Bijedno, uvlačiti se okupatoru i vijekovnom dušmaninu iz Azije
Prodane duše mogu da nam...znaš već šta
Ne možeš ti voljeti dušmanina ove države i on tebe onoliko koliko mi volimo Bosnu
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Bijedno, uvlačiti se okupatoru i vijekovnom dušmaninu iz Azije
Možeš, među turske navijače
Turci su kroz historiju a i danas gledali iskljucivo svoj interes, nažalost kroz historiju je taj njihov interes i previše puta bio na našu štetu.TripleThreat je napisao/la: ↑28 nov 2025, 15:18Jesi l gledao snimak rušenja Starog mosta? Znaš li ko je sagradio taj most i ko ga je srušio? Da krenemo od te jednostavne metafore...
Ko da neko kidnapuje te igrace. Ljudi hoce igrati tamo, sta ih ovi trebaju odbiti? Jesmo mi neprijatelji nekom sto nam dijaspora igra za fudbalsku reprezentaciju? Logicno je da Bosnjak, gdje god rodjen, igra za nas. Nije svakako nelogicno ni da igra tamo gdje je rodjen.TripleThreat je napisao/la: ↑28 nov 2025, 14:07Al fakat. Gledam i čudim se je l' moguće da pored toliko kvalitetnih igrača koji odoše igrati za Hrvatsku neko napiše da je Turska najveći neprijatelj u smislu košarke. Pa Zubac, Bogdanović i Matković NBA igrači, koji je od ovih naših naturalizovanih Turaka NBA igrač bio?
Čini mi se da sam pročitao naegdje da će se Atić pridružiti ekipi i da bi trebao igrati u nedjelju.ovisnik je napisao/la: ↑28 nov 2025, 16:05Bilo bi lijepo da se vratimo na temu, košarku, u nedelju igramo sa Srbijom nadam se uz Atića i Delalića/nikad ne bih posmislio da cu priželjkivati Delalića/.Srbija pojačana odličnim Dobrićem i solidnim Dangubićem ali neuigrana i blijeda kao i mi s tim da smo mi sa Turskom odgirali iznenađujuće dobrih 30 minuta a oni iznenađujuće loših 35 sa Švicarskom.Iako su po rosteru kvalitetniji tim nadam se da sa Atićem i eventualno Delalićem uz podršku Skenderije možemo do iznenađenja.Pobjeda nad Srbijom dala bi nadu za nastavak kvalifikacija.
osmanlije , turaka
Ne navijaš ti za Bosnu nego za muslimane sine.emir012 je napisao/la: ↑28 nov 2025, 15:40Ma ja navijam za BiH ne treba mi Turska zastava.
Da odgovorim na pitanje u jednom od postova iznad:
Turska je donijela Islam u BIH, i samim tim, za nas koji se smatramo muslimanima je beskonacno iznad svih tih drugih drzava i sistema koji su prolazili preko Bosne prije ili poslije Turske i koje vi, koji pretpostavljam niste muslimani, preferirate.
De popusti me molim te, navijam za BiH u sportskim takmicenjima jer sam tu rodjen i tu zivim.perun je napisao/la: ↑28 nov 2025, 18:32Ne navijaš ti za Bosnu nego za muslimane sine.emir012 je napisao/la: ↑28 nov 2025, 15:40Ma ja navijam za BiH ne treba mi Turska zastava.
Da odgovorim na pitanje u jednom od postova iznad:
Turska je donijela Islam u BIH, i samim tim, za nas koji se smatramo muslimanima je beskonacno iznad svih tih drugih drzava i sistema koji su prolazili preko Bosne prije ili poslije Turske i koje vi, koji pretpostavljam niste muslimani, preferirate.
Neka te tamo među turcima, ne znaš ti šta je Bosna i bosanstvo.
Hoćeš li pustiti suzu ako izgubite u Skenderiji?
