Živim za dan kad konačno da gol. Ali to bi bilo idealno na Anfieldu da se desi tipa u UCL. Potcijenjen igrač, bez povreda bi bio daleko bolji. Kad se sjetim sezone 19/20...
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ma neko mora odgovarat za sve ovo,ako ne Slot onda ko je odgovoran za transfere pa je pustio Diaza i odlucio da ne treba zamjena na krilnim pozicijama.Ako dobiju naredne dvije realno nisu neki protivnici treba ga istrpit,ako dovede u januaru krilo koje nam je neophodno a vala i Guehia mogu jeftino dobit nemaju sta cekat ljeto(al samo ako dobije naredne dvije ja bi mu dao sansu,u slucaju jos neke bruke tipa Forest ili Psv zahvalit se i to je to)
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
koji glupan
Ne mogu da se nagledam Isakovog gola. Maestralno i hirurški precizno. World class je lik i nadam se da će uskoro ući u pravu formu. Očekujem od njega da postavlja rekorde u klubu.
Pogledao malo ove sazetke i opet ne vidiš tu neke čiste prilike da su se kreirale. Valjda im ova pobjeda pomogne da se malo trgnu.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma kakva prilika crna nismo se sastali sa igrom. Najgore od svega je to sto ljudi sami sebe ubjedjuju gledajuci rezultat. Identicno kao i Frankfurt, samo smo sad zabili 3 manje. West Ham je uzasan, a mi kako smo danas igrali da je iole ozbiljnija ekipa bila dobili bi nas glat.
Nije bilo nekih cistih prilika, ali se probalo igrati drugačije i izgledalo je bolje.
Vise kroz sredinu, manje oko krila. Dobili smo drugačiji oblik i bitno da se probalo nešto drugačije.
Wirtz je napokon pokazao znakove kvalitete i da mu treba dati loptu. Bio je bolji na pressingu, jaci u duelu (navodno je dobio 2.5 kg misica). Stabilnost je nazad bila bolja.
Gomez top. Ne treba nam trenutno neka vrhunska igra, nego sigurne pobjede i da se dize polako ekipa.
Sunderland ce naravno biti tri puta tezi protivnik i treba izaci sa istom formacijom ponovno. Možda čak Ramo i Etiketa skupa, sa Wirtzom i Slobom iza bi bilo zanimljivo.
Vise kroz sredinu, manje oko krila. Dobili smo drugačiji oblik i bitno da se probalo nešto drugačije.
Wirtz je napokon pokazao znakove kvalitete i da mu treba dati loptu. Bio je bolji na pressingu, jaci u duelu (navodno je dobio 2.5 kg misica). Stabilnost je nazad bila bolja.
Gomez top. Ne treba nam trenutno neka vrhunska igra, nego sigurne pobjede i da se dize polako ekipa.
Sunderland ce naravno biti tri puta tezi protivnik i treba izaci sa istom formacijom ponovno. Možda čak Ramo i Etiketa skupa, sa Wirtzom i Slobom iza bi bilo zanimljivo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa dobro ja sam mislio ovako nakon pobjeda ranije ali eto nista se nije popravilo sto se tiče igre.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne slažem se, jučer smo defanzivno jako dobro odigrali, na stranu protivnik. Nama bi Sarajevo stvorilo 3 zicera prije 7 dana.nerkolfc je napisao/la: ↑01 dec 2025, 08:51Pa dobro ja sam mislio ovako nakon pobjeda ranije ali eto nista se nije popravilo sto se tiče igre.
Išli smo više kroz sredinu, bekovi su nam odmah bili više korisniji, lakše smo uspostavljali kontrolu i nismo gubili sve moguće druge lopte. Po meni smo izgledali dosta bolje u mnogim fazama igre, onima što se ne vide na sažecima.nerkolfc je napisao/la: ↑01 dec 2025, 08:51Pa dobro ja sam mislio ovako nakon pobjeda ranije ali eto nista se nije popravilo sto se tiče igre.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nadam se da idu bolji rezultati, a igra se mora popraviti valjda kad tad. Clean sheet je odlicna stvar za sampouzdanje odbrane. Valjda ce potvrditi ovo sto pises odmah protiv Sunderlanda.Otelo je napisao/la: ↑01 dec 2025, 08:58Išli smo više kroz sredinu, bekovi su nam odmah bili više korisniji, lakše smo uspostavljali kontrolu i nismo gubili sve moguće druge lopte. Po meni smo izgledali dosta bolje u mnogim fazama igre, onima što se ne vide na sažecima.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja ovu utakmicu gore nisam gledao.
Hajde sve i da je tako, pa je•o majku igrali smo protiv ekipe koja je samo jedan gol manje primila od najgore odbrane lige ( Wolves 28, West Ham 27 ) i protiv ekipe koja je u 13 utakmica zabila 15 golova ( Da ne zabise 3 onim hudnicima iz Burnleya i tu bi bili odmah iza Wolverhamptona ) i uz sve to su zakucani za dno.
Kakav hajp vi dizete, kakva crna igra kroz sredinu, kakva cvrsta odbrana, majko moja mila. Sastali se nismo sa igrom ni protiv ovih hadalja, ni jedna razigrana akcija.
Hajde sve i da je tako, pa je•o majku igrali smo protiv ekipe koja je samo jedan gol manje primila od najgore odbrane lige ( Wolves 28, West Ham 27 ) i protiv ekipe koja je u 13 utakmica zabila 15 golova ( Da ne zabise 3 onim hudnicima iz Burnleya i tu bi bili odmah iza Wolverhamptona ) i uz sve to su zakucani za dno.
Kakav hajp vi dizete, kakva crna igra kroz sredinu, kakva cvrsta odbrana, majko moja mila. Sastali se nismo sa igrom ni protiv ovih hadalja, ni jedna razigrana akcija.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Pozitivno je sto se dobila tekma, to samo po sebi je korak naprijed i mozda pocetak ozdravljenja od ove uzasne upale koja traje... Cista postelja je bonus na pobjedu ali slazem se da je ovo samo jedna tekma protiv jako loseg tima, igra ni blizu nije onom sto ova ekipa tezi da igra ali povratak na osnove i bazu je bio potreban itekako. Razlika u odnosu na prosle tekme je prije svega malo oprezniji pristup utakmici, izgledalo je to sporo i tromo ali je dalo rezultat i opet ponavljam donekle je i protivnik isao na ruku toj taktici. Salah na klupi je znacilo da si imalo malo bolji presing i vecu ispomoc na desnoj strani gdje je Gomez donio vise cvrstine kao bek takodjer.
Ova pobjeda se moze proslaviti jedino ako se dobiju i naredne dvije tekme...
Ova pobjeda se moze proslaviti jedino ako se dobiju i naredne dvije tekme...
Koja ljepota kad nema salaha, jedva cekam sljedecu sezonu
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Prema nekim navodima, prvenstveno radi load managmenta usljed gustog rasporeda, moguca postava za veceras:

