FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pohvalno je kako je Tah odigrao, pouzdaniji od Upamecana.
Vidiš John nije bio plaho nosat a pritom kuratledar je napisao/la: ↑28 nov 2025, 15:54Mene čudi da John Holmes ne može ništa izboxat iz svog peterca i svaki korner bio je ajme bože.
Inače, istina je da su neki izmilili ispod kamena sad kad se izgubilo (a nekad se i to mora). Ali istina je i da će, kad će se tamburat boranija po bundesu (mainz, heidenheim, union...), izgmizat ovi drugi i pisat panagirike i udarat u sve talambase, te stavljat ankete kad sezona još nije pravo ni počela.
Hudom Stilleru se sinoć protivnički igrač rugao za nos i ismijavao ga. To već nije bilo dugo viđeno na sportskim terenima.
Navodno je Šveđanin u dresu holandskog kluba.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Samo da se vrte ubrzo Musiala,Davies prava forma se mora brusiti na proljeće.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nisu su svi navijaci isti. Meni je svaka biti ili ne biti, ako vodimo 3 hocu 5...festa je kad Bayo igra, moji se po tome ravnaju, najradije gledam prizemljen na TV uz picence i mezence, ali ponekad se ne moze, poslovi neki..tada su phone, tablet uvijek do vrha napunjeni. Bio Bayern 10-i na tabeli (kao onomad kad nam ebeni DFB klepise par bodova, ili nekako kada nam brat Brane dodje iz Shalkea,) ili prvi sa 10 bodova prednosti ja uzivam u utakmici. Kad gube ****, jedem se...znam i psovati, ponekad i mlatnuti nesto sa stola u budjak, kad se bijedi a nadasve kad se igra leprsavo a jako naravno da udaram na talambase, izgmizat je glupa rijec kad se poveze sa pobjedom baye, to mozda neki luzeri koji pobjede svaku 12-u, tipa Hamburgovi, Mainzovi i Hedenheimi. Eto sada cu ja cekati zavrsnu fazu da vidim hocu li se radovati
@Dilah
Pa forum je mjesto pisanja, jedan je optimist, drugi pesimist, treći flegmatik. Nema ništa loše ili pogrešno ni u jednom ni u drugom ni u trećem. Neko voli jedan stil i brani ga, drugi zagovara drugi, treći hoće kombinaciju ova dva itd. Što bi se reklo - sto ljudi sto ćudi, sto žena dvjesto sisa, ni kod jedne nisu obje iste.
Ja volim svoj haesfau pa ispao i u regionalnu, i ako do kraja bundesa ne dobijemo više nijednu ja sam zadovoljan kad se ekipa bori i odigra koliko može. Šta da se radi, s čim imaš s tim klimaš. Ljuti me jedino kad vidim da je neko ravnodušan ili malodušan i da može a neće. E onda nek igra neko ko hoće pa bio totalna truba.
Pa forum je mjesto pisanja, jedan je optimist, drugi pesimist, treći flegmatik. Nema ništa loše ili pogrešno ni u jednom ni u drugom ni u trećem. Neko voli jedan stil i brani ga, drugi zagovara drugi, treći hoće kombinaciju ova dva itd. Što bi se reklo - sto ljudi sto ćudi, sto žena dvjesto sisa, ni kod jedne nisu obje iste.
Ja volim svoj haesfau pa ispao i u regionalnu, i ako do kraja bundesa ne dobijemo više nijednu ja sam zadovoljan kad se ekipa bori i odigra koliko može. Šta da se radi, s čim imaš s tim klimaš. Ljuti me jedino kad vidim da je neko ravnodušan ili malodušan i da može a neće. E onda nek igra neko ko hoće pa bio totalna truba.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Mislim da će Vincent danas pomiješati karte jer neće biti lako u srijedu protiv Uniona. Četiri utakmice u 10 dana. Očekujem Kima, Bishofa, pa možda čak i Ubriga i Ita u prvoj postavi ili značajnoj minutaži danas.
Davies bi za sastav mogao konkurisati sredinom decembra, a moguće čak i prije. Imamo par polivalentnih igrača, tako da ako sve bude kako treba u zgusnutom rasporedu, ne bi trebali gubiti na svježini
Davies bi za sastav mogao konkurisati sredinom decembra, a moguće čak i prije. Imamo par polivalentnih igrača, tako da ako sve bude kako treba u zgusnutom rasporedu, ne bi trebali gubiti na svježini
idealna prilika da Kiala debituje. u prioremnom periodu par puta je pokazao da može.
Problem kad s Arsenala dodjes na st pauli i nikakva motivacija
Ipak, milioni se vrte, ogromne place, ako im treba motavijace dodatne onda ne znam
Do sada uzasnih 35 min, dvije stative
Ovaj Pavlovic prelagano gubi lopte u veznom
redu, nema nikakvu pas igru.
Ipak, milioni se vrte, ogromne place, ako im treba motavijace dodatne onda ne znam
Do sada uzasnih 35 min, dvije stative
Ovaj Pavlovic prelagano gubi lopte u veznom
redu, nema nikakvu pas igru.
Kakva asistencija Diaza, nestvarno.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Da, nismo imali skoro nikako veznog reda u prvom poluvremenu, Rafa se do gola nije nikako primjetio, Diaz sa još jednom bravurom idemo na odmor sa 1:1.
Karl i Bischof najviše grizu
Karl i Bischof najviše grizu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od Riberya nismo imali toliko bitnog igrača do dolaska Diaza. Lik je pola ove ekipe definitvno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Mene samo strah da ovi iz Mersisajda ne pošalju ponudu za Diaza.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Dosta igrača u padu formr, Laimer i Kane najdrastičnije
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Ovo bayern uzima 3:1 do kraja
Dosta igrača u padu formr, Laimer i Kane najdrastičnije. Ništa neonično, za nadati se je da će se vratiti ubrzo.
Tri puta okvir gola, jos 10 min, ulazi Lord Jackson da rijesi utakmicu.
Nadam se da je planski…Laganije rusenje forme jer je nemoguce da s tempom ovim igramo cijelu sezonu…Od februara trebamo opet poceti da grizemo kao do prije par sedmica…Svakako ekipe koje jako krenu u sezonu skoro nikad nista ne napravi u evropi
Nakon ocajnog drugog poluvremena u Londonu, jalova igra se prenijela u prvenstvu protiv slabasnog a danas odlicng Paulija.
Vezni red odsjecen, redovi nepovezani, nesigurnost, Pavlovic bi mogao malo na klupu a Bisof u vezni red da i to testiramo.
Naivno primljen gol, nije Kim kriv koliko izgubljena lopta u veznom redu iz koje je proistekla akcija za 0:1.
Stanisic nam kreator u 90toj.
Utakmica za zaborava, Diaz igrac utakmice, asistencija pa gol.
Idemo dalje.
ps: Lord, rekoh da ce zabit
Vezni red odsjecen, redovi nepovezani, nesigurnost, Pavlovic bi mogao malo na klupu a Bisof u vezni red da i to testiramo.
Naivno primljen gol, nije Kim kriv koliko izgubljena lopta u veznom redu iz koje je proistekla akcija za 0:1.
Stanisic nam kreator u 90toj.
Utakmica za zaborava, Diaz igrac utakmice, asistencija pa gol.
Idemo dalje.
ps: Lord, rekoh da ce zabit
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 29 nov 2025, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zao mi Vasilja, tačno sam znao da ga čeka ista sudbina kao i u dresu repke.
Ova utakmica se trebala odigrati sa C sastavom.
Ova utakmica se trebala odigrati sa C sastavom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.