Trenutno igraju za naše mlađe selekcije , ali poznavajući tatu Žilu vrlo lako bi mogli zaigrati za Turskurishovski je napisao/la: ↑28 nov 2025, 21:51Ne znam samo sto pričate o našim igračima koji igraju za Tursku ili su igrali...
Svi znaju da je godinama cirkus u savezu,bio je cirkus i kad su za Preldžića trebali platiti savezu Slovenije 180.000 KM za papire i onda rekli Preldžiću da on sam to plati.. Došla Turska dala pare i uzela ga...
I koliko god vi kenjali o Preldžiću lik je u tom Žepču napravio dvoranu od svojih para i doveo Orlovik u prvu ligu,igra za taj klub,razvija mlade igrače koji igraju za mlađe selekcije BiH... Napravili i drugi tim za razvoj igrača koji također igra ligu.
Pokrenuo je nešto i radi godinama unazad...
Šta su ostale patriote uradile za košarku ili fudbal u BiH,osim gradnje zgrada i mini hidrocentrala...
Pa smo mu i u donjem vakufu proslo kolo pjevali emire turcine a on se nervirao pa klub popio kaznurishovski je napisao/la: ↑28 nov 2025, 21:51Ne znam samo sto pričate o našim igračima koji igraju za Tursku ili su igrali...
Svi znaju da je godinama cirkus u savezu,bio je cirkus i kad su za Preldžića trebali platiti savezu Slovenije 180.000 KM za papire i onda rekli Preldžiću da on sam to plati.. Došla Turska dala pare i uzela ga...
I koliko god vi kenjali o Preldžiću lik je u tom Žepču napravio dvoranu od svojih para i doveo Orlovik u prvu ligu,igra za taj klub,razvija mlade igrače koji igraju za mlađe selekcije BiH... Napravili i drugi tim za razvoj igrača koji također igra ligu.
Šta su ostale patriote uradile za košarku ili fudbal u BiH,osim gradnje zgrada i mini hidrocentrala...
Cista laz. U Litvaniji su on i otac obecali noc pred utakmicu s Makedonijom da ce igrati za nas u narednom periodu. Poslije toga se ukljucio Bosin sin i dobili su preozbiljnu lovu od KS Turske. Bosa je bio selektor i njemu trener u Feneru, a onda su mogli dovesti jos jednog stranca.rishovski je napisao/la: ↑28 nov 2025, 21:51Ne znam samo sto pričate o našim igračima koji igraju za Tursku ili su igrali...
Druze ti mozes pricat sta hoces,Boša se uključio tek poslije kad su Emiru iz saveza rekli da sam plati papire ako već želi igrati za Bosnu...To ljudi u Žepču znaju jer je on sam to rekao i koliko vidim ne mrze ga ljudi dole,ni Bošnjaci ni Hrvati. I nije on prvi a ni zadnji kojeg smo izgubili i kojeg cemo izgubiti u svim sportovima. Lik je prihvatio jer je automatski prestao biti stranac u Feneru. Nista njemu turski savez nije mogao ponuditi sto vec nije imao u Feneru kad je lova u pitanju.Samo sto nije zelio da bude bez reprezentacije jer je imao i apetite za NBA ligu...DirkNowitzki je napisao/la: ↑28 nov 2025, 23:01Cista laz. U Litvaniji su on i otac obecali noc pred utakmicu s Makedonijom da ce igrati za nas u narednom periodu. Poslije toga se ukljucio Bosin sin i dobili su preozbiljnu lovu od KS Turske. Bosa je bio selektor i njemu trener u Feneru, a onda su mogli dovesti jos jednog stranca.rishovski je napisao/la: ↑28 nov 2025, 21:51Ne znam samo sto pričate o našim igračima koji igraju za Tursku ili su igrali...
Inace veceras sam dobio informaciju da je Misko zavrsio i dogovorio sa Dubaijem da ne dolaze na okupljanje i igranje za reprezentaciju.
Trenutno korisnika/ca: Divos, Proximic, VensanKasel i 18 gostiju.