Rahmetli mu dusamiki27 je napisao/la:Prvi post i odmah izginu za domovinuBHF Zenica je napisao/la:Taj klub je veliki minus za ovu drzavu,za koju bi ja pogino

Rahmetli mu dusamiki27 je napisao/la:Prvi post i odmah izginu za domovinuBHF Zenica je napisao/la:Taj klub je veliki minus za ovu drzavu,za koju bi ja pogino
eo prvi put čujem to od tebe..jel sigura ili??Kevin je napisao/la:eto vam novog napadača Stanko Bubalo
nista nije sigurno..ali izgleda da je..ul_zri_mo je napisao/la:eo prvi put čujem to od tebe..jel sigura ili??Kevin je napisao/la:eto vam novog napadača Stanko Bubalo
Mogao bi biti Dinamo,Partizan,Red Bull Salzburg,Kopenhagen,ima jakih momcadi protiv kojih se jednostavno ovi nasi amateri ne mogu boriti,doduse ima i finaca i islanđana koje bi se hajmo reci moglo proci kao i vaduza lani mada cisto sumnjam,igracka krizaljka nije slozena jer falit ce vjerovatno upitni igraci tipa,Melher,Đuric,Zizovic,Serdarusic!el-fighter je napisao/la:Zna li se ko bi mogao biti protivnik Zrinjskog u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Vidim da ste igračku križaljku skoro završili. Želim vam svu sreću u Evropi i da nas što bolje predstavite.
A jbg sposobna je uprava,da nije sposobna nebi bili prvaci zar ne?jackson je pod ugovorom i treba taj ugovor otkupit a koliko znam Zrinjski nikad nije imao u povjesti neki znacajniji Transfer koji je morao otkupit,zasto,jer se ima novca samo za place i dovode se igraci koji su bez ugovora,za sada to ide sasvim ok i ima se mnogo srece sa izborom igraca al ruku na srce PARA NEMA i nitko nece doci,uzdajmo se u juniore!um vuk je napisao/la:wagner već u šb,bubalo može jedino kopačke čistit na klupi, a za jacksona uprava nije sposobna..
JAckson moze ici ako zeli u neki drugi klub,po ugovoru..Komunikacija je napisao/la:A jbg sposobna je uprava,da nije sposobna nebi bili prvaci zar ne?jackson je pod ugovorom i treba taj ugovor otkupit a koliko znam Zrinjski nikad nije imao u povjesti neki znacajniji Transfer koji je morao otkupit,zasto,jer se ima novca samo za place i dovode se igraci koji su bez ugovora,za sada to ide sasvim ok i ima se mnogo srece sa izborom igraca al ruku na srce PARA NEMA i nitko nece doci,uzdajmo se u juniore!um vuk je napisao/la:wagner već u šb,bubalo može jedino kopačke čistit na klupi, a za jacksona uprava nije sposobna..
ti mu ugovor pravio pa znaš ?Kevin je napisao/la:JAckson moze ici ako zeli u neki drugi klub,po ugovoru..Komunikacija je napisao/la:A jbg sposobna je uprava,da nije sposobna nebi bili prvaci zar ne?jackson je pod ugovorom i treba taj ugovor otkupit a koliko znam Zrinjski nikad nije imao u povjesti neki znacajniji Transfer koji je morao otkupit,zasto,jer se ima novca samo za place i dovode se igraci koji su bez ugovora,za sada to ide sasvim ok i ima se mnogo srece sa izborom igraca al ruku na srce PARA NEMA i nitko nece doci,uzdajmo se u juniore!um vuk je napisao/la:wagner već u šb,bubalo može jedino kopačke čistit na klupi, a za jacksona uprava nije sposobna..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.