Meni je to najjace u svemu ovome. Lik je sve vrijeme bio u sjeni Westa i Atica, koje ovakvi klubovi nikad ni na igrici nece traziti.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
I sta sad ispada da je Pasalic kriv jel nije dovoljno znao iskoristiti najboljeg beka Europe Audigea. Prvo ne znam sto svi pisu kao
da je vec gotovo, od informacija ima post na forumu i na twitteru od nekog spanskog anonimusa.
Sve i da ode pricate kao da je ne moguce naci boljeg igraca, sto je smjesno. Pa nije u pitanju SGA nego Chase Audige. Kako jedva cekam da uzmemo Zvezdu pa da vidim kakve ce se onda kritike pisati.
da je vec gotovo, od informacija ima post na forumu i na twitteru od nekog spanskog anonimusa.
Sve i da ode pricate kao da je ne moguce naci boljeg igraca, sto je smjesno. Pa nije u pitanju SGA nego Chase Audige. Kako jedva cekam da uzmemo Zvezdu pa da vidim kakve ce se onda kritike pisati.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ma Audige je ok nista spektakularno, malo su ga precjenili cuj Unicaja i Baskonia nidje veze ni blizu tog kvaliteta nije. Nije Muha nista pogrjesio najbolje tekme Audige pruza kad nikog ne ide to jeste igra sam. Na njemu se vidi da igra za sebe ne za ekipu, Muha vrhunski trener bar sve do sada.
https://sportsport.ba/kosarka/chase-aud ... ija/511667InatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 nov 2025, 16:34I sta sad ispada da je Pasalic kriv jel nije dovoljno znao iskoristiti najboljeg beka Europe Audigea. Prvo ne znam sto svi pisu kao
-
bordobijeli
- Kontakt:
Gdje je Muha to rekao ?? Ne znam sto mislite da je neko sputavao Audiga igrao sasvim dovoljno i ok ulogu ima .DirkNowitzki je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:50Audige je dogovorio 130K dolara za sezonu, to je bila bas bas kradja sezone. Muha ga nije od pocetka gotivio, dok je jos bio pomocni trener tvrdio je da ne razumije kosarku. Ja mislim da se u ovom trenutku za te novce ne moze naci ni priblizno dobar igrac kao Audige.
Audige jes SGA za ovu ekipu, to sto ga je Muha zahejto i umanjio mu ulogu poprilicno je druga stvar. Opet rezultati pokazuju svoje tako da se ni to ne moze Muhi trenutno zamjeriti, ali da je ovaj kvalitetan igrac, jeste.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Juniori Bosne Arena 2.
Ko je ovaj Jereb?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kontam da nema neke naše korijene. **** ga hvala na info svakako.
12 asistencija za poluvrijeme 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Joja zalutao u 80tim.Spori i tromi pozicionirani napadi bez pika,rotacija id 6 igraca itd. 
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Nigdje javno nijedan trener to ne smije reci, ali ovo je njegov stav i misljenje o Audigeu, 1000% provjerena informacija.bordobijeli je napisao/la: ↑28 nov 2025, 17:36Gdje je Muha to rekao ?? Ne znam sto mislite da je neko sputavao Audiga igrao sasvim dovoljno i ok ulogu ima .DirkNowitzki je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:50Audige je dogovorio 130K dolara za sezonu, to je bila bas bas kradja sezone. Muha ga nije od pocetka gotivio, dok je jos bio pomocni trener tvrdio je da ne razumije kosarku. Ja mislim da se u ovom trenutku za te novce ne moze naci ni priblizno dobar igrac kao Audige.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Glavni razlog zasto smo losi u sportu
Fudbal kosarka rukomet nebitno svi zaostali u 80tim
I novi mladi treneri uce od starih i isti su
Sport nam je ostao u yugoslaviji
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mislim da nema to nikakve veze s ovim sto ga Unikaha zeli . Ako Audige ode Muha nema veze s tim , mislim da ga Muha sasvim dovoljno koristi da ga sputava nebi bio jeda od najefikasniji igrač Bosne. A te informacije čula kazala se , mahalske nemaju uporište.DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 nov 2025, 21:23Nigdje javno nijedan trener to ne smije reci, ali ovo je njegov stav i misljenje o Audigeu, 1000% provjerena informacija.bordobijeli je napisao/la: ↑28 nov 2025, 17:36Gdje je Muha to rekao ?? Ne znam sto mislite da je neko sputavao Audiga igrao sasvim dovoljno i ok ulogu ima .DirkNowitzki je napisao/la: ↑27 nov 2025, 20:50Audige je dogovorio 130K dolara za sezonu, to je bila bas bas kradja sezone. Muha ga nije od pocetka gotivio, dok je jos bio pomocni trener tvrdio je da ne razumije kosarku. Ja mislim da se u ovom trenutku za te novce ne moze naci ni priblizno dobar igrac kao Audige.
Znači on je imao platu 150k, dobit ćemo neke pare od Baskonije, ne znam koliko se to kreće, ali neka je barem 50k, i onda daš još ono malo od Personsa i eto ga igrač na nivou Younga.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja bi ipak pohvalio Bosnu vratila se na košarkašku mapu evo ima i par dobrih juniora , treba to još dizati na visi nivo al ovo je jako pozitivno sto se desava i Bosni posljednje dvije sezone.DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 nov 2025, 21:49Nazalost, to sam pisao vise puta. Vidjet cemo kako ce to izgledati protiv ozbiljnijih ekipa.
Steta bgm Audigea da bar sezonu ne odradi
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Ne pisem rekla/kazala informacije. Nego sve sto je napisano poslije se ispostavilo kao tacnim.bordobijeli je napisao/la: ↑28 nov 2025, 22:37Mislim da nema to nikakve veze s ovim sto ga Unikaha zeli . Ako Audige ode Muha nema veze s tim , mislim da ga Muha sasvim dovoljno koristi da ga sputava nebi bio jeda od najefikasniji igrač Bosne. A te informacije čula kazala se , mahalske nemaju uporište.DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 nov 2025, 21:23Nigdje javno nijedan trener to ne smije reci, ali ovo je njegov stav i misljenje o Audigeu, 1000% provjerena informacija.bordobijeli je napisao/la: ↑28 nov 2025, 17:36
Gdje je Muha to rekao ?? Ne znam sto mislite da je neko sputavao Audiga igrao sasvim dovoljno i ok ulogu ima .
Od plata igraca, dolaska Dubaija protiv Hapoela ovdje i masu ostalih provjerenih informacija. To sto neke stvari poslije izadju na vidjelo, jednostavno nije do mene. Nemam nikakvu zelju da pisem neprovjerene informacije, niti cilj.
Na kraju krajeva platio sam 270,00 KM sezonsku ulaznicu i nagovorio jos 5 ljudi oko sebe da to urade.
P.S. Najnovija informacija za Dubai - Maccabi glasi da bi se vrlo vjerovatno moglo igrati u Laktasima.