I ja nekako ne vidim da ce Salaha 2 tekme zaredom ostaviti na klupi, nema sanse. Ali drago bi mi bilo definitivno da Gomeza vidim na desnom krilu, mislim da nam je donio kakvu takvu stabilnost u odbrani u prosloj tekmi.
Sunderland ove sezone ne igra lose, sto i pozicija na tabeli moze potvrditi. Opet smatram da ovdje ide pobjeda, ovakve tekme se moraju uzimati jbg

I ja nekako ne vidim da ce Salaha 2 tekme zaredom ostaviti na klupi, nema sanse. Ali drago bi mi bilo definitivno da Gomeza vidim na desnom krilu, mislim da nam je donio kakvu takvu stabilnost u odbrani u prosloj tekmi.
Sunderland ove sezone ne igra lose, sto i pozicija na tabeli moze potvrditi. Opet smatram da ovdje ide pobjeda, ovakve tekme se moraju uzimati jbg
- JayCatwright
- Kontakt:
Kažu Salah klupiran i večeras. Ako je tako, Arne

XI: Alisson; Gomez, Konate, Van Dijk, Robertson; Gravenberch, Mac Allister; Szoboszlai, Wirtz, Gakpo; Isak.
Subs: Mamardashvili, Endo, Kerkez, Salah, Chiesa, Jones, Ekitike, Nyoni, Ngumoha
Subs: Mamardashvili, Endo, Kerkez, Salah, Chiesa, Jones, Ekitike, Nyoni, Ngumoha
Napokon pokazuje muda.
Lik klupira Salaha.
Ako ništa ima muda.
Ako ništa ima muda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.