Znam da nemožemo, ali kada bi Benitez poslušao par likova sa ovog foruma davno je mogao uzeti titulu, al pazi samo neke likove.the scouser je napisao/la:jbg jarane,ne mozemo mi tu nista utjecatiel-fighter je napisao/la:Ma treba vam napadač podhitno. Liverpool vodi sporu transfer politiku i nebi bilo čudo ako vam i Johnsona uzmu ispred nosa, kao što su Barryja. Dobro bi bilo vratiti Owena, ali kako ste spori nebi me čudilo da lik pređe negdje drugo.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- el-fighter
- Kontakt:
Jarane čitaj malo šta pišemo. Da Benitez vodi bržu transfer politiku, sada bi Barry i Johnson bili na Anfieldu i imali bi prejak tim, a ovako ćemo još gledati one seljake iz Mančestera na tronu.miky_hz je napisao/la:![]()
![]()
zovite Beniteza nek se registruje na forum,udjelite mu koji savjet i osvojite titulu
![]()
joj kralja ovog
![]()
Velež do groba života mi moga
rasporeda za sezonu koja ide
August
15 Tottenham Hotspur (a)
19 Stoke City (h)
22 Aston Villa (h)
29 Bolton Wanderers (a)
September
12 Burnley (h)
19 West Ham United (a)
26 Hull City (h)
October
3 Chelsea (a)
17 Sunderland (a)
24 Manchester United (h)
31 Fulham (a)
November
7 Birmingham City (h)
21 Manchester City (h)
28 Everton (a)
December
5 Blackburn Rovers (a)
12 Arsenal (h)
16 Wigan Athletic (h)
19 Portsmouth (a)
26 Wolverhampton Wanderers (h)
28 Aston Villa (a)
January
9 Tottenham Hotspur (h)
16 Stoke City (a)
26 Wolverhampton Wanderers (a)
30 Bolton Wanderers (h)
February
6 Everton (h)
9 Arsenal (a)
20 Manchester City (a)
27 Blackburn Rovers (h)
March
6 Wigan Athletic (a)
13 Portsmouth (h)
20 Manchester United (a)
27 Sunderland (h)
April
3 Birmingham City (a)
10 Fulham (h)
17 West Ham United (h)
24 Burnley (a)
May
1 Chelsea (h)
9 Hull City (a)
August
15 Tottenham Hotspur (a)
19 Stoke City (h)
22 Aston Villa (h)
29 Bolton Wanderers (a)
September
12 Burnley (h)
19 West Ham United (a)
26 Hull City (h)
October
3 Chelsea (a)
17 Sunderland (a)
24 Manchester United (h)
31 Fulham (a)
November
7 Birmingham City (h)
21 Manchester City (h)
28 Everton (a)
December
5 Blackburn Rovers (a)
12 Arsenal (h)
16 Wigan Athletic (h)
19 Portsmouth (a)
26 Wolverhampton Wanderers (h)
28 Aston Villa (a)
January
9 Tottenham Hotspur (h)
16 Stoke City (a)
26 Wolverhampton Wanderers (a)
30 Bolton Wanderers (h)
February
6 Everton (h)
9 Arsenal (a)
20 Manchester City (a)
27 Blackburn Rovers (h)
March
6 Wigan Athletic (a)
13 Portsmouth (h)
20 Manchester United (a)
27 Sunderland (h)
April
3 Birmingham City (a)
10 Fulham (h)
17 West Ham United (h)
24 Burnley (a)
May
1 Chelsea (h)
9 Hull City (a)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
reds_forever hocemoli mi vidjeti onu sliku gerrarde iz addidas shopa????

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- the scouser
- Kontakt:
Vec ih je stavila...dvije ili jedna stranica ispred ove...Stivi_Dzi je napisao/la:reds_forever hocemoli mi vidjeti onu sliku gerrarde iz addidas shopa????![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
aha moja greska.... btw Super je slika.... 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- TheScouser
- Kontakt:
Slika je predobra, svaka cast i veliko hvala RedsyStivi_Dzi je napisao/la:aha moja greska.... btw Super je slika....

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- reds_forever
- Kontakt:
Nema na cemu samo odrzavam obecanjeTheScouser je napisao/la: Slika je predobra, svaka cast i veliko hvala Redsy

e sto se tice finansija...Boga mi meni je draze da ne podizemo neke astronomske kredite ili tako nesto jer sa ovakvim finansijskim stanjem nema nikakvih garancija da bismo mogli to otplatiti sa ovakvim finansijskim stanjem a to bi jos vise pogorsalo trenutnu situaciju...Kao sto kazu neki..mozda nije tako lose kako se medijski pokazuje al Boga mi je tuzno kad ovako vidimo igrace koji bi zeljeli da dodju u liverpool a mi neamo dovoljno da ih kupimo....
http://community.footballpools.com/blog ... owerhouse/
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- the scouser
- Kontakt:
Mozda da ponudimo Dossenu i ovih desetak miliona sto ostane ako se Arbeloa proda...
- reds_forever
- Kontakt:
znaci da i njega dodamo na listu zelja djeda mrazuLAVOV4Lfc je napisao/la:Dobar link ,Taiwo je odlican samo da je jedno 20mil.

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Stone Island
- Kontakt:
O čemu vi pišete pa 211 stranica ? Sve stručnjaci neki ?!
Pored svih naših klubova,vi nađete da kao '' navijate'' za Liverpool ? Pa zbog takvih i nema napretka bh.fudbalu.
**** vas i Liverpool i Bayern i Real i Manchester i Chelsea,SUPPORT YOUR LOCAL TEAM !
Pored svih naših klubova,vi nađete da kao '' navijate'' za Liverpool ? Pa zbog takvih i nema napretka bh.fudbalu.
**** vas i Liverpool i Bayern i Real i Manchester i Chelsea,SUPPORT YOUR LOCAL TEAM !
- the scouser
- Kontakt:
Imas teme tipa Zeljeznicar,Sarajevo.....a sigurno ce neciji postovi pomoci razvojuu BH fudbala....ne seri molim te....Stone Island je napisao/la:O čemu vi pišete pa 211 stranica ? Sve stručnjaci neki ?!
- Stone Island
- Kontakt:
E bukvalac.Glavna okupacija nek ti bude tvoj klub,iz tvog grada,klub koji predstavlja tebe a ne neki lijevi klub kojeg kao ''voliš'' jer igraju dobar fudbal.Taj fudbal vidiš samo na TV-u i sutra.
- the scouser
- Kontakt:
Sta tebe boli **** sta je meni glavna okupacija?!Ja cu voliti klub koji ja hocu,nece meni neki debil govoriti koga ja da volim i podrzavam!Stone Island je napisao/la:E bukvalac.Glavna okupacija nek ti bude tvoj klub,iz tvog grada,klub koji predstavlja tebe a ne neki lijevi klub kojeg kao ''voliš'' jer igraju dobar fudbal.Taj fudbal vidiš samo na TV-u i sutra.
sry za offtopic
- Stone Island
- Kontakt:
Koga bola voliš ? Nekoga koga vidiš samo na TV-u ? Voliš nekoga ko predstavlja smrdljive Engleze a ne tebe ?! Je li to voliš ? Je li ti draža BiH nego Engleska ? Zašto ? Ako jeste,onda kojom logikom ko navijaš i voliš Liverpool ? Voliš nekog usranog Engleza više nego sebe ? Je li to ?the scouser je napisao/la:Sta tebe boli **** sta je meni glavna okupacija?!Ja cu voliti klub koji ja hocu,nece meni neki debil govoriti koga ja da volim i podrzavam!Stone Island je napisao/la:E bukvalac.Glavna okupacija nek ti bude tvoj klub,iz tvog grada,klub koji predstavlja tebe a ne neki lijevi klub kojeg kao ''voliš'' jer igraju dobar fudbal.Taj fudbal vidiš samo na TV-u i sutra.
Ovo ne kažem samo za vas Liverpoolovce,nego za sve ove nakaradne debile koji svršavaju pred TV-om kad vide Torresa,Messija i slične robote.Nego vidim ovdje lupate u prazno,211 stranica ko ovisnici neki...ccc
Ohladi malo.Stone Island je napisao/la:Koga bola voliš ? Nekoga koga vidiš samo na TV-u ? Voliš nekoga ko predstavlja smrdljive Engleze a ne tebe ?! Je li to voliš ? Je li ti draža BiH nego Engleska ? Zašto ? Ako jeste,onda kojom logikom ko navijaš i voliš Liverpool ? Voliš nekog usranog Engleza više nego sebe ? Je li to ?the scouser je napisao/la:Sta tebe boli **** sta je meni glavna okupacija?!Ja cu voliti klub koji ja hocu,nece meni neki debil govoriti koga ja da volim i podrzavam!Stone Island je napisao/la:E bukvalac.Glavna okupacija nek ti bude tvoj klub,iz tvog grada,klub koji predstavlja tebe a ne neki lijevi klub kojeg kao ''voliš'' jer igraju dobar fudbal.Taj fudbal vidiš samo na TV-u i sutra.
Ovo ne kažem samo za vas Liverpoolovce,nego za sve ove nakaradne debile koji svršavaju pred TV-om kad vide Torresa,Messija i slične robote.Nego vidim ovdje lupate u prazno,211 stranica ko ovisnici neki...ccc
- the scouser
- Kontakt:
Ma evo gledam citav dan nema nista...Gerrard je napisao/la:Nego stipu ovoga ljudi neka pise sta hoce , imal sta novo za Johsnona prodjose i ta 24 sata a niko nista spektakluarno da napise
Ima...Liverpool vec na oficijelnoj stranici daje mogucnost da na ledjima pise johnson , a za broj pise tba(to be announced - bice naknadno objavljeno )..99.9% je "nas"Gerrard je napisao/la:Nego stipu ovoga ljudi neka pise sta hoce , imal sta novo za Johsnona prodjose i ta 24 sata a niko nista spektakluarno da napise

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.