Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Na sa-xu tekma zavrsila prije minutu vec 33 komentara 

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Bravo Dzekson, dokazi tom Balonji da si tri klase iznad. Ocekujem sljedece sezone da uz kvalitetnog playa, skidas paucinu svakom golmanu.
Chelsea F.C.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Covjece pa da Balonje nema Dzeko ne bi bio ni na spisku,Balo poder'o Teveza na treningu samo da Dzeko igra...Blue_He4rt je napisao/la:Bravo Dzekson, dokazi tom Balonji da si tri klase iznad. Ocekujem sljedece sezone da uz kvalitetnog playa, skidas paucinu svakom golmanu.
p.s.Njih dvojica su najbolji jarani tamo....

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Nebitno kakvi su oni jarani. Dzeko i Tevez ce vjerovatno u tandemu biti. Da nema Argetinca City bi bio za pola slabiji. Stoji i to da je sebican te da rijetko dijamantu loptu posalje,ali City dok ne kupi sebi vezu morat ce on vuci lopte i prilike stvarat. Izuzetak je Silva, jedino.
Chelsea F.C.
- -Paja
- Kontakt:
Sjajna pobjeda Manchestera kojom su napravili veliki korak ka ulasku u Ligu Sampiona, ako to zacine trofejom u FA kupu siguran sam da se njihova sezona moze proglasiti uspjesnom bez obzira na neosnovane kritike pojedinih pametnjakovica i prije svega vrhunskih menadjera.
City pride of Manchester!
City pride of Manchester!
Dio Arsenala
Ovo kolo dosta zanimljivo Torres i Dzeko pročepili..
..važna 3 boda za LP koja je sve bliže još samo da menadzera promjene.. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
E jest Džeko našao ko ce mu biti najbolji jaranArsenalisation je napisao/la:Covjece pa da Balonje nema Dzeko ne bi bio ni na spisku,Balo poder'o Teveza na treningu samo da Dzeko igra...Blue_He4rt je napisao/la:Bravo Dzekson, dokazi tom Balonji da si tri klase iznad. Ocekujem sljedece sezone da uz kvalitetnog playa, skidas paucinu svakom golmanu.
p.s.Njih dvojica su najbolji jarani tamo....![]()

Veoma vrijedna pobjeda koja je dovela City na korak do LP jos da uzmu kup...puna saka brade.
Dzeko izgleda postize kljucne golove ove sezone
Iduce sezone ce City bit jos uigranija ekipa + dodatna pojacanja.....bice iduce sezone ludnica

Dzeko izgleda postize kljucne golove ove sezone

Iduce sezone ce City bit jos uigranija ekipa + dodatna pojacanja.....bice iduce sezone ludnica

RIP SALE VILENJAK
Ma Balonja je kralj kako te nije stid.Jedva čekam da Tevez ode i onda ostaju Balonja i Džekson u napadu pa šta će radit protivničkim odbranama naravno uz dobrog treneraizzo je napisao/la:E jest Džeko našao ko ce mu biti najbolji jaranArsenalisation je napisao/la:Covjece pa da Balonje nema Dzeko ne bi bio ni na spisku,Balo poder'o Teveza na treningu samo da Dzeko igra...Blue_He4rt je napisao/la:Bravo Dzekson, dokazi tom Balonji da si tri klase iznad. Ocekujem sljedece sezone da uz kvalitetnog playa, skidas paucinu svakom golmanu.
p.s.Njih dvojica su najbolji jarani tamo....![]()
![]()
Balonja je jedno obicno spadalo, ukratko receno.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Zbog cega je Balonja kralj ?Mozda sto je sprdacina od igraca i sto vise gleda kako ce prosuti kakvu foru na utakmici. Njegovo fudbalski talenat bi se trebao prosipat u Seriji A, tacnije u Milanu.Tevez ne ide nigdje, osim ako ne dobije kakvu krizu srednjih godina, pa prestane igrati fudbal.
Chelsea F.C.
Pa upravo zbog toga uvijek misli na zajebancijuBlue_He4rt je napisao/la:Zbog cega je Balonja kralj ?Mozda sto je sprdacina od igraca i sto vise gleda kako ce prosuti kakvu foru na utakmici. Njegovo fudbalski talenat bi se trebao prosipat u Seriji A, tacnije u Milanu.Tevez ne ide nigdje, osim ako ne dobije kakvu krizu srednjih godina, pa prestane igrati fudbal.

Šta je to Tevez najsebičniji fudbaler trenutno i ne što igra sa Džekom boli me neka stvar za Džekom imao sam isto mišljenje o njemu i dok nije došao Džeko.Jedina stvar koju dobro radi je da trči puno i eventualno bi mogao igrat kakvog zadnjeg veznog ili krilo kao što je bilo u Unitedu(kako SAF sve zna)on i Rooney kao igrači voljni trčat iza Ronalda kojem je zadnja stvar na koju je tada mislio bilo vraćanje u odbranu
Koja je **** od ekipe City podijelili se u tabore Tevezov(Silvin) i Džeksonov(Balonjin) i ostali još samo oni koji trče puno na terenu oni neće ni s jednim ni s drugim
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
haahahaha koji kralj! ovakve igrace volik, koji nisu mrtvi ozbiljni, kojima je stalo i do zayebancije hahaha, kako obori Dzeku
haahahaha koji kralj! ovakve igrace volik, koji nisu mrtvi ozbiljni, kojima je stalo i do zayebancije hahaha, kako obori Dzeku
Razocar'o nasNimla_RZ je napisao/la:Džeko će vas razočarati

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Pogodio samEdin TM87 je napisao/la:Razocar'o nasNimla_RZ je napisao/la:Džeko će vas razočarati![]()
![]()
![]()
Nema te nesto

Čelik Zenica 1945
Džeko: Ovo je za mene novi početak u Cityju
Edin Džeko napokon je u ponedjeljak skinuo veliki teret s leđa. U desetoj je utakmici u Premierligi postigao svoj prvi pogodak za Manchester City, donijevši svojoj momčadi pobjedu (1-0) na gostovanju kod Blackburna...
Bosansko-hercegovački nogometaš, koji je u siječnju za 27 milijuna funti došao iz Wolfsburga, pogađao je za "građane" u Europa ligi i FA Cupu, ali su ga engleski mediji žestoko kritizirali jer ga nije bilo među strijelcima u Premiershipu. Dugo je Džeko čekao premijerni zgoditak, a sada konačno može odahnuti, što je i sam priznao nakon utakmice na Ewood Parku.
- Sada za mene slijedi novi početak u Cityju. Znam da će mi u budućnosti biti bolje. Imao sam i dosad samopouzdanja, ali ponekad je teško. Nisam prvi koji nije bio na najvišoj razini nakon dolaska u novi klub. Sretan sam što je moj gol pomogao momčadi da dođe do pobjede u možda i najvažnijoj utakmici u zadnjih mjesec dana - rekao je reprezentativac BiH.
Džekin je gol posebno važan jer je City njime pobjegao Tottenhamu na četiri boda prednosti i sve je bliže osiguravanju četvrtog mjesta koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka. Prvog strijelca Bundeslige u prošloj sezoni pohvalio je nakon utakmice i menadžer Cityja Roberto Mancini:
- Edin je sjajan napadač. Ovo je za njega važan gol, zaslužio ga je. Uživam u ovom trenutku zbog njega.
Edin Džeko napokon je u ponedjeljak skinuo veliki teret s leđa. U desetoj je utakmici u Premierligi postigao svoj prvi pogodak za Manchester City, donijevši svojoj momčadi pobjedu (1-0) na gostovanju kod Blackburna...
Bosansko-hercegovački nogometaš, koji je u siječnju za 27 milijuna funti došao iz Wolfsburga, pogađao je za "građane" u Europa ligi i FA Cupu, ali su ga engleski mediji žestoko kritizirali jer ga nije bilo među strijelcima u Premiershipu. Dugo je Džeko čekao premijerni zgoditak, a sada konačno može odahnuti, što je i sam priznao nakon utakmice na Ewood Parku.
- Sada za mene slijedi novi početak u Cityju. Znam da će mi u budućnosti biti bolje. Imao sam i dosad samopouzdanja, ali ponekad je teško. Nisam prvi koji nije bio na najvišoj razini nakon dolaska u novi klub. Sretan sam što je moj gol pomogao momčadi da dođe do pobjede u možda i najvažnijoj utakmici u zadnjih mjesec dana - rekao je reprezentativac BiH.
Džekin je gol posebno važan jer je City njime pobjegao Tottenhamu na četiri boda prednosti i sve je bliže osiguravanju četvrtog mjesta koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka. Prvog strijelca Bundeslige u prošloj sezoni pohvalio je nakon utakmice i menadžer Cityja Roberto Mancini:
- Edin je sjajan napadač. Ovo je za njega važan gol, zaslužio ga je. Uživam u ovom trenutku zbog njega.
King Kevin Durant
[youtube][/youtube]
Haha, dobro je imati tipa kao Balotelija u svlacionici. Makar ce uvijek biti zabavno..
Haha, dobro je imati tipa kao Balotelija u svlacionici. Makar ce uvijek biti zabavno..

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Nek nam je i Dijamant proradio.
btw. Balotelli kralj!

btw. Balotelli kralj!

"Fiction is obliged to stick to possibilities. Truth isn't."
Vazna pobjeda a mozda jos vaznije od toga da je napokon Big Ed pogodio mrezu.Jer bi ga sada moglo da krene kada je klubu najpotrebnije.4 boda smo ispred Spursa a imamo i direktan duel sa njima na Eastlandsu trebalo bi bit dovoljno.Mada gledajuci tabelu nisu jos izgubljene nade ni za 3 mjesto Arsenal nije tako daleko tako da ko zna......Klub je sve blizi tome da ostvari svoj plan za ovu sezonu a to je trofej i ulazak u Ligu Prvaka..Come on You Cityyyyy......Nakon stranice u Srbiji uskoro se ocekuje i oficijelna stranica naseg kluba i za Bosnu i Hercegovinu do tada barem se moze ici na ovu srbsku stranicu:http://www.mcfc-serbia.net/
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
jel se to počeo fudbal igrati po svlačionicama?polga je napisao/la: Haha, dobro je imati tipa kao Balotelija u svlacionici. Makar ce uvijek biti zabavno..

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, feniksptica, kakarut, nerkolfc, Proximic, Sheyi i 21 gost.