahimovicem...