English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: English Premier League
Kimmich je sore loser. Bukvalno su dali gol Arsenalu poslije njegovog long balla.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
A kaj mislite dal ce opet biti boxing day i ona dupla kola na fantasyu ili ce to biti zasebno svako kolo za sebe u tom periodu i jos vaznije pitanje ulazi li to u prvi dio sezone tj. do 19 kola?
Razmisljam o svemu tome jer planiram te preostale chipove iskoristiti pametno i da dobijem boost kao ulazak u 2. dio sezone jer ak se dobro iskoriste ti transferi od ACN stvarno mozes napraviti top stvari.
ARSENAL4ever
Gerrard ?
Valjda je stekao dovoljno iskustva.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma zasluženo pobjedili,Kimmich malo sere.Bayern je napravio par individualnih grešaki koje se ne praštaju na ovom nivou i na kraju izgubio.Lekcija naučena.wadethegreat je napisao/la: ↑28 nov 2025, 17:10Joshua Kimmich rates Chelsea's football over Arsenal’s:
"It was clear that it wouldn't be a game like the one against Chelsea, where it's mostly about playing football. It was clear that it would be a lot about fighting, lots of long balls. Arsenal then naturally made every ball dangerous."
Saltyyyy.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sve ijedno ime koje ti sad padne na pamet je upgrade na celavu ublehu koja je Kloppovom energijom i sistemom osvojila ligu. Covjek je Bokte potrosio 500 miliona, pa on treba u Hagu procesuiran biti. I svi ti vrhunski igraci su predmet sprdancije iskljucivo zbog njega.
Licno nisam za Gerrarda, nek’ on ostane legenda kluba na njegov nacin, ne vjerujem da bi se plaho snasao. Mada gore od ovog realno ne moze niko.
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Kakav debil majko mila. Zato ne treba uopšte čitati ove vijesti koje pišu raznorazni Hanloni, Čauševići i tako ti. Samo prepisuju sa drugih izvora content i uopšte ne gledaju niti imaju svoje mišljenje o tome. O'Hanlon da ima stav u vezi set piecesa, kao što ga imam ja, ti, ovaj ili onaj uvijek bi ga se držao. Debil samo prepisuje i ne zna ni on više šta piše i kada.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- LenyYoro15
- Kontakt:
Nikad mi nije bilo jasno zašto u pravilnicima nije definisan minimalan prostor koji izvođač kornera mora imati (barem nisam nikad čuo i pročitao o tome).
Na Old Traffordu i evo na Bridgeu izvođač kornera ima 2 koraka maksimalno prije udaranja lopte. Druga opcija mu je da iz kanala starta. To me uvijek čudilo i nerviralo na Old Traffordu. Ipak je malo bolje na Bridgeu.
Na Old Traffordu i evo na Bridgeu izvođač kornera ima 2 koraka maksimalno prije udaranja lopte. Druga opcija mu je da iz kanala starta. To me uvijek čudilo i nerviralo na Old Traffordu. Ipak je malo bolje na Bridgeu.
Taj kanal je najgori na novom stadionu Tottenhama, izgleda odvratno